Jump to content

Thiasthias

Members
 • Content Count

  578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Posts posted by Thiasthias


 1. Hei! Det kan være mange grunner til akkurat dette. Ofte kan mobilitet og fleksibilitet være et problem, jeg hadde mye vondt i skuldre/nakke da jeg begynte å trene fordi jeg var for stiv/hadde for lite mobilitet til å kunne gjøre øvelsene 100% riktig. Men for å være sikker ville jeg nok spurt legen da det kan være en begynnende betennelse eller mange andre ting, veldig vanskelig å si over internett.

  Lykke til! :)


 2. Nå kommer jo dette an på hva slags trening han er interessert i sånn konkret - men om han har lyst til å bli sterkere vil jeg anbefale Starting Strength av Mark Rippetoe.

  http://www.amazon.com/Starting-Strength-Basic-Barbell-Training/dp/0982522738

  Den er veldig nøye, men forklarer samtidig på en måte som det går an å forstå. Detaljerte gjennomganger av øvelser og teknikk, samt hvordan en skal legge opp treningsprogrammet og tips til kosthold. Enkelt og greit hvordan man blir sterkere og løfter tunge ting uten å skade seg! ^_^


 3. Hei!

  Du spiser nok alt for lite - hvis du får i deg nærmere 2500-3000 kalorier vil du se enda større fremgang både i styrke og muskelvekst! Kroppen trenger mye å bygge med hvis du skal gå opp i vekt, styrke eller muskelmasse :) 

   

  Trivsel er også en faktor - prøv å finne en god balanse mellom nytte og glede ^_^


 4. Hei!


  Jeg prøvde å søke gjennom forumet, men fant ikke noe som var særlig hjelpsomt.

  Jeg er ute etter å høre hvor dere selv bestiller kosttilskudd. I mitt tilfelle er jeg ute etter et sted jeg kan bestille omega 3, multivitamin og ZMA. Det er en jungel av leverandører og nettbutikker hvor alle selvsagt hevder at de er best. Kanskje du har funnet et sted med et knallprodukt eller veldig gode priser? Kanskje du får super service og medlemsbonus? 

  Finnes vel ingen fasit, men del gjerne hvor du helst handler dine tilskudd! :o-o:

×
×
 • Create New...