Gå til innhold

Luvstruck

Medlemmer
 • Innholdsteller

  410
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Luvstruck

 1. Luvstruck

  Aikido

  Ingen profesjonelle utøvere i MMA anvender Aikido i buret/ringen. Ingen av de store seriøse kampsportklubbene i Norge har Aikido. I en ring, eller i virkeligheten har du ikke en uke som harmoniserer eller ruller rundt som en idiot hver gang du tar på han. De få låsene/submission som Aikido har er underlegen BJJ på alle mulige måter. At du trener dette og ikke er i stand til å se hvor ubrukelig det er i det virkelige liv sier ganske mye om deg. Jeg tror ikke du hadde vært så populær i klubben din hvis de hadde fått vite at den lille eleven deres løper rundt og leker kjekkas med det lille ha
 2. Luvstruck

  Aikido

  Wow, skikkelig hard e-gangster. Hvis jeg noen gang ser en som driver med uprovosert vold eller slapper noen på gymmet, kommer jeg til å sørge for at du blir utestengt fra stedet på flekken. EDIT: Jeg ser også at du trener Aikido, som ikke er annet enn ubrukelig i praksis. Jeg vil på det sterkeste fraråde deg å leke kjekkas og slappe noen som helst, for du kan fort bli skambankt og få varige skader.
 3. Gjetter? Ogus har en video der han selv innrømmer bruk av steroider, enda tristere at du som fan som poserer med hans t-skjorte/promoterer han ikke vet dette selv.
 4. Du poserer i en t-skjorte og promoterer for en som går på steroider. Sad boy.
 5. Tankegangen er akkurat det samme, men tydeligvis har du bare tenkt å være sta. Jeg kunne ha gått mer inn i detaljene og forklart dette nærmere for deg fra et fysisk perspektiv, men av det jeg har sett kan det virke som om du har vanskelig for å forstå veldig enkle ting. Du greier ikke å redde deg ut av den forferdelige brosciencen din denne gangen.
 6. Hehe! Selvsagt tar jeg av lokket før jeg fyller på med pulver! Men den er fortsatt litt for liten Har også den originale som du linker til, men sportsvarianten er så mye mer fancy.
 7. Så du sier at en feit jævel på 250 kg som benker 100kg - løfter 230kg mer enn han på 60kg/60 benkpress? Det er det faktiske arbeidet man er interessert i å regne på, og det er derfor man har vektklasser for at folk skal ha nogenlunde like forutsetninger. At du faktisk ikke forstår dette, og i tillegg svarer tilbake sier egentlig litt. EDIT: Det er ikke et innspill, det er enkel, ren og skjær logikk som helt gjennomsnittlige mennesker kan resonnere seg fram til. Stemmer, sunn fornuft er nok litt fraværende i dette tilfellet.
 8. Tusen takk, den boksen er noe som jeg har lett etter LENGE! Utrolig at jeg ikke har sett den tidligere, trodde jeg hadde gått igjennom iHerb flere ganger. Flasken er også genial, men åpningen skulle vært litt større, vanskelig å fylle på med pulver med mindre scoopen er liten. Smartshake er et alternativ og, ideen er god, produktet tilbakestående.
 9. Gitt at begge har like stor vekt i muskler og forutsetninger, noe som ikke er tilfelle siden han store løfter mer. Hvis du ikke tar hensyn til dette er det du resonnerer deg fram til feil på alle mulige måter.
 10. Nesten så man tror det er en trolletråd når TS vil spille LoL på 7"-10" nettbrett.
 11. Det er ingen kunst å fordumme sitater, filosofi og visdomsord, for så å pynte på det for å trekke til seg lett påvirkelige mennesker. Grunnen til at han når frem til mange er fordi de fleste ikke greier å tenke selv.
 12. Du lever virkelig opp til stereotypen om at gutter med rødt hår er ekstremt irriterende. Det er ikke helt tilfeldig at så mange folk rundt omkring har noe imot dere.
 13. Wow, hvor langt er det mulig å synke? En hel gjeng som går sammen og henger ut en person som tydeligvis sliter med språket sitt (grammatikk, formulering, tegnsetting). Kjenner jeg blir flau av å lese tråden, middelmådige bedrevitere som angriper en uskyldig person, det eneste som er verre er vel middelmådige bedrevitere som snylter fra NAV. Hva med å ta en på deres nivå istedenfor? Trist som faen.
 14. Jeg henger meg på med Tiwas, bulking over 300kcal er overkill på alle mulige måter. Ideen med å bulke er å sikre seg nok av makroene, og ha ekstra energi til å trykke til på trening - ikke å bli bælfeit.
 15. Shit, hvor paranoid går det an å bli? Og kan du merke hvor i teksten hun er nedlatende, siden jeg er ganske ny i paranoia-drama-queen-gamet?
 16. Er ikke rart at du synes det er bra, når du mest sannsynlig har har en fitte selv, slik som du whiteknighter og sider med de ekstreme feministene i hver eneste tråd, uansett om det de sier er rett eller galt.
 17. Eh, jo, jeg skal love deg at det hadde eksplodert. I næringslivet har vi selskaper som kamuflerer seg som nøytrale bedrifter som driver med opplysning, men som i virkeligheten ikke er noe annet enn bedrifter som driver med lobbyvirksomhet. Hvem avsender er skal alltid merkes og opplyses. Hadde det vært opp til meg hadde jeg gitt Kondomeriet en enda større bot på 500k. Idioti på høyt nivå bør alltid straffes.
 18. Jeg mener at verden er tjent med at ting er i balanse, og med en underachiever som deg som konstant prøver altfor hardt på dette forumet, i tillegg til å lire av deg svada pakket inn i drit du tror er intelligent, trenger man en motpart som kan stoppe alt det tullet som kommer fra deg. EDIT: Tilbake? Jeg har vært her hele tiden, er bare en intens sommerjobb kombinert med stranden som gjør at jeg ikke poster.
 19. Hva er det du egentlig mener? At du vil at folk skal pelle seg vekk, eller å fortsette å snakke om noe annet enn overfladiske ting?
 20. Dette landet er en sump av middelmådighet (underachievers som tror de er intelligente i kombinasjon med janteloven) og trygdesnyltere, med en av verdens minst effektive byråkrati (statlig/kommunalt ansatte), alt dette sponset av skitne oljepenger. Folk som skaper arbeidsplasser er bra, gitt at de faktisk holder seg i landet og skatter til Norge. Men så finnes det grådige mennesker som grafser til seg hver eneste krone uansett hva: TAKEDA NYCOMED ELVERUM - Vil flytte vaksineproduksjon til Elverum - tu.no/industri
 21. Jeg kan se hva hvor du vil hen, men i ditt eksempel kan det være at personen som bare har trent volum sjeldent kjører tungt opp mot 1RM, og sentralnervesystemet og psyken ikke er vant til å flytte på tunge vekter (og lite eksplosive bevegelser). Tversnittet på muskelgruppen henger mye sammen med styrke.
 22. Siden du prøvde så hardt (som vanlig) med off-topic posten din må jeg bare kommentere at Venstre har mer til felles med sentrum og høyresiden, hvordan du greier å være så uvitende og nevne de sammen med SV og Rødt er helt uforståelig. At folk med penger stemmer på partier som jobber med klasseutjevning ser jeg heller ikke på som noen ulempe heller, bedre enn de rike som grafser til seg hver eneste krone de har.
 23. Det er derfor man enten gir fanger utdanning, eller gjør noe nyttig samfunnsøkonomisk - som å spikre europaller, 4-5 stk i timen, og de er mer nyttig enn ganske mange.
×
×
 • Opprett ny...