Gå til innhold

KatM.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om KatM.

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 13. april 1992
 1. Nyter siste tiden av mammapermisjonen :-)

 2. Liten oppdatering! Hva synes dere om dette??:-) Mandag : powermix (tabata, kettlebells osv ) Tirsdag : pulsspinn Onsdag: oppvarming / intervall på tredemølla knebøy Bulgarsk utfall Lårpress Bulgarsk markløft Hip thrust med stang Lørbøy Torsdag : fri Fredag : oppvarming intervall tredemølla Lårbøy Lårstrekk Pullover Rotasjonsapp Sittende benkpress Skulderpress Nedtrekk Knebøy Mage benk Lørdag : oppvarming + fullkropp Søndag : fri
 3. Ahh, dere er så supre :-D tuseen takk for alle gode råd!! Gleder meg til å teste ut nybegynner programmet nå:-):-)
 4. Jeg er ei jente på 21 år som er 173cm lang og veier per dags dato 73kg ca. Har bestandig trent og holdt meg i form. Men ikke mere enn det. Har så og si aldrig trent noe med vektløftning. Det jeg ønsker og oppnå med ett treningsprogram er en mye strammere kropp, finere rumpe, og gå ned i fettprosent.. Jeg har de typiske trekkene etter og ha vært gravid, så kroppen trenger en god oppstramming:-) Noen der ute som vil komme med noen gode råd eller ett treningsprogram??:-) Må ikke være så alt for avansert , siden jeg er i nybegynner fasen og litt mere:-)
 5. Trenger hjelp!

 6. arg! Vanskelig å bruke fitnessbloggen synes jeg !

 7. KatM.

  En passende diett?

  Mente selvfølgelig 1900-2000 kcal:-) bare en liten skrivefeil:-p Tusen takk for tipsa om loggføring:-) blir nok å teste det framover :-)
 8. KatM.

  En passende diett?

  Ve Vet man ikke bør være på slankern når man ammer, men vil egentlig ikke kalle det slanking når det kunn er 5kg det er snakk om:-) men det er meg. Vet også at jeg bør være flinkere med hva jeg putter i munnen, men det er ikke lett når man søker etter "falsk" energi:-( Dårlig selvbilde , har jeg hatt nå siden jeg var 16 år.. På tide å gjøre noe med dette nå:-) så da tenker jeg at ved å gjøre om mye på kostholdet og holde meg aktiv , så kommer jeg meg dit jeg vil, uten at det går utover barnet mitt :-)
 9. KatM.

  En passende diett?

  Da skal jeg prøve å ligge på1000-2000kcal om dagen:-) men har du noen gode råd til hva jeg kan spise?:-) er så dårlig på det der.. Spiser kylling, fisk, fullkornsris-makaroni etc, brokkoli, gulrot osv.. Er også glad i havregrynsgrøt og mager kesam feks :-) Tenkte bare jeg skulle slenge med målene mine :-) Midje: 80 cm Hofte: 94cm Lår : 54,5cm Arm: 26,5 cm (når jeg strammer litt)
 10. KatM.

  En passende diett?

  Heisann. Jeg er ei jente på 21 år, som er 173cm høy og 75kg. Jeg vil ned på idealvekta mi, som er ca 70kg. MEN, jeg har forstått at det å trene duger ikke, her må det også kosthold inn i bildet.. Men jeg aner ikke noen ting som helst om kosthold. Og jeg hater å veie maten jeg spiser ..bare så det er sagt.. Men nok er nok , så trenger goood hjelp.. :-) Jeg ble forresten mamma for 5mnd siden, så må passe litt på dietten pga amminga:-)
 11. Leter etter en god diett

 12. sliten. trist. lei. her er jeg.

 13. hater å ha kropp på hjernen når jeg ammer :-(

 14. Helt glemt å svare, da jeg ikke har hatt tilgang til internett:) Drikker en god del vann om dagene, opp til 3-4 liter .. Prøver å få i meg det ihvertfall:) Spiser ikke potet å slike ting da jeg blir oppblåst..
×
×
 • Opprett ny...