Gå til innhold

Buttqueen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  77
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Buttqueen

 1. I år har jeg faktisk sett på helgens konkurranse. Flere ganger.

  Og jeg må si, bikinifitness er en konkurranse jeg ikke skjønner poenget med.Det er basically altså en konkurranse hvor man svinger seg rundt, innsmurt i brunkrem, på høye hæler, som en stripper. Det i seg selv er greit, men er det ikke fryktelig både nedverdigende og for ikke å snakke om antiklimaks å i hovedsak sulte seg for 3 minutter på en scene?

  Bodyfitness, mens physique etc blir i en litt annen dal, da det handler om å vise frem kropp og muskler og hvor hardt man har jobbet. Jeg tviler ikke på at man jobber for en bikinifitnesskonkurranse heller, men i den konkurransen blir du ikke vurdert til sisteplass engang om du har for mye muskler.

  Altså, misforstå meg rett, men noen av disse jentene så verken trent eller lykkelige ut. Det siste bekymrer meg mye mer enn det første

  Så om det handler om anerkjennelse kunne man jo like gjerne tatt på seg en bikni uten strass på og stilt opp i ett eller annet blad og fått betalt for det?

  Det handler ikke anerkjennelse. Da må du lese litt nøyere i gjennom.

  Jeg tror de aller fleste som stiller i bikinifitness har samme grunn som meg, altså ei utfordring for seg selv. Og ja, kjenner på de samme tankene som deg angående det å stille i bikinifitness.

  Når det er sagt så er det mye hard jobbing bak også dette, for de aller fleste, og det synes jeg det blir dårlig gjort å si noe annet på.

  Og nei, jeg ville ikke stilt opp i et manneblad lettkledd med "kom-å-ta-meg"-blikk. Det blir ikke helt det samme :)

 2. Jeg hverken overanalyserer, overser eller tar forutsetninger om deg, noe jeg også spesifiserer klart og tydelig i slutten av min post ved å påpeke at jeg ikke sier at dette nødvendigvis gjelder for deg, om det ikke kom tydelig nok frem i resten av det jeg skrev. Jeg skriver en post med generelle betraktninger rundt ditt spørsmål – som er "har dere noen synspunkter og tips å komme med som kan gjøre valget litt enklere?" – hvor jeg bruker eksempler fra både det du selv skriver og fra mange andre observasjoner jeg har gjort av andre aspirerende fitnessutøvere, takeaways fra erfaringsutveksling med andre, samt min egen intuisjon. Er det ikke akkurat det du var ute etter?

  Right?

  Selv om du ikke kjenner deg igjen i det jeg skriver, så mener jeg dette er viktige ting å tenke over. Det var det som var formålet med posten min, ikke å arrestere deg og plassere deg i en bås. Samtidig: Tror du ikke alle aspirerende fitnessutøvere ville sagt akkurat det samme du sier i svarene dine i denne tråden? Det er verdt å tenke over.

  Og nei, jeg beklager virkelig, men at man er "ferdig" med å jobbe seg bort fra et dårlig selvbilde når man er 20 år gammel, hvis man faktisk har slitt med dette, har jeg liten tro på. Isåfall har man fått godt kvalifisert hjelp svært tidlig (om du faktisk har det: supert!). Sånt sitter dypt og hardt. Jeg har selv et ganske shit selvbilde fra barndommen og ungdomstiden, og jeg trodde selvfølgelig jeg fikk full kontroll på dette da jeg fikk større muskler. Hvis man da er overbevist om at man har hodet sitt i god behold, og har full kontroll på egen psyke, så betyr det stort sett bare at man må dykke dypere i seg selv. En viktig del av selvutvikling er å innse at man virkelig ikke har særlig stor kontroll på sin egen psyke, og når man kommer til det punktet så vil man være mye bedre rustet til å "utfordre seg mentalt".

  Takk for ærlig og gjennomgående svar!(y)

  Nei, jeg vil ikke være kjepphøy og si at jeg er "ferdig med å jobbe meg bort fra et dårlig selvbilde". Jeg tro vi alle sammen jobber med oss selv gjennom hele livet, og jeg tror egentlig aldri vi en dag slutter å tenke på det.

  Jeg beklager for at jeg hoppet sånn på den posten. Jeg burde så klart lagt mer vekt på det du skrev sist og tatt litt mer til meg at det ikke gjaldt bare meg og min tråd, og mine refleksjoner rundt det. Og du har helt rett. Dette er erfaringer jeg ønsker å ta med meg videre dersom jeg setter i gang en prosess rundt spørsmålene jeg har stilt. Derfor takker jeg deg for at du skriver så ærlig om det.

  Jeg har også hatt en shitty oppvekst, men jeg har heldigvis valgt å være den jeg er. Det er kanskje den mest dyrebare erfaringen jeg har tatt med meg i "voksenlivet". Det å bestemme seg for hvem jeg ønsker å være, og å være det. Jeg har skapt meg et liv og en identitet som er ti ganger bedre enn det kanskje var grunnlag for å bli.

  Har du flere tanker, betraktninger eller lignende om temaet så tar jeg mer enn gjerne i mot dem:)

 3. altså med slike tråder som dette... IGJEN av erfaring har jeg inntrykk av at folk blir mer forvirret enn rettledet...

  Men over og ut fra meg, vi to klarte nok ikke å kommunisere :)

  Synd at du følte det sånn da. Har ikke hatt tid de to siste dagene til å svare skikkelig. Var blant annet i Stavanger(faktisk) på jobb :p

  Jeg føler meg ikke i grunnen forvirret. Føler meg mer som en svamp som bare suger til meg informasjonen jeg får:ROFLMAO:

  Men takk for alle innspillene!:D

 4. Registrerer seg på forum med navn Fitness

  (sett inn bilde/meme)

  Blir møtt med anti-fitness

  Tilbake til alvor: Etterhvert som du skriver så virker det som om dette er noe du har veldig lyst til, så da burde det ikke være noe problem. Det var bare enkelte ting som virket litt pussig i de første postene, og erfaring viser at det da ikke ville være lurt å stille. Snakk med coach og hør litt der. Og vær alltid helt ærlig med deg selv, for fitness er ikke bare-bare. :)

  Jeg skjønner det, men vil ikke skrive ned mine innerste tanker og refleksjoner på 4 sider på et forum. Da spør jeg heller om det mest reelle og kanskje det jeg synes er viktigst i forhold til om jeg bør/bør ikke stille.

  Ja, jeg har veldig lyst. Hadde jeg vært veeeldig i tvil hadde jeg ikke spurt. Da hadde jeg uansett ikke hatt guts til å prøve. Vil bare stille basert på fakta, erfaringer og uforutsette betraktninger. Man har alltid mye å lære av andre, og jeg kjenner ingen som har stilt. Derfor spør jeg på et forum.:)

  Når det er sagt så virker det ut i fra alle andre sine poster som om jeg ikke burde stille.

 5. Som Raptorial så er jeg også litt usikker på om dette med å "bevise noe for seg selv" og "utfordre seg mentalt" gjennom å stille i fitness er veien å gå når man har jobber seg bort fra et dårlig selvbilde.

  Alle har behov for å forankre sitt selvbilde i noe, men personlig synes jeg idéen om å skulle knytte fysisk og mental mestring og selvbilde til oppnåelsen av et midlertidig og – for most intents and purposes – usunt kroppsideal, ikke nødvendigvis er så veldig god. Dette kommer helt an på situasjonen til utøveren som skal stille. Hvis fitness, trening og kosthold allerede er en stor del av livet, så synes jeg egentlig det er en desto dårligere idé. For hvis man elsker trening og den sunne livsstilen over alt på jord, og setter seg som mål at dette skal kulminere i en fitnesskonkurranse – ytterpunktet av de tingene man er så glad i, en midlertidig kropp som er selve symbolet på mestring – så tror jeg man risikerer å gå ganske kraftig på trynet, og jeg tror dette er grunnen til at mange gjør nettopp det etter sin fitnessdebut.

  Mitt inntrykk er at de som behersker fitnessgrenen uten å slite med det ofte er de som sprer seg tynnere, hvor selvbilde og mestring er knyttet til flere ulike ting og fitnessen er en desto mindre del av livet deres. Det er nettopp derfor dette med å benytte anledningen når man ikke har så mye annet å tenke på kan være en felle. Hvis man har en ålreit jobb eller studier som man både mestrer og trives med som tar en del tid, hvis man har kjæreste, familie, barn, slekt og venner som støtter og som man kan falle tilbake på om ting skulle butte imot, hvis man har andre hobbyer eller rekreasjonelle ting som har betydning i hverdagen – ja, da tror jeg man har bedre forutsetninger for å stille i fitness uten å oppleve tidenes backlash.

  Jeg kan prøve å illustrere det jeg mener med en litt dårlig tegnet graf, som har følgende antakelser og forutsetninger:

  1) alle andre faktorer ligger til rette for at man ikke skal gå på trynet, for eksempel kunnskapsnivå/fornuftig coach

  2) det å stille i fitness er i seg selv bra og ønskelig

  [ATTACH=full]137914[/ATTACH]

  (Det eksakte tallet på "andel av livet som handler om trening og kosthold" er selvfølgelig meningsløst; kurven er ganske arbitrært plassert.)

  Som jeg har forsøkt å understreke flere ganger så er dette bare min mening. Jeg har egentlig ikke noe imot fitness i seg selv, og jeg synes det er kult å se de som legitimt trives med det og mestrer det. Jeg har heller aldri stilt i fitness og kan i så måte ikke uttale meg noe særlig om opplevelsen fra et førstepersonsperspektiv. Det er bare litt synd at fitness ofte tiltrekker seg mange som ikke har særlig godt av det – jeg oppfatter det i hvert fall slik. Jeg sier ikke at du er en slik person, Buttqueen, det er du nødt til å avgjøre selv, og det kan du forhåpentligvis få hjelp til å finne ut av her i tråden.

  Det er en hel del ting du nevner i denne posten som vitner om at du både overanalyserer og overser enkelte ting jeg har skrevet i mine poster i tråden.

  For det første så sliter jeg ikke med dårlig selvbilde. Jeg HAR slitt tidligere.

  For det andre.. Når det kommer til hva jeg gjør ved siden av dette så har jeg ikke nevnt et ord om det. Jeg knytter helt andre ting enn fitness til min verdi. Jeg kommer ikke til å la fitness definere min verdi, noe jeg nevnte lengre opp også.

  Og ja, jeg elsker kosthold (spesielt) og trening, men ikke over alt på jord. Andre ting kommer i første rekke, som feks å lytte til kroppen og signalene. Eller andre ting som sosial omgang med mennesker som står meg nært.

  Som også nevnt tidligere har jeg, om jeg får si det selv, en meget avbalansert tilnærming til trening og kosthold, i forhold til mange andre rundt meg.

  Jeg synes du tar mange snarveier og hypotetiske forutsetninger her. Det er mye du "går ut i fra" gjelder meg i det svaret ditt.

  For å si det slik da; jeg er ei 20 år gammel jente med hode og kropp i god behold. Jeg er frisk, mentalt oppegående og har som nevnt et avbalansert forhold til det hele. Jeg har normale hobbyer og fritidsaktiviteter jeg driver med ved siden av trening, som jeg i stor grad defineres av og som jeg føler setter min verdi i mye større grad. Og nei, en midlertidig BF-kropp ville ikke symbolisert mestring for min del. Det handler mer om en gøyal og utfordrende oppgave.

  Ellers, takk for innspillene i resten av innlegget:)

 6. Mye av det du spør om er individuell vurdering fra utøver til utøver.

  Kom deg først bort fra forum når det gjelder henvendelser som dette, her blir du bare forvirret sånn satt på spissen hehehe... ( min mening, og nettopp derfor, for det er så mange meninger hehe ) kontakt en veileder med erfaring, det er jo i vinden å kalle det COACH også i dag ;)

  Bli enig om en pris om han skal ta betalt, og lag en plan videre OM du er bestemt på å stille :)

  Der får du svar på alt du spør om over, hvor lang tid du skal gå på diett, NÅR du evt kan sikte på å en evt konkurranse, hvordan du bør trene osv osv :)

  Det finnes flere muligheter i Oslo, det største teamet er Team 24 fitness ledet av Tommi ( kanskje av norges mest erfarne ) så har du team topp form også ledet av en som heter Kenneth, også en fyr med MYE erfaring. ( det finnes forøvrig flere utøvere her inne fra team toppform ) Anbefaler begge de to på det varmeste.

  Hvorfor skal jeg komme meg bort fra forum? Her er jo alle mer eller mindre ærlige, samt jeg får mange ulike synspunkter. Som jo forsåvidt er akkurat det jeg vil ha.

  Jeg verdsetter mange meninger, betraktninger, erfaringer og synspunkter, jeg. Det øker både forståelsen og grunnlaget til å still/ikke stille.

  Takk for innspillet!

  Hva er det som gjør at det er akkurat bikinifitness du vurderer? Det er jo mange andre måter å presse seg ut av komfortsonen på både mentalt og fysisk, få mestringsfølelse og øke selvbildet.

  Noen kan vel være hakket snillere med kroppen og (alt er relativt). Tenker f.eks. på styrkeløft, løping, langrenn, sykkel, triatlon etc.

  Synes det er en interessant og fin "klasse". Som også ikke kommer til å gå nevneverdig ut over andre viktige ting i livet.

 7. Takk for gode svar!

  Skal svare dere alle når jeg er ferdig med jobb og stress. Derfor det blir litt korte svar fra meg i dag.

  Angående det å stille så vil ikke HVA dere (eller noen som helst andre) ha noe å si på valget mitt. Som noen nevnte over er det for og mot BF jeg er ute etter. Evt uventede erfaringer jeg må ta i betraktning.

  Hvis jeg stiller så er det av eget initiativ og eget ønske, og det kan ingen andre forandre på. Jeg har ingenting å bevise for andre og jeg bryr meg egentlig ikke om hva noen kommer til å synes om ev evt deltakelse.

  Mange gode svar her, og det setter jeg stor pris på. Veldig hyggelig at dere tar dere tid til det.

  Jeg tenker at dersom jeg stiller ønsker jeg mest mulig informasjon i forkant. Jeg vil ta et valg basert på god info, kjennskap til fordeler og ulemper, og eventuelle andre ting jeg må ta i betraktning. Ikke en forutinntatt visjon om hvordan det er.

  Kom gjerne med flere innspill. Jeg vil ta et godt gjennomtenkt valg, og derfor verdsetter jeg kunnskapen til alle dere som kan noe om temaet. (Som kan mer enn meg, spesielt.)

 8. Hm, jeg har stilt, ikke i bikini, men dog.

  Fordeler;

  Veldig gøy

  Utfordrende

  Lærerikt

  Møter mange nye mennesker

  Mestringsfølelse, forutsatt at forventningene tilsvarer det man faktisk opplever

  Ulemper

  De fleste går på en smell eller tre i forbindelse med vektøkning

  Du må tåle at folk kommenterer kroppen din, positivt og negativt. Husk at det er ikke bare dommerne som skal få sagt sitt, du kan risikere at bloggere/forumbrukere poster et bilde av deg og sin mening om din kropp under.

  Veldig dyrt

  Ikke bra for kroppen

  De fleste mister menstruasjonen for en periode

  Mange blir veldig selvsentrerte, både i tiden før og etter konk

  Av mange blir det ansett som svært negativt å stille i bikini. Nå mener jeg ikke at det er noe du skal bry deg så veldig om, men greit å tenke over at arbeidsgivere/familie/venner kan ha et veldig negativt syn på det.

  Takk for innholdsrikt svar!

  Hva er greia med at folk er så negative til bikinifitness? Har fått med meg at folk er det, men ikke hvorfor?

 9. Et argument for å ikke stille er at det er utrolig dyrt. Sist estimat jeg så lå på rundt 10 000 - 20 000 for en konkurranse, alt inkludert. Hvor dyrt dette er for deg kommer jo an på hvor mye penger du har og hvor mye du tror du får igjen for det.

  Haha, off topic, men dritbra nick! (y)

  Men, hvorfor trenger det å være så dyrt? Mye av det man bruker penger på kan man vel fikse billigere? MÅ man ha 60 cm extensions? Deltakelsesavgift er så klart en ting, og ikke minst team-avgifter. Men resten, må det koste så mye?

 10. Høres ut som det er direkte skadelig å stille i bikinifitness fra flere her jo, det syns jeg du skal se bortifra. Ønsker du å gjøre dette fordi du elsker å trene og ønsker dette som et mål, perfekt. Hvis du samtidlig er mentalt forbredt på utfordringen er det mindre skadelig en venninnene dine sin to-dagers i helga hvertfall. Noe jeg lærte før konkurranse sist var at det beste er å gå inn i dette med et nøktern syn på det hele, det er faktisk ikke verdens undergang om du skulle sprekke en dag, treningen ikke går som forventet eller noe ikke er helt slik det skulle vært. Kjenner flere som tar en diett med knusende ro og seiler fint gjennom det hele, og de som stresser seg selv til vrak. Finnes en fjellvettregel som jeg syns passer bra: Det er aldri for sent å snu. Om du finner ut at dette ikke er noe for deg, finn et annet mål.

  TAKK for dette svaret!

  Og jeg er helt enig! Tror det er viktig å ha et nøkternt og realistisk syn på det hele, for nei, en slik deltakelse kommer ikke til å definere meg som menneske eller bestemme min verdi.

  Synes selv jeg har et veldig ok syn på treningen og kostholdet mitt nå, og dersom jeg bestemmer meg for å delta, håper jeg det fortsetter. Jeg spiser burger en sjelden gang og dropper en trening i ny og ne med GOD samvittighet. Det tar jeg ikke på vei for :)

 11. Hvis dette er et stort problem for arbeidsgiver er det kanskje et aldri så lite hint om at dette ikke er arbeidsplassen man ønsker å være på? Det bør uansett ikke være spesielt vanskelig å forklare bildene på en sånn måte at man innbyr til sunn trening og kosthold og at dette var noe man hadde lyst til å gjennomføre.

  Helt enig i dette. Med mindre man legger ut tydelig utfordrende bilder på facebook og instagram og hva enn, som ikke er konkurranserelatert.. Så mener jeg at det er snevert å skulle dømme en person ut i fra et slikt valg. Det har jo uansett ingenting med jobben og (i grunnen) kredibilitet å gjøre. Man kan da vel drive med hva man vil(innenfor rimelighetens grenser, vel og merke) utenom jobb uten at det skal ha noe å si på jobben som blir gjort. Ikke trenger man å ha sjefen på alle sosiale medier heller.

 12. Fordi man går ut med forventninger, de som sier noe annet, lyver. Man må presse seg selv for å nå dit man vil. I de færreste situasjoner er det helsemessig sunt.

  Utfordringen med en konkurransediett er ikke om man mister nok vekt, men om man klarer å beholde det man har av muskler.

  La oss si du holder deg til dietten, trener riktig og får nok søvn. I de siste 2-3mnd, tilsidesetter man livet. Ikke fordi man MÅ, man fordi man ønsker å vie konkurransen 100%.

  FOR HVA? Bevise noe for seg selv? Det eneste man beviser er at man klarer styre behov og bryte ned kroppen!

  Jeg trodde selv som deg, men SÅ feil kan man ta! :p

  Hva slags mer legit grunner har andre som stiller da? Er det ikke grunn NOK?

  Interessant hva du mener i alle fall. Jeg tar det til meg.

 13. Den psykiske belastningen ved å gå igjennom diett-perioden før konkurranse - og det å skulle "gi fra seg" sin livs form igjen i tiden etter konkurransen - har vist seg å være en stor utfordring for mange.

  Hm, skjønner. Tror ikke det ville vært et problem for meg å skulle gå tilbake til et vanlig liv og en vanlig kropp etterpå, men man blir vel påvirket av opptrinnet før med streng diett, mye trening osv. Hodet fungerer vel ikke helt optimalt den første tiden etterpå :p

 14. Jeg skjønner litt hvordan du har det, for har tenkt slikt selv. Jeg kunne tenke meg å gjøre det for å utfordre meg selv, for å se hva jeg faktisk kan få til med min egen kropp hvis jeg er sterk nok. Vet jo at jeg ikke kan ha en slik kropp for alltid, noe jeg heller ikke ønsker av flere grunner. Men hadde vært en opplevelse for livet. Jeg synes du skal gjøre det :) !

  Så bra at jeg ikke er helt alene om å føle det slik! Synes det virker som en litt utfordrende, men gøy opplevelse å faktisk gjennomføre det :D

  Det at du skriver posten i det hele tatt får meg til å forstå deg som usikker

  jeg har lest dine kommentarer...

  Jeg har lang erfaring innenfor det du spør om....

  Spør du må du tåle å få ærlige svar....

  Lykke til :)

  Jeg har ingen problemer med ærlige svar på spørsmålene mine, men du svarer basert på min usikkerhet og ikke mitt spørsmål rundt det å stille. Det synes jeg ikke gir meg så mye.

  Hvis du har mye erfaring kan du jo da fortelle meg litt om hvordan man gjennomfører, hva man trenger, hvor lang tid det burde ta, hvilke treningsprogrammer som fungerer, eller evt bare gi meg noen synspunkter på det å delta. Ditt svar gir meg ingenting mer enn at du har lest min post og delvis misforstått, og svarer deretter.

  Som sagt, hva enn du sier om min usikkerhet har ikke noe å si for meg. Jeg ønsker bare synspunkter og erfaringer. Jeg har ikke stilt selv før og selvsagt er det et spørsmål om skal, skal ikke.

  Kom gjerne med innspill på gjennomføringen, du. Det setter jeg pris på :)

  Og nei, nok en gang; jeg kommer ikke til å stille eller ikke stille basert på hva du/dere på forumet mener. Hva jeg ender opp med å velge til slutt vil ikke ha noe med forumet å gjøre.

  Takk for innspill!

 15. hvis du først er så usikker at du må på et forum for og finne ut om du kan bestemme deg eller ei så er vel svaret soleklart nei spør du meg...

  Dette er en "sport" som krever såpass mye at om det er NOE TVIL i det hele tatt, ja da skal det dessverre mye til å gjennomføre en konkurranse diett...

  Jeg tror nok dette er noe du må finne ut helt på egen hånd

  Beklager at jeg er krass, men ærlig fakta dessverre...

  Unødvendig å være så krass da. Hvis du hadde lest kommentarene så hadde du også fått med deg at dette ikke er en vippepinne på skal eller skal ikke, det er bare overskriften. I innlegget jeg skrev derimot står det:

  Dere som har stilt, skal stille nå, og som skal stille lenger frem i tiden; har dere noen synspunkter og tips å komme med som kan gjøre valget litt enklere?

  Hva nå enn du tror er jeg så pass reflektert og har vurdert dette godt nok til at jeg klarer å ta avgjørelsen selv. Jeg spør bare etter tips og synspunkter på det å stille, ikke om jeg skal gjøre det eller ikke.. For DEN avgjørelsen klarer jeg å ta selv.

 16. BTW jeg ser nå at du skriver at du ikke klarer å se din kropp objektivt og vil ha en dommer til å vurdere. Hva som dommeren synes du har en dårlig fysikk - vil du da ta dette personlig å føle at du er dårlig fordi fysikken er "dårlig" i forhold til sporten?

  Nei, det er jeg veldig klar på at jeg ikke kommer til. En evt deltakelse vil bare være en "test" for meg selv. I mitt hode gir det mening, men skjønner og forstår dersom du eller andre ikke tar den.

  Dersom min fysikk eller min deltakelse ville gitt dårlige resultater så er jeg nå kommet så pass langt at det er viktigere for meg med en velfungerende og frisk kropp, fremfor en som passer inni i bikinifitness-nåløyet:D

  Tror selv at jeg har en veldig ok kropp, og har fått høre flere ganger fra PT'er at jeg har et godt grunnlag for mer seriøs trening:happy:

  Dessuten, bikinifitnessform kommer jeg meg ikke langt med utenom deltakelsen. I den virkelige verden er det vel andre ting som teller mer(y)

 17. Fordi arbeidsgivere stort sett ikke er så happy for å se inn i rumpa på sine ansatte, men så er jobber svært ulike og det kan jo hende at det ikke vil gi noen konsekvens for akkurat din jobb!

  I hvertfall så var det ei jeg kjenner litt til som ble grillet på intervju pga lettkleddbilder på nett.

  Hm, skjønner. Tror ikke jeg som arbeidsgiver hadde tatt sånn på vei over denne typen deltakelse, men så er ikke jeg mer enn bare meg da :)

 18. Nå kommer en kommentar som er kjip, og som er farget av at jeg er trøtt og lei av labskriving.

  Så du har sliti med dårlig selvbilde, og vil nå, med det som helt klart er usunne metoder, jobbe for å oppnå et mål slik at "eksperter" kan si at kroppen din ikke er bra nok, selvfølgelig med mindre du vinner, tatt i betraktning at disse dommerene tidligere har vært voldsomt inkonsekvente og generelt premierer anorektiske tendenser fremfor "sunne" kropper?

  Jeg skjønner at det er vanskelig å objektivt se på egen fremgang, og at å henvende seg til venner ikke vil være noe man kan stole på...

  Men i min verden greier jeg ikke å se at en skjønnhetskonkurranse er et godt alternativ for å gjennbygge selvtillit.

  Neida, synes ikke den kommentaren var kjip. Helt reelle tanker og meninger det. :)

  Har lest en del på bikinifitness-tråden og innser at jeg kanskje har vært litt vel naiv når det gjelder fremgangsmåter og resultater. Jeg hadde ikke i min villeste fantasi trodd at det var så usunt og dårlig som det blir gjengitt i den tråden.

  Tenkte kanskje bikinifitness var av den mer sunne sorten, jeg da..

  Jeg ser absolutt poenget ditt! Ved å gå for valget har man ikke bare en dato, men hele opplegget, fokuset, det å se kroppen i ekstrem form (nå er bikini det minst ekstreme men likevel) osv.

  Jeg trodde bare du på død og liv ikke ville at familien ikke skulle få vite noe. :)

  Hvis jobb-sammenheng ikke blir noe problem, du allerede er vant med maten, du elsker å trene og bare ønsker den lille ekstra spenningen og utfordringen, why not?

  Neida, overhodet ikke på død og liv!:roflmao:

  Ja, angående dato og mål tenker jeg det er lettere å se kroppen i et annet lys basert på det en dommer ville sagt. Jeg ville som nevnt ikke klart å se min egen kropp objektivt.

  Men hvorfor har det vært negativt i jobbsammenheng når det gjelder andre tidligere utøvere?

  Man kan utfordre selvdisiplinen og forme sin egen kropp UTEN å delta i bikinifitness.

  I denne tråden vil du bare få respons som tar opp spm hvorfor du vil stille og mest for hvem. ikke vondt ment, men haters altså.

  Vil du stille, så gjør det! Hva vi her på forumet mener, spiller i bunn og grunn ingen rolle :)

  Mitt tips er å bare fortelle folk og familie at du stiller, og de må bare akseptere ditt ønske og mål, og gi deg masse støtte og heie på deg :D Så!!!

  Takk for positiv respons!:D

  De aller fleste forum har vel flest haters om jeg har skjønt det rett. Og det er helt i orden, folk er kritisk.

  Jeg hadde så klart stilt/ikke stilt basert på egne meninger og tanker, og ikke hva folk på forumet sier, men jeg tenker at de som har stilt eller skal stille har gode og dyrebare råd jeg kanskje ikke tenker på selv. Alltid lurt å få flere sider av saker før man gjør seg opp en mening og et valg (y)

 19. Men hvis det er målet ditt, hvorfor ikke bare sette en dato (si samme dato som stevnet), hvor du skal være i "sceneform", men uten å stille?

  Dersom du kun gjør det for deg selv så spiller det jo ingen rolle. Du har jobbet mot målet, og du har nådd målet, og du har vist for deg selv at du kan.

  Ja, enig i den. Men hvis jeg ikke stiller vil jeg ikke få bedømmelse av "eksperter" på om jeg har nådd målet eller ikke. Jeg klarer nok ikke å se så objektivt på min egen kropp at jeg kan vurdere det selv, alene.

 20. Var det ikke egentlig du som gjorde det?

  ;)

  Jeg stiller spørsmål om tips.

  Dere som har stilt, skal stille nå, og som skal stille lenger frem i tiden; har dere noen synspunkter og tips å komme med som kan gjøre valget litt enklere?"
 21. Må bare kjapt spørre, før dette her ender opp som en annen av "la oss hate bikinifitness"-trådene.

  (de ender som regel opp sånn... men så har du også "Den glade bikinifitnesstråden")

  Hva er det som er grunnen til at du vil stille i bikinifitness? Du sier at du liker å trene, og spise sunt og ha en sunn livsstil. Men bikinifitness er jo ikke forenelig med de to siste punktene der.

  Er da poenget å "bevise" noe for seg selv?

  Ja, du kan si det slik. Har lyst til å gjøre noe litt utenfor komfortsonen for meg selv. Har slitt mye med dårlig selvbilde, men etterhvert følt meg bedre i mitt eget skinn. Derfor tror jeg heller ikke at dersom jeg gjør det, vil det bli noe jeg gjør hvert år og streber etter. Vil utfordre meg selv både kroppslig og mentalt.

 22. Ser du skriver i første post at du vil at dine nærmeste skal finne det ut selv..høres litt pussig ut, men hvis det er det du vil, hvorfor ikke?

  For de VIL finne ut av det, en eller annen gang. :)

  Nei, kommer så klart til å fortelle det etter hvert dersom jeg bestemmer meg for å gjennomføre det. Men jeg kommer ikke til å lage en blogg og poste bilder og oppdateringer i hytt og pine. Ikke kommer jeg til å prate så mye om det til de, før det nærmer seg mål heller.

  Det er mange grunner til det, men en er at dersom jeg gjør det er det ikke for at alle skal se meg, men at jeg skal gjøre noe for meg selv som utfordrer selvdisiplinen, samt det å forme min egen kropp. Og det har vel egentlig ikke så mange familiemedlemmer eller bekjente så mye med?

×
×
 • Opprett ny...