Jump to content

Kesam89

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 1. Trenger noe lignende de her http://www.legendarystrength.com/wp-content/uploads/2012/03/Paralettes-300x185.jpg Vært litt på sportsbutikker i oslo, og de har bare sånne med små håndtak
 2. 25 år, 68kg 175, ca 7% fettprosent. Skole 4-7 timer. ca 10 timer trening i uken Løft: KB: 5x5 120kg Benk: 1x125kg Mark: 5x5 150kg
 3. Hei! Jeg forsøker å nå det neste nivået, og bli så god som jeg kan bli i hinderløyper som viking race, x-run, toughest osv Jeg har ca 12 treningsøkter i uken, hvor 2 av de er tøffe intervaller, og 3 er korte styrkeøkter m baseøvelser på lett belastning og resten er rolig jogg, teknikk og tøying/mobiliseringsøvelser. Jeg lurer på om det er noen ernæringsfysiologer eller andre på forumet med peiling som kan hjelpe meg med å optimalisere kostholdet Slik er en typisk dag: Frokost: Proteinshake, havregryn, kanel, eple og banan Lunsj: en boks makrell i tomat på 3 knekkebrød (sport +) Lunsj2: 4 egg, tomat og agurk. + grovbrød/rundstykke/lompe/hvitløksbrød Etter trening: varierer litt banan og proteinshake eller banan + sjokomelk bolle+banan+proteinshake elns Middag. Ca 200-500gram kyllingfileet/Karbonadedeig/svinekjøtt/Laks/biff eller lignenende en god dæsj med saus, ofte laget av krem fresj, buljong, potetmel og div marinader ca 100-200g Fullkornpasta/ris eller tilsvarende potet/potetmos eller andre karbohydratkilder prøver å ta med litt grønnsaker også, men jeg er kanskje litt for dårlig til det. Typiske middager: - Kyllingfilet m tikka masala - Spagetti m karbonadedeig og sopp - Biff m Ris og bearnaise saus - strimlet svinekjøtt m potetmos og marinade - Ris, laks, soyasaus og avocado - Burger av karbonadedeig - taco m karbonadedeig, mager kesam istede for rømme Når det gjelder mengde, så spiser jeg så mye jeg kan. Forbrenningen min er veldig høy, men jeg er også utrolig glad i mat, jeg prøver å ha en liten stigende vekt.
 4. Har lest igjennom tråden her og har ikke funnet et eneste godt argument for at hasj skal være ulovlig. Det er nok tradisjoner, kultur og mangel på kunnskap som gjør at dette holdes ulovlig. Slik som loven er i dag, så er det lettere for en 14-åring å skaffe seg hasj, en det er å skaffe alkohol. Avkrimalisering/Legalisering vil gi større kontroll og terskelen for å søke hjelp ville vært lavere.
 5. Det er litt vanskelig å forstå hva du spør etter. Men hvis du virkelig ligger på 1614 kcal per dagen, så vil du gå ned i vekt over tid. Ang hva du skal spise så anbefales rent kjøtt, egg, sunne karbohydrater, frukt og grønt. Unngå sauser, loff, godteri, snacks og fettrikt kjøtt (Kjøttdeig, kjøttboller, farser, pølser osv)
 6. Du trenger ikke å trene i tillegg, kostholdet vil ta seg av kcalunderskuddet hvis du er disiplinert.
 7. Vekt: 73kg Høyde: 170cm Alder: 25 -5kg på 8 uker Treningsdager: 2500kcal og 180g proteiner treningsfridager: 2000kcal 150g proteiner Typisk: M1: Havregryn, melk proteinshake M2: Kjøtt/fisk/fugl 300g + 120g karbkilde M3: 4-6 Egg og en liten karbkilde Veier og skriver ned alt jeg spiser. Håper det vil få fram magerutene asap. Tips?
 8. Svar "nei takk" noen kolleger eller andre semi-bekjente kan slenge inn "Du trenger da ikke å slanke deg" eller "er det sånn proteinopplegg elns?" Hvis jeg bare smiler litt, eller sier "hehe" også er stille og går over til et annet tema, så blir det liksom ikke noe mere ut av det. Jeg skjønner godt at folk spørr egentlig, når du sier at du ikke spiser sukker så kan det ringe en bjelle, spiseproblemer er et veldig vanlig problem, og det er ikke så lett å se hva som er hva. Det at de spørr betyr kanskje bare at de bryr seg I noen sosiale settinger kan det lureste trikset være å bare ta en bit, det er faktisk ikke så farlig, et kakestykke på 500kcal er ikke bare 500kcal som legger seg på låra, det gir faktisk metthetsfølese og energi også. Også gir det faktisk ganske mye livssglede å ha et avslappet forhold til mat. Jeg synes det høres litt ekstremt ut at du ikke spiser sukker, og selvom jeg har full forståelse for fitness-folk og de som har sære mat-vaner, så ville jeg nok reagert litt på det hvis noen sa det.
 9. Som en psykologistudent vil jeg si til deg at når du "hater" på andre, så kommer det fra en side ved deg selv som du sliter med. Siden hun irriterer deg betyr det kanskje at du har de samme tendensene som henne. evnt at du er sjalu, og ikke kan forstå at hun som er så teit og umoden, løfter mere en deg, er penere deg, mer populær en deg. Eventuelt kan det hende at du ikke er voksen nok til å bry seg. Jeg er helt enig i at denne venninen din høres utrolig teit ut, og at du har grunn til å bli frustrert. Men du burde kanskje la være å henge med henne hvis hun er så teit?
 10. Hey! Jeg er 23 år og skal deffe mot sommeren, har et ganske strikt å bra kosthold med proteinpulver for å gjøre det billigere (jeg er student) Lurte på om noe av kosttilskuddet der er er verdt pengene iforhold til de mikroskopiske betydningene? Jeg er relativt normal/muskuløs med litt ekstra fett på magen ( 76kg 175cm ) Tenkte å prøve å gå ned til 70kg til Juli. Lurer på om det er verdt det å bruke penger på kosttildskudd? Tenkte på kreatin som er nokså billig, men er dette noe gunstig på deff? Mvh Kesam
 11. En gang jeg var ute på byen, så var det ei jente som sa at hun syntes jeg så trygg ut, så spurte hun om jeg kunne følge henne hjem Jeg var litt usikker på intensjonene hennes der og da, men det nærmet seg stengetid, og hun bodde samme vei som meg. Så jeg sa ja. Når vi gikk hjem pratet hun mye om ditt og datt, husker egentlig ikke så mye, men vi ankom leiligheten, også spurte hun om jeg ville bli med opp på et glass vin. Så sa jeg ja. Også satt jeg oppe i sofaen hennes mens hun hentet vin. Også drakk jeg litt, og plutselig kommer det en mann ut i bokseren og spørr hvem faen jeg er. Minnene er litt blurry, men husker at dama sa "unnskyld, jeg prøvde bare å gjøre deg sjalu" Også krangla de som faen (skriking og banning). Jeg prøvde å snike meg vekk og da sa mannen i boksern "DU SITTER DER" og pekte mot sofaen. Så fikk jeg litt panikk, og tenkte jeg at jeg skulle se etter en åpning også bare ta skoene mine i hånda og løpe ut i sokkene. Jeg fikk en liten åpning når de begynte å stå stille å klemme hverandre, så jeg sprang mot utgangen og tok tak i skoene mine. Ute i gangen på leilighetsblokka så er det en nabo som møter meg i trappa mens jeg kommer løpenes med skoa, han spørr hva som skjer, og jeg bare løper. Så begynner han å løpe etter meg, Også løper jeg fortere og fortere. Også fikler jeg med låsen til utgangen. Så kaster han seg over meg og begynner å avhøre meg, spørr om hva jeg har stjelt osv. Skal sies at jeg er halvt marrokansk, så med litt alkohol og fordomsbriller så kan jeg fort se litt kriminell ut. Så måtte jeg forklare hele situasjonen til han, også tok han meg med opp til det parret som kranglet, så de kunne bekrefte historien. Og etter noen kleine samtaler, så fikk jeg lov til å gå.

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...