Gå til innhold

trenings123

Medlemmer
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømmeaktivitet

 1. Like
  trenings123 ga poeng til psychgeek i Helgekos   
  Jeg har selv laget en liste over mat/godteri jeg ikke skal spise utenom lørdag (og spesielle merkedager). Jeg har gjort dette en måned nå, og har ikke gått opp eller ned i vekt. For meg fungerer dette bra, fordi det gir meg noe å glede meg til. Det er plutselig veldig stas at det er lørdag. Jeg ser for meg at når jeg er motivert til å gå ned i vekt (noe jeg ikke er for øyeblikket), er det bare å stramme litt mer inn på helgekosen og spise enda sunnere i hverdagen.
  Poenget mitt er vel bare at det er utrolig mye kos i mat og at jeg selv synes det er nitrist om man aldri skal kunne unne seg det man har mest lyst på. Min erfaring er at om man bare spiser søtt en gang i uka, så orker man ikke abnormale mengder uansett.
 2. Like
  trenings123 ga poeng til Tonje_86 i Vet jeg "sprekker" på lørdag...   
  For meg gjør det ikke noe om jeg spiser smågodt og potetgull på lørdagene, siden jeg velger å leve litt strengere de andre SEKS dagene Har prøvd å spise svært lite godsaker på lørdagene og mye godsaker og begge delene fungerer. Det jeg gjør er å spise god frokost, og så spise litt mat før middag som jeg helst spiser så sent som mulig og så blir det godsaker etter middagen. Det som skjer da er at jeg er ganske så mett og uansett ikke klarer å hive innpå med tonnevis av godteri.

  Så lenge det kun er lørdagen man unner seg litt ekstra og ikke fredag og søndag i tillegg, så bør det gå heeelt fint
 3. Like
  trenings123 fikk poeng fra Kristin Charm i Sunn dessert   
  Ja! Tusen takk. Er ny.
×
×
 • Opprett ny...