Gå til innhold

Zakuro

Medlemmer
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Zakuro

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 28. nov. 1987
 1. Jeg trener kampsport og har med årene fått stadig verre smerter i den ene skulderen som forverres ved slag-trening(særlig uten motstand). Smerten lokaliserer seg til en muskelknute ved skulderbladet, og jeg har prøvd å dra på regelmessig massasje men det gjorde fint lite. Er blitt så ille nå at jeg snart må slutte for det er helt uutholdelig. Smerten gir seg om aktiviteten opphører, så har ingen plager så lenge jeg ikke trener slag. Hjelp?
 2. Jeg har lagt merke til noe pussig når jeg løper, det er alltid mye lettere å løpe når temperaturen er mellom 0 og -5 sånn ca. Orker å løpe lengre og fortere uten å bli mer sliten av det, er som om jeg bare flyr av gårde! Trodde først det bare var dagsformen som var forskjellig men det er veldig konsekvent, det er kun når temperaturen er riktig. Hvorfor er det sånn? Bare jeg som opplever det?
 3. Må man ikke være medlem for det? Uansett; fattig student her:P Særlig i sommermånedene. Men det må vel være mulig å regne det litt mer nøyaktig enn 1000 kalorier hit eller dit? :S
 4. Jeg blir så forvirra; jeg har prøvd å regne selv og ulike kalkulatorer for å finne min BMR, og alle gir forskjellig svar på samme vekt og samme aktivitetsnivå(jeg pleier å gå for "ingen aktivitet" siden jeg synes det er lettest å forholde seg til). Har fått alt fra 1500 til 2500 med disse valgene... Jeg er kvinne, 26år, 170cm og 65kg. Vær så snill å hjelp:)
 5. Ja, skjønte det var for illustrasjon, men jeg tror jeg gjør/har alle de tingene. Dumt at leger ikke er så opptatt av det, kan umulig være bra for kroppen. Akk. Men vil gjerne gjøre noe med det så før prøve å snakke med en kiropraktor. Tusen takk for hjelp!
 6. Ups, sletta visst hele forrige innlegg, skulle bare slette bildene. Jaja. Ingen av dem ble vel så naturlig når jeg måtte holde kameraet, og skuldrene kom litt fremover pga det. Jeg finner ikke laderen til det vanlige kameraet mitt heller så får ikke tatt noen bedre bilder. Men om jeg skal basere meg på bildet du har lagt ut, så kjenner jeg meg mye igjen, men jeg er er liksom alltid så usikker på om det bare er overvekten jeg ser eller at jeg faktisk har samme trekk som figuren. Men kan legen min fortelle meg om dette? Vil heller spørre legen enn å poste bilder på nettet i hytt og pine
 7. Gad, dette er pinlig... Jeg har begynt å få en sånn klump nederst på nakken/øverst på ryggen. Ikke spesielt tiltalende... Jeg skal ikke lyve; jeg sitter mye foran laptopen. Både pga. skole, interesse for data, jeg gjør alle hobbyene mine på den, ser film og serier osv. Jeg bruker den til alt rett og slett. Jeg skjønner jo at jeg bør begrense tiden foran laptopen, men spørsmålet er vel; 1. Kan jeg trene bort klumpen jeg alt har fått? 2. Hvis nei, hvordan kan jeg trene for å hindre at det blir verre? Jeg er alt moderat aktiv med kondisjon og litt styrke. Jeg eier et sett med friv
 8. Takk Stapendius, skal ta en titt:) Har ikke strikk, men de koster neppe skjorta heller. Kan kanskje gjøre noen øvelser med vekter også. Har heldigvis ikke hatt noen plager så langt, men ikke vil jeg ha det så tenkte å komme eventuelle plager i forkjøpet:) Har heldigvis både god pult og en god stol, så er jo langt på vei bare der:)
 9. Yeah, tror det er SATS som holder til borti her. Er uansett stappfult der hele tiden virker det som. Men tror kanskje jeg har et sånt massasjesete som gjør samme nytten som tennisballer:) Men får hele tiden høre at man bør trene styrke når man sitter mye forran data'n og jeg kjenner det av og til i skuldre og øvre del av rygg, så føler liksom jeg må gjøre noe før jeg får skikkelige plager!
 10. Ja, men de har jeg dessverre ikke råd til. Som er ironisk nå som jeg bortimot er nabo med et treningssenter! Som en massasje mener du? Er det man har samboer for;)
 11. Jeg tilbringer litt for mye tid forran pc'n. Først er det stillesittende forelesning, så stillesittende lekser, og når data da er hobby i tillegg så kjennes det etterhvert:P Spesielt i skuldre og øvre del av rygg. Så lurte på om noen av dere som har peiling kan hjelpe meg litt med øvelser som kan være gunstige for noen som sitter mye med data'n? Har 20kgs frivekter og matte hjemme å hjelpe meg med:)
×
×
 • Opprett ny...