Gå til innhold

Frustrertpike

Medlemmer
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Frustrertpike

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 22. juli 1987
 1. Fant ikke fjernkontrollen til appletv i dag tidlig, så har brukt en halvtime på å lete. Løftet sofa, sett under teppe, krabbet på alle fire og forbannet hele verden. Har til og med vært ute i søppeldunken å hentet søppelposen jeg kastet i går og gått igjennom innhold. Da jeg hadde gitt og hadde sunket oppgitt ned i sofaen, fant jeg den i sprekken mellom modulene på sofaen... Jeg HADDE sjekket der tidligere... Hvorfor må den være så liten og glatt? For en start på dagen:dead:
 2. Cara, Cleo (som jentenavn), Chess, Chessi, Chili, Cherry, Cha, Cory, Cora , Chu Chu eller Chi Chi
 3. Digget litt for mye til musikken mens jeg løp i dag. Løpestil ala hopp, sprett, tjo og hei. Snudde meg helt tilfeldig, og der var det en som sikkert og vel hadde vært vitne til et merkelig skue en god stund. Dagens flause iallefall.
 4. Hvordan er skulder og brystmuskelturen din? Hva slags øvelser kjører du? Slet med det samme da jeg var noen kilo lettere, bmi 16 og selve definisjonen på tynnfeit. Jeg har blitt kvitt det og det måtte mange kilo og en god del muskler til. Jeg tror det kommer av kombinasjon av økt brystmuskulatur og framside av skuldre. Har kjørt endel flyes i kabel og push ups og det tar jo både på skuldre.
 5. Frustrertpike

  Filmtips?

  Den siste jeg så var Rescue dawn og den kan jeg anbefale på det sterkeste. Ellers på stående fot kan jeg anbefale Memento, Donnie Darko, Shutter Island, og The number 23. Så vel som alle filmer av Stanley Kubrick og Tim Burton:)
 6. Nike free til styrkings, motbakke, stabilitet og spenst Asics nimbus 14 til løpe på mølle og gåturer, de funker ikke til å løpe på asfalt og grus for meg. Nike lunareclipse til løping på asfalt og grus. Saucony til terreng Adidas adizero til gøy Det lønner seg å prøve litt forskjellig for å finne de rette til sitt bruk. Anbefaler Gsports 100% fornøyd garanti;)
 7. Tror jeg liker best liker skuldre hvis det er rette settingen, pleier å trene overkropp sent på kvelden når det er stille og rolig på senteret. Idyll;) Ellers er kjerne alltid bra.
 8. Jeg tror vi får firkantet rumpe av å sitte så mye på den, jeg kjenner iallefall tresmak i rumpa etter en kort stund på vond stol eller i bil. Det kan da ikke være bra:whistle: Uansett, kudos til de som klarer å gjennomføre en aerobictime. Selv har jeg prøvd det èn gang, og klarte å snuble så lang jeg var. Følte meg i det hele tatt dust som ikke klarte å koordinere noen av bevegelsene:bag:
 9. De som piller seg i nesen og dusjer flere ganger daglig, hihi:p Skal en konkludere ut i fra KKs målgruppe.
 10. 1. Ka er det viktigeste med en gutt? - Humøret og gjerne glimt i øyet 2. Liker dere gutter med six-pack og forferdelig personlighet eller Gutter med litt mage og fin personlighet. - Sexy-lubben og godt humør, ja takk:) 3. første dere ser på på en gutt? - Om smilet når øynene, det er iallfall et godt tegn. 4. Ka bør gutten kunne? - Ha hodet på plass og være litt praktisk anlagt, gjerne kunne montere en billy hylle 5.Størrelse av penis viktig? En viss symmetri er ønskelig, det estetiske er viktigere enn størrelse.
×
×
 • Opprett ny...