Jump to content

Salus

Members
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

 1. Ahhh, jeg klarte 100kg i markløft i dag. Skulle lagt på 6kg til så kunne jeg skrytt av å ha tatt egen kroppsvekt! Hvordan går det folkens?
 2. Huff pavo, det hørtes veldig kjipt ut ja! Men ikke la det stikke kjepper i hjulene på lang sikt! solmaa - jeg har akkurat samme tanke som deg om målvekt. Det er så vanskelig å si hvilket tall som fungerer, det gir mye mer mening å se an "trivsel"! Jeg har i dag fått på meg BULA-buksen min som har vært umulig å få på siden 2007. Det var en seier!
 3. Ehhh. For en møkkakjerring! Så utrolig unødvendig
 4. Ja! Helt klart. De får jo ikke gjøre det selvsagt, det har om noe en omvendt effekt. Får jo enda mer lyst til å kjøre på
 5. Jeg tenker også litt på det der med at folk prøver å "bremse" meg.. Litt sånn at hvis jeg blir for sunn, så er jeg ikke den samme personen lenger? Og det stemmer vel til en viss grad
 6. Porsjonskontroll er dødsvanskelig! Jeg har alltid spist OK sunt (ikke supersunt, men helt greit), men spiser mat nok for to voksne tømmerhuggere liksom.. er jo dømt til å bli feit da!
 7. Jeg har prøvd å tenke gjennom litt hva det er som får meg til å "ramle av vogna", sånn at jeg kan unngå de tingene, eller bare være bevisst så jeg holder ut i lengden .. dvs.. at dette faktisk blir en livsstilsendring, og ikke bare en "kur". Hva er deres fallgruver, og hvordan unngår dere dem? Hvor ligger utfordringene?
 8. Du sier noe der Gamlebyen - jeg vet jo at jeg spiser veldig, veldig sunt, og trener godt.. og ingenting av det er bortkastet. Vekten kommer etter den! Fin pep-talk! :happy:
 9. Det er jo dødsbra pavo! Mandager er veiedager for meg, og vekten viser 105.8 (forrige mandag 106.1). Litt usikker på hva som er greia. Jeg spiser 100% rent, null sukker, trener mye. Men så spiser jeg jo også veldig mye proteiner for å bevare muskler, så da må jeg vel regne med et lavere tempo!
 10. Hvor kjøper du ZMA? Tror det + tran er en god start for meg!
 11. Men hvordan kan man egentlig vite hvor mye man får i seg gjennom kosten da? Hvis man spiser sunt og variert så må vel det dekke noen av disse behovene?
 12. Krembolle - ble nesten litt sånn paff jeg av hvor mye forskjellig du tar Føltes brått litt sånn uoverkommelig å skulle ha alt på stell, hehe! Rockin_Pinup - jeg er dame, altså! Jeg vet riktignok ikke hva jeg bør få i meg og hvor mye av hva, men tenker multivitamin er en grei start for å holde meg frisk.. og sikkert tran. Kramper i beina hadde jeg mye før, men aldri nå lenger!
 13. Oi, herregud, det var ikke småtteri Tar du alt dette hver dag?
 14. Rockin_Pinup & Krembolle - jeg spiser masse proteiner (også shake), så den er nok grei (150-200g) om dagen. Vitaminer osv tar jeg ikke noe spesielt av, så jeg burde kanskje prøve det. Holder det med en sånn standard multivitamingreie?
 15. Jeg har prøvd å google litt på "hard trening og syk" ... for det virker som at når jeg i perioder trener hardt, så blir jeg alltid forkjølet og får sår hals.. Noen andre av dere som har merket dette? Har jo ikke tid til sånne ufrivillige pauser hele tiden Edit: Men det jeg finner på google går mer på om man kan trene hvis man allerede er syk osv..
×
×
 • Create New...