Gå til innhold

AmandaM

Medlemmer
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. AmandaM

  Dagens negative

  Føles som alle vennene mine har reist på ferie og jeg er etterlatt i byen alene. Attpåtil er det ikke utevær og jeg føler meg litt ensom akkurat nå
 2. AmandaM

  Dagens negative

  Samme her, så utrolig tåpelig!
 3. AmandaM

  PUA-tråden

  Jeg ble sjekket opp av slike PUA gutter tre ganger innen to uker på samme sted i Bergen (les; Torgallmenningen). Alle sa det samme, noe sånt som 'hei jeg må bare hilse på deg, så deg og synes du så søt ut" også skal de begynne å tippe hva jeg driver med. De tippet forvidt sykepleier, student og en som jobber i butikk:-p Er dette en vanlig metode å bruke? Ikke noe galt med det, men litt teit at de bruker samme replikker, haha.
 4. Trekk ved personligheten som er et stort turn on: *Intelligens og samfunnsengasjement *Sporty, og vet å ta vare på seg selv *Sjarme *Respekt for andre *Målbevissthet Utseende: *Slank, men muskuløs *Relativt høy *Et smil som smitter *Pen, men avslappet stil Noen som føler seg truffet?
 5. Ser på weeds nå. Veldig bra etter min mening Ellers enig med mye annet som er nevnt her, særlig house of cards og suits.
 6. Kanskje vanlig på mindre gym med mer eller mindre fast klientell, men ikke på sats :-P
 7. Var ute for en liten episode på sats lhg i bergen forrige uke. Stod sammen med flere andre jenter og tråkket på ellipsemaskinen da to gutter kom inn. Han ene fyren gliste bredt til alle jentene. Begynte ytterst og nærmest hilste på alle (smilte og nikket). Må innrømme at jeg oppførte meg litt overlegen da. Fikk skikkelig følelse av at han kom på sats kun for å sjekke..og ganske riktig. Han gikk bort til den eneste ledige ellipsemaskinen og begynte umiddelbart å prate til en av jentene. Hørte ikke hva åpningsreplikken var siden jeg hadde musikk på øret. Tror uansett jenten (som stod ved siden a
 8. De er glad i is i lunchen på jobb, og gjerne flere ganger i uken. Jeg takker nei. De andre (mest 50åringer): "Du trenger jo ikke å slanke deg, du som er så flott". Jeg (tenker): "Hvorfor i h****** tror dere jeg er slank da?"
 9. - Når du er "sint" på foreldrene dine fordi de gav deg altfor mye pizza, pasta, snop og is som barn, og lurer på hvordan du i det hele tatt har overlevd på et slikt kosthold. - Når kassadamen på kiwi (uoppfordret) beklager at de ikke hadde speltlomper igjen i dag.
 10. Kviser kan skyldes kostholdet jo! Jeg har alltid spist sunt, men da jeg sluttet med melk + sitrusfrukter ble jeg nesten kvitt alle kvisene mine. Før dette hadde jeg prøvd alle mulige andre løsninger kremer, tabletter etc.
 11. Skal sjekke de ut Tror aldri jeg har løpt med sko som har så tykk såle før.
 12. Hmm... Nummer 1 er det i hvert fall ikke. De to siste er jeg litt usikker på, men jeg har "knock knees" om det sier noe? Skal lese meg litt opp på minimalist sko noe jeg i utgangspunktet ikke har tenkt er aktuelt for meg. Takk for tipset
 13. Jepp, satser på det! Elsker å løpe så det er litt trist at føttene/skoene alltid skal ødelegge gleden Spent på lunarglidene:)
 14. Ja, ikke lett å finne sko som er gode for den kombinasjonen.. Prøvde å finne equalon-modellen på nett, men ser ut som den ikke er å finne på norske nettsider nei. Litt risky å kjøpe joggesko på utenlandske nettsider siden det er stor sannsylighet for at de ikke passer. Kayano har jeg planer om å teste. Kommer bra ut på mange tester, men er usikker på om støtten for fotbuen er bra nok.
 15. Jeg er villig til å betale mye for å få de rette skoene! Får vel ta meg en tur på løplabbet igjen, men jeg ville bare høre om andre har noen anbefalinger først Var ikke så fornøyd med mine forrige sko jeg kjøpte der faktisk. Lunarglide +4 har jeg faktisk bestillt på nettet allerede. Har lest litt på nettet og ser at de kommer bra ut så tenkte jeg måtte prøve de (og returnere hvis de ikke passer meg).
×
×
 • Opprett ny...