Jump to content

veronika88

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About veronika88

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Kvinne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Trener hard styrke 5-6 ganger i uka, og da mener jeg hard med korte pauser slik at jeg slipper å loffe rundt der i timesvis.Jeg hater cardio så holder meg til 10 min intervaller med roing etter endt styrkeøkt (200m fullt kjør, 30 sek pause). Totalt sett tilbringer jeg vel 6-7 timer i uka på gymmet. Går i tillegg turer på tilsammen 1-2 timer i uka. Nå er tanken at jeg skal ned i fettprosent, bli sterkere og mer definert. Hvordan vil dere med god peiling anbefale at jeg spiser for å klare nettopp dette? Per nå ligger jeg på 1700 kcal om dagen (bruker MyFitnessPal for å følge med, og veier 98% av det jeg spiser), men lurer på om det er for lite? Prøver å ligge på 35%(40%) carbs, 30%(25%) fett og 35 % protein Ifølge linken under skal jeg spise ca 2800 kcal for å vedlikeholde vekta (valgte moderat aktivitetsnivå), men jeg blir så himla usikker på hva jeg burde ligge på når man leser tusen forskjellige ting her og der. Så, er det noen kloke sjeler her inne med skikkelig peiling som en gang for alle kan gi meg en peikepinne på hvordan jeg burde legge opp rundt mat? http://www.cancer.org/healthy/toolsandcalculators/calculators/app/calorie-counter-calculator Info: 24 år, 182 cm, 76kg, fettprosent er 20%. Har lagt på meg 2kg de siste 2,5 mnd, regner med det er mest muskler da jeg har hatt god framgang rent styrkemessig denne perioden. (Knebøy fra 40 kg til 70 kg, markløft fra 40 kg til 80 kg - snakker da fulle sett og ikke maksløft).
 2. Holdt på i 2 timer og trente relativt hardt.. 1t styrke og 1t cardio. Er det da dumt å tro at jeg minimun har forbrent 800 kcal?
 3. Hei, Kanskje et dumt spørsmål, men jeg lurer veldig på hvor mange kalorier man bør spise en dag man har kjørt en hard treningsøkt? Idag, for eksempel, har jeg kjørt cardio på en time, samt en hard styrkeøkt. Pulsklokka viste etter økta at jeg hadde forbrent 1300 kcal. Hvor mye skal jeg spise idag, hvordan beregner jeg dette? Sålangt har jeg bare konsumert 1200 kcal.. Jeg ønsker ikke å gå i et for kraftig underskudd(bruker å ligge på 1500-1600 kcal om dagen), så tips her hadde vært flott.. Mulig jeg virker stokk dum nå, men det får være. Ønsker å optimalisere effekten av styrketreninga, men på samme tid minske fettprosent(vært veeeeldog overvektig tidligere).
 4. Takk for svar! Og takk for gratulasjoner ang. vekttapet! Jeg må bare beklage om spørsmålene mine får meg til å fremstå som totalt blottet for IQ, men jeg er helt ny på dette med trening og kosthold. Jeg skal formulere meg litt annerledes på dette spørsmålet: Selv om vekten holder seg stabil etter man begynner å trene styrke og kondisjon - kan dette bety at man minsker i fettprosent dersom man ligger på ca 1500-1800 kcal om dagen? Går jeg da ned i vekt på samme tid som jeg "går opp" i vekt i form av muskler? Jeg skal å måle fettprosenten min på nytt om en ukes tid, da jeg begynte treninga lå jeg på 30.77.. Er dette unormal høyt for en person som er 181 cm høy og veier 70.5 kg? BMI'en min ligger jo på 21.4. Jeg kan virkelig ingenting om fettprosent osv så.. Jeg ønsker jo å se bra og fit ut, og tenker derfor at å legge seg på en 65 kg vil være en passende vekt for meg.
 5. Hei, jeg er ny her så jeg er ikke helt sikker på om jeg poster på under riktig kategori, men prøver meg likevel. Jeg har slanket meg 30 kg, og etter å ha lagt om kostholdet totalt begynte jeg å trene kondisjon/styrke i januar. Siden da har jeg gått ned ytterligere 4 kg, men merker likevel at jeg har blitt adskillig sterkere enn hva jeg var i begynnelsen. Det jeg imidlertid lurer på er hvorfor jeg ikke har gått OPP i vekt nå som jeg trener såpass mye styrke? Vil det da si at jeg har klart å minske fettprosenten? Kan forøvrig legge til at jeg trener mellom 4 og 5 ganger i uka. Planen jeg følger ser ca slik ut: Onsdag - kondisjonstrening - 50-60 minutt Torsdag - kondisjonstrening - 50-60 minutt Fredag - kondisjonstrening(50 min)/lett styrke(30-40 min) Lørdag - kondisjonstrening(45 min)/ hard styrke overkropp(1 og 1/2 time) Søndag - kondisjonstrening(45 min)/hard styrke underkropp(1 og 1/2 time)
×
×
 • Create New...