Gå til innhold

aux

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 507
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av aux

 1. Det å gjøre det bra på trening gir meg lyst til å trene mer. Filmer, sitater, motivatorer og annet tull kan ta seg ei bolle. Mestring og konkurranse, er iallefall det eneste som funker for meg.
 2. Det kommer egentlig bare ann på hvor dyr du er i drift. Bare å ta med seg nok.
 3. Om enn skal trene med høy frekvens for første gang, uten erfaring om hvordan dette burde planlegges. Gjør planleggingen ganske mye enklere og mer dynamisk. Vil jeg anbefale å benytte seg er @RPE osv. bruke prinsippene til Mike Tuchscherer. Les artiklene på http://www.reactivetrainingsystems.com/ og kikk en del på forumet der. Ofte like greit å teste prinsipper som kan benyttes i mange år frem i tid, tidlig. note: Fordi om du er skadet i overkroppen, og si i løpet av en vanlig uke trener du 5timer underkropp og 4timer overkropp. Burde du ikke kompensere og tro du skal trene underk
 4. http://styrkeloft.no/wp-content/uploads/2013/10/Veiledning_treningsprogram.doc Siste siden.
 5. Nå aner jeg ikke hvor mange sett eller reps de kjører på disse dagene dine. Siden du ikke oppga de, vil jeg anbefales å kjøre en ferdig plan, som mange her(inkl. meg selv) har fått gode resultater med. Ferdig planer kan brukes en del år med jevn trening, ikke vits å finne opp hjulet på nytt. For eksempel: http://fitnessbloggen.no/x-size/ Ville fortsatt med kondisjonstreningen, bare en fordel å ha litt kondisjon. Kostholdet ditt virker ganske greit, men for din del jeg vil ikke anbefale deg å prøve å gå ned i vekt. Selv om det er kommet noe ekstra. Så lenge vekta de sakte øker eller holder se
 6. Hva var dine høydepunkter og nedturer? Sett fra ett treningsperspektiv har året vært veldig bra, ble slik jeg skulle ønske 2014 var. Fått trent som jeg skal og har da også fått de resultatene jeg forventet. Høydepunktene har faktisk vært alle øktene jeg har fått utført og alle skadene jeg har unngått. Bli aktiv hos KAK igjen, utviklingen i klubben har vært bra det siste året og jeg gleder meg til årene som kommer. Møtt mange gode folk. Nedturer, bortsett fra litt treningsfri, betennelser og kramper her og der. Vil jeg ikke påstå det er noen spesielle nedturer, bortsett fra når jeg knakk noen
 7. Det er greit nok at vi er uenige Men jeg kan fint svare, liker å utveksle synspunkter. Kan sikkert være fint for TS og andre å se flere synspunkter på ting. Om en ser på omtrent alle nybegynner programmer, RYP, HST, Børge sitt, fitnessbloggen sitt osv. så trenes det Knebøy og Benkpress mellom 8-12 repetisjoner. Om en ikke er teknisk robust nok for Markløft, kan det utføres Strakmark eller redusere repetisjonene i den øvelsen. Selv har jeg og mange andre startet "treningskarrieren" med høy reps Knebøy, Benkpress og markløftvariant med gode resultater. Hvorfor skulle ikke TS klare det uten ska
 8. Ja Så lenge du får trent alle øktene er det fint Da mener jeg også baseøvelsene, folk har nesten glemt at de er fantastisk gode byggere på høyere antall repetisjoner så lenge de også blir trent tungt som du får når du nærmer deg 5rep. Det med å spare 1-2 betyr ikke at det er lett men at du ikke går til teknisk failure. Kan selvfølgelig slenge på en øvelse her og for spesifikke svakheter som f.eks bakside skuldre men ikke overdriv det. Om du etter en runde ikke øker lengre i en øvelse kan du bytte den med variant. Start med små justeringer f.eks bredere, smalere grep, eller en lignede øvelse.
 9. Det du trenger er å trene jevnt over lengre tid.. Økearbeidet over tid, øke matinntaket over tid og fokusere på kvalitetsøkter. Fordi ett par av disse punktene mangler mtp. På at du har holdt på i 3år. Derfor heller ikke makse ut nå og trene 5-7 dager i uken. tenke en tanke om at du kan kun trene effektivt til den grad kostholdet og restitusjonen tillater det. Hadde jeg vært deg, hadde jeg peiset nesten bare store øvelser. Knebøy, benkpress, markløft , chins , dips , militærpress, stangroing og rygghev. holde det enkelt og trene fire dager i uken. Økt A: Knebøy, Benkpress, stangroing, rygghev
 10. Om han hadde festet sikringene inntil benken hadde det ikke skjedd. Til OP, Spar en rep eller to og ta heller flere sett. Eller spør noen.
 11. "Gamliser" har som regel mer fordel av høyere intensivitet og lavere mengde enn kidsa.
 12. Folk har forskjellig grep på stanga. Har nok mer å gjøre med hva er mest komfortabel med. Mesteparten holder nok helt rundt, jeg liker best å ha alle fingrene bak Da får jeg albuene mer ned og brystet mer opp.
 13. Spis grønsakene dine, sov godt og ta en joggetur av og til
 14. Høres ut som en TV shop reklame. Skrev en del her, men glemte å lese det der oppe. Fant ut av at jeg ville anbefale det samme som Tronaldo og anorakk . Eneste var at jeg ville prøvd å få plass til Dips i programmet.
 15. Trodde folk kjøpte 2XU fordi de får finere rumpe i de.
 16. De fleste Styrkeløftere jeg kjenner klarer fint å kjøre strakmark stående på kloss. (Fra bakken). Ekstremt få kan det ikke være, om en ikke tenker på utrente, skadet eller pensjonister. Strakmark fortsatt fra bakken, rumensk stopper over bakken..
 17. Det er ingen problem, du kan fint kjøre helkropp også. Er ikke enig med uttalelsen over, så lenge du kjenner litt etter er det ingen problem å kjøre hele kroppen 4 dager etter hverandre. 3Dager fri etterpå er heller ingen problem, da er du mest sannsynlig helt restituert når du kommer tilbake til ny trenings uke.
 18. Hvorfor ikke bare gå til legen å ta en test, istedenfor for å lage egne konklusjoner. Muligens legen har en løsning også.
 19. Ferdig oppsatt er ikke noe vits å betale for. Det har du internett for. Økt livsglede, billig salgstriks.
 20. Syntes nesten det er lettere å spise sunt på budsjett, fordi jeg lager mer mat selv istedenfor å kjøpe ferdig / halvferdig. Bruker da ikke penger på unødvendig snacks og brus.
 21. Her er det viktig å huske at fokus på mestring varer lengre og gir bedre motivasjon enn fokus på prestasjon(plassering). Om så hun ikke nødvendigvis får medalje, har hun fått en ny utfordring hun kan forbedre seg i til senere. Det er ikke akkurat snakk om ett ultra Marathon, halvmarathon klarer de fleste ganske fint
 22. Hva med å spørre treneren din? Eller annen håndball trener på høyt nivå, de har nok tid til å svare. Om målet ditt med styrketreningen er å bli bedre i håndball.
 23. Du kan trene en to-split. F.eks X-size. http://fitnessbloggen.no/x-size/ Eller en 2 +3 split F.eks Phat. http://fitnessbloggen.no/treningsmetoden-phat/ Kan ikke se helt hvorfor en som har trent I ett halvt år har behov for 6-7dager I uken med trening. Om fremgangen etter hvert stopper opp, kan du legge til litt periodisering: http://fitnessbloggen.no/dynamisk-periodisering/ Om du bare har trent ett halvt år, vil du heller ha fordel av å trene noe "ferdig laget" og bygge erfaring fra det til senere.
 24. Kjør på Du finner det meste av informasjon på: http://sheiko-program.ru/forum/ Har god erfaring med "Sheiko trening" på meg selv og andre.
×
×
 • Opprett ny...