Jump to content

noob

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 1. kan du ikke bare ta noen bilder og legge ut? Jeg kan være interessert i blu-ray filmene dine
 2. takk for svar folkens! Jeg har nå tatt gastroskopi og sikkert 30 ulike blodprøver. Gastroskopi var negativ (jippi). Overlege på sykehuset snakket om at det kan være hveteintoleranse. De holder på å installere en ny maskin på sykehuset nå som jeg skal testes for det på etter nyttår. Jeg har etter gastroskopien droppet alt av korn, og for en fantastisk hverdag jeg har fått! Jeg ble nesten frisk på dagen. Anbefaler virkelig alle som sliter med det samme å prøve å spise naturlig glutenfritt dersom de sliter med det samme som jeg gjorde. Jeg merker tydelig hvis jeg fusker på dietten. Spiste en godmorgen yoghurt og 3 små kjeks en dag, og det resulterte i at jeg ble helt utmattet på kvelden. Måtte legge meg halv 10 (er vanligvis ikke trøtt før kl. 1).Kjente det også godt i magen med store smerter. Overlegen anbefalte med å prøve andre kornslag som rug og spelt. Det var ikke spesielt vellykket. Spiste 3 skiver rugbrød, og lå på sofaen og grein og vred meg i smerter resten av dagen. Har forresten tatt av meg nesten 3 kilo på 3 uker med naturlig glutenfritt kosthold. Bonus!!
 3. Jeg har det siste halve året blitt dårligere og dårligere i kroppen. I begynnelsen hadde jeg symptomer som oppblåsthet, forstoppelse og kvalme. Litt diare innimellom. Gikk til legen og tok blodprøve som viste positiv HLA DQ2 men ingen store utslag på anti-tTG. I forkant av denne prøven hadde jeg ikke spist noe særlig gluten på et år. Jeg hadde jo spist pizza ol. innimellom men ikke brød i det daglige. Jeg mistenker derfor at jeg ikke har spist nok gluten til at det har gitt utslag på prøven. Hadde også ultralyd av mage uten at de fant noe galt. Etter at jeg hadde tatt prøven reiste jeg på ferie til Italia i 10 dager. Der ble det mye brød, pasta og pizza hver dag. Jeg ble skikkelig dårlig og prøvde derfor å leve glutenfritt noen dager. Det hjalp! Jeg har fått henvisning til gastroskopi/spesialister på mage/tarm etter å ha godsnakket med legen og spiser derfor en del gluten hver dag.Har nå spist mye gluten (minst 3 skiver) i ca 6 uker og merker at symptomene i kroppen har endret seg veldig. Jeg er ikke lengre så oppblåst og forstoppet som jeg tidligere var. Nå har jeg gått over til å bli ekstremt trøtt og slapp. Totalt uten krefter og sover lett 12-14 timer. Skjelver og svimler mye. Følelse av at jeg har influensa og er fortsatt ofte kvalm. Orker såvidt å løfte vannglasset fra bordet. Har også hatt uregelmessig mens. Tror du at det er cøliaki jeg har? Siden det er ventetid til gastroskopi tar det sikkert 7-8 uker før jeg får time. Er det noen farer forbundet med å fortsette å spise gluten når situasjonen er som den er? Var hos legen på ny, men han ville ikke ta nye blodprøver siden de første jeg tok var fine. Noen som har hatt det slik? Evt kan skjønne hva dette er? Legen min skjønner ikke hva det er. Har så lyst til å komme tilbake til normalen og spise sunt og trene igjen. Setter pris på svar.
 4. Jeg kan virkelig anbefale Tart Cherry! Du sovner som en stein. Var/er det som gjør susen for meg. Inneholder naturlig sovemedisin (melatonin). Jeg garantere deg at du sitter og gjesper etter en halvtime. Jeg kjøper det her. Klippet dette fra nettet: Tart Cherry, endelig noe som fungerer på søvnen! Hvorfor er dette produktet vår bestselger? Tart cherry er engelsk for syrlige kirsebær, og i Pure Planet Tart Cherry kirsebærkonsentrat har du en solid kilde til disse helsebringende stoffene som antioksidanter og fytokjemikalier. Kirsebæret som Tart Cherry kirsebærkonsentrat lages av, har den høyeste ORAC-verdien vi noen sinne har målt i frukt. ORAC er kort for Oxygen Radical Absorbance Capacity, og er et mål på innholdet av antioksidanter. Antioksidanter beskytter kroppens celler og kan hindre prematur aldring av huden. Tart Cherry kirsebærkonsentrat virker oppløftende og vitaliserende og har en deilig, naturlig smak av friske kirsebær. De kraftigste antioksidantene i Tart Cherry er melatonin og antocyanin. Melatonin er et hormon som naturlig finnes i kroppen og som spiller en viktig rolle i regulering av søvn. Antocyanin gir planter farge – det gjør blåbæret blått og auberginen burgunder. Begge stoffene er i også kraftige antioksidanter med en egen evne til å uskadeliggjøre frie radikaler Bruk Tart Cherry for å bedre: -Vitalitet -Velvære -Immunforsvar -Lette betennelser -Søvn: Med Tart cherry vil du kutte ned behovet for søvn fra 8 timer til kun 6 pga at tiden før du går ned REM søvnen og tiden du bruker opp igjen forkortes til halvparten. Du vil sove dypt og mye bedre og føle deg mye mer opplagt. Anbefalt bruk: En skje i et halvt glass vann en time før leggetid. Smaker kjempe godt!
 5. Ang. nudlene så bør man skylle de godt og legge til masse krydder for at de skal trekke til seg smak. Vær obs på at de lukter ikke noe godt når du åpner pakken.
 6. Digg at de har tilbud på frukt og grønt (30%) og kyllingprodukter (25%). *Hamstre*
 7. Jeg synes skogsbær smaken på Whey Tech fra PF smaker godt i smoothie.
 8. Bare et lite tips om noen vil hamstre. http://kundeavis.coop.no/aviser/obs/loren/index2.htm?email=true&page=1&utm_source=obs_e-kundeavis&utm_medium=mail&utm_content=kundeavis&utm_campaign=uke3
 9. Var det gamle strekkmerker du hadde?
 10. Beklager det. Endret den nå.
 11. Forresten. Til alle dere som handler fra Shopping4net, Gymgrossisten og Highwhey. Kickback gir 3-5% tilbake på hver ordre. Har selv fått ca 2000kr tilbake bare ved å bruke den siden.
 12. Iherb. Har linket bildet. Vet det er en viss fare for at den blir stoppet, men jeg har aldri hatt problemer med det. Pleier å velge DHL som fraktalternativ, for da får man pengene igjen dersom pakka blir returnert.
 13. noob

  Gode nettbutikker

  Forresten. Til alle dere som handler fra Shopping4net, Gymgrossisten og Highwhey. Kickback gir 3-5% tilbake på hver ordre. Har selv fått ca 2000kr tilbake bare ved å bruke den siden.
×
×
 • Create New...