Gå til innhold

QueenWinther

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4 178
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  35

Alt skrevet av QueenWinther

 1. QueenWinther

  Dagens Glade

  http://ickbgirls.com/2016/04/norways-female-masters-of-sport-breaking-records/
 2. QueenWinther

  Dagens Glade

  Coach sa jeg hadde best teknikk på snatch i Norge - av både mannlige og kvinnelige utøvere!! han er snill for tiden, altså
 3. QueenWinther

  Dagens Glade

  fant en gammel film av kettlebell-teknikken min, og tagget coach. Han responderte med - "Hadde du prøvd 24kg med den teknikken så hadde du knust veggen foran deg, raspet opp hele hånden din, knekt ryggen og endt opp på legevakta med tidenes krokodilletårer! og jeg hadde skutt meg selv" looool
 4. QueenWinther

  Dagens Glade

  Første jenta i norge til å ta Master of Sport-tittelen, antakeligvis eneste jenta i skandinavia i -58 som har den. Olga, i am coming to get yoooou
 5. QueenWinther

  Dagens Glade

  ser ut som hun fra Brave etter noen timer hos Tendenz hårpleie (': Dessuten er det en økt igjen før årets konkurranse-sesong er i gang! Oppcarbings-uke.
 6. QueenWinther

  Dagens Glade

  Lager briocheboller fylt med salt karamell og mandler i dag... 8)
 7. QueenWinther

  Dagens Glade

  Hårmodell for joico igjen - ser ut som en solnedgang på håret nå, er såååååå fint!
 8. QueenWinther

  Dagens Glade

  Haha, vet du i det hele tatt hvilken sport jeg holder på med?
 9. QueenWinther

  Dagens Glade

  Coach sa at han mener at jeg er blant verdens topp kvinnelige utøvere fordi jeg er virkelig flink i alle disipliner! Tidenes kompliment.
 10. kanskje skiveutglidning i ryggen ..... kan nesten ikke bevege meg, og de er ingen snakk om å bøye seg fremover uten å støtte seg med armene på lårene. dør.
 11. QueenWinther

  Dagens Glade

  nå leter jeg etter bladgull på ebay.
 12. Skjønner - da kan du se for deg at volumet var _mye større enn normalt når du også kjørte fler reps, så kan være derfor:)
 13. Støl blir man vel når man gjør noe kroppen ikke er vant med - så enten er det fordi du tok fler reps, eller fordi du klarte å aktivere muskulaturen. Varmet du opp annerledes enn normalt? Kjørte noen andre øvelser før? Hva mener du med halvreps, forresten? for 30x3 er et ganske mye større volum enn 12x3.
 14. NAF-gruppen igjen. "Noen som vet hvor jeg finner fløte uten fett??"
 15. QueenWinther

  Dagens Glade

  For et selskap som lager hårfarge til frisørsalonger! Så da er det farge på torsdag, og visning lørdag+søndag. (':
 16. QueenWinther

  Dagens Glade

  Skal være modell til uken :):)
 17. QueenWinther

  Dagens Glade

  8minutter snatch med 22kg i dag - 102 reps!! Foran skjemaet, coach er fornøyd, jeg er fornøyd og vi satser på høye tall i proff-VM Dessuten kjørte jeg 3reps x 6 på 90kg i markløft etter verdens tyngste kuleøkt! Og jeg gjør jo aldri mark en gang.
 18. For en stund siden var det en fyr på sentret mitt - bra muskulatur og veldig ripped i overkroppen, men null bein what so ever. Han skulle kjøre knebøy - tok stangen det står "max load 40kg" på, lesset på en 10kg på hver side, inkludert 4x15kg utenpå der igjen. Så satt han to eleiko-plater på gulvet foran seg, og to i vinkel på de igjen - deretter gjorde han 1/6-bøy i oppoverbakke.
 19. Spør Norkost om smaksprøver - tror de sender det gratis? Jeg var i hvert fall veldig fornøyd med pulveret derfra. Myoprotein er også en favoritt - det jeg hadde fra fitnessguru solgte jeg videre.
 20. QueenWinther

  Dagens Glade

  Hadde et tungt sett på slutten av økten min i går, og coach var så snill at han ville telle for meg - det gikk over all forventning og jeg fikk høre at "Utenom xxx er du nok den eneste jenta i Norge som klarer det!" 86reps med 22kg!
 21. Som PT får du ikke penger for noe annet enn gjennomførte timer, så ble ikke noe ekstra der, nei! Jeg overlevde dog 13t på ringnes park og gjennomførte en dødsbra økt, så var ikke _så ille.
 22. JEG KOM 8TIMER FOR TIDLIG PÅ JOBB I DAG 8 TIMER jeg stod opp klokken 6 for dette og har ikke en gang med meg en bok )-:
 23. QueenWinther

  Dagens Glade

  Gjennomført ukas siste økt, kjørt "bring sally up"-squat challenge, sett håndballkamp og fått sponsorpakke med sååå mye digg!!
×
×
 • Opprett ny...