Gå til innhold

JeremyScoll

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei, Slimchance. Jeg trener mandag, onsdag, torsdag og fredag. Styrke hver gang, så tror jeg skal få bra utbytte av kreatin. Jeg spiser ikke så mye kjøtt, eller så mye mat egentlig siden jeg prøver å kutte ned på fettprosenten før sommeren. Men, tusen takk for svar!
 2. Haha sant det. Eneste bivirkningen jeg bryr meg om når det gjelder kreatin er at det med kviser. Som sagt, jeg vil ikke ha mer en nødvendig. Alle de andre bivirkningene jeg har hørt er ganske urealistiske, så velger å ikke tro på de med mindre jeg får noe "source" på de.
 3. Ja, noen av grunnene til at jeg vil kjøpe den i steden for kreatin i pulverform er fordi kapsler blir lettere. Blir litt mye hvis jeg skal styrte ned på en shaker med proteinpulver og kreatin før/etter trening. Du sa den hadde bra effekt på deg, lyst å forklare litt? Litt nyskjerig på hva jeg har i vente.
 4. Greit, gjorde det samme da jeg prøvde ZMA for en liten stund siden, men sluttet på den pga fikk litt mageproblemer av den. Igjen, tusen takk for alle svar!
 5. "Anbefalt bruk: Som kosttilskudd tar du 1 porsjon (6 kapsler) straks om morgenen. På treningsdager tar du 1 porsjon rett før du skal trene." Så det er altså ikke nødvendig å følge? Tror iallefall jeg kommer til å glemme å ta de et par ganger da, så trøtt jeg er om morgenen.
 6. Jada, jeg har ikke noe problemer med det jeg har nå. Sånn er ungdomstiden, er bare det at jeg ikke har særlig lyst å få mer enn nødvendig.
 7. Allright, så alt det med "Kreatin gir kviser" osv er bull? Tusen takk for svar!
 8. Hei, jeg har et par spørsmål angående kreatin. Har trent i snart 6 måneder hvor jeg kun har brukt proteinpulver som kosttilskudd og det forsåvidt funket bra. Men jeg har alltid hatt lyst å prøve kreatin etter alt det bra jeg har hørt om det. Men har også hørt mye om bivirkninger. Over til spørsmålet mitt; Jeg er 17 år og som de fleste på min alder har jeg kviser. Jeg er ikke dekket i kviser, men har et par her og der (I fjeset og litt på ryggen). Og vi alle har vell hørt skrekk historier om hvor mye kviser man kan få av kreatin. Jeg har en venn som som går på kreatin (Han er ikke plaget
×
×
 • Opprett ny...