Gå til innhold

Linn Solvang

Medlemmer
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ikke no fæn av vanlig sukrin, men sukrin+ (lilla pose) er faktisk ganske godt:)
 2. Lov å håpe;) det kommer vel Ann på skolen..... Mye bra, mye dårlig.
 3. Bra skrevet! Du kommer til å bli en bra lærer!
 4. Vitnemål i 10.klasse og vgs er jo greit, men når de er 13år? 8.klasse.
 5. 10.kkasse og vgs er vel greit , men når det er 13åringer? Er det da riktig? Hvorfor ikke fremme treningsglede og gi dem gode treningsvaner så kan karakterene komme ett år etter? Det er alt for mange som faller av lasset og ikke fortsetter med trening etter endt skole da de ikke har noen god opplevelse med gym. Hvorfor ikke snu den trenden og få gjort noe med vidre generasjons helse? Får de en gid opplæring i dette vil de være mer motivert til å fortsette mener jeg.
 6. Syntes dette hørtes rart ut..... er du i underskudd så er du i underskudd, fruktose er et karbohydrat...
 7. Prøver er viktig for å måle hvor langt du har kommet og sikre progresjon, men om man bare møter opp på prøvene? Innsats burde i det minste være å møte opp i timen....
 8. Det burde gå helt fint! Kos deg med isen:)
 9. Prestasjon skal gi en pekepinne på hvordan karakteren ligger ann, men innsats må også telle. Tror vi er enige der:)
 10. Tror dette er litt utenfor tema:) å sammenlikne 13åringer med marinejegere....
 11. Hvorfor skal en elev med CP ikke kunne få 6? Hvis vedkommende gjør sitt ytterste for å bli god? Det er da ofte sammenheng mellom innsats og prestasjon:)
 12. Først ville jeg hørt med legen din. Få klatring for at det er greit å trene på studio. Start forsiktig og stopp umiddelbart om du kjenner smerte. Slynger trening er bra da det er lett å doser utifra hvor tungt du vil ha det. Push ups i slynge f.eks. Start gjerne stående og jobb deg med til vanlig push ups. Lettere å ta et skritt tilbake om det er for tungt enn å måtte ta av noen kilo på stanga:)
×
×
 • Opprett ny...