Gå til innhold

Molon Labe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har registrert at mange på forumet skriver om det å trene utenfor komfortsonen. For meg er det uforståelig hvordan dere klarer å havne utenfor komfortsonen når dere trener på et innendørs styrkesenter. Vil dere ha et eksempel på det å trene utenfor komfortsonen, kan dere ta en titt her... og kanskje slutte med å misbruke utrykket?
 2. Molon Labe

  FOS 2013

  Søke deg inn i internasjonale operasjoner, ja... er nok ikke sånn det fungerer. Men lykke til på FOS.
 3. At man er på ferie, er ingen unnskyldning for å ikke trene. Det kalles for dedikasjon... look it up.
 4. Naiv? Jeg skrev all religion er farlig, gjorde jeg ikke?
 5. Iso og Klokov, dere henviser til det gamle testamentet. Er det mange kristne i dag som følger det gamle testamentet? Er kristen terrorisme et utbredt problem i dag? All religion er farlig, men ingenting kommer i nærheten av islam når det gjelder det å spre død og ødeleggelse. Over 70.000, har mistet livet i Syria bare de siste to årene. For å ikke snakke om Afghanistan, Pakistan og Irak, hvor det er daglige selvmordsangep, attentater og andre anslag. Og dette er en konflikt mellom muslimer... ingen sitat fra det gamle testamentet kan bortforklare dette.
 6. I utgangspunktet er dette et kulturelt problem, ja... men nå har det seg sånn at islam oppstod i denne steinalderske kulturen, og det gjenspeiles i koranen, hvor drap og voldtekt av kvinner og barn blir legitimert, ref. massakeren ved Banu Qurayza i år 627.
 7. Også har vi Dwayne Johnson, aka The Rock. Nei, vent...
 8. Åpenbart. At du har PhD er ingen garanti for at du er mentalt frisk. Den andre påstanden din er så latterlig, at den ikke er verdt å kommentere engang.
 9. Tror jeg er i ferd med å få hjernekreft av disse konspirasjonstullingene. Jeg er for ytringsfrihet og alt det der, men for deres egen skyld, burde noen stoppe kjeften på dem... man gir ikke talerstol til sinnsforvirrede, slik at de ikke driter seg ut offentlig, det samme burde gjelde for de andre gærningene.
 10. Vil dere drikke dere fra sans og samling, drite dere fullstendig ut foran venner, familie og kollegaer, sove i deres eget oppkast og piss, slik enkelte beskriver i denne tråden, skal dere selvsagt få lov til det, det er et fritt land. Whatever floats your boat. Det går begge veier. Ikke vær bitter på de som ikke velger denne livsstilen... de som velger å tilbringe fredagskvelden på styrkerommet og lørdagsmorningen i skogsløypa. De som heller tar seg en proteinshake fremfor en øl. De som er dedikerte, og har selvdisiplin.
 11. Eh, nei? Innlegget du siterer, ble postet etter svaret til Vegard L. Nice try, though.
 12. Spørsmålet om for mye proteiner kom ikke fra ei som var gravid heller, gjorde den?
×
×
 • Opprett ny...