Jump to content

Wardruna

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Wardruna reacted to Tiwas in ER DU STOLT AV DIN BIKINIFORM TIL TROSS FOR AT DU ER NOEN KG FOR MYE?   
  1. Overvektige mennesker er ikke nødvendig vis i dårlig form. Mange overvektige som jobber med saken er i bedre form enn sine tynne medmennesker som aldri har trengt å tenke på kroppsfasongen.
  2. Jeg regner med at du ber fitnessbunnies-ene om å kle på seg også, da? Det høres ut som du bør holde deg borte fra stranden. Eller...holde deg borte fra alle steder der temperaturen går over 15C.
  3. Ikke se på meg når det er snakk om å hylle noe som helst. Jeg bare nekter å hylle dem som ser det som sitt kall å gni sin negativitet i ansiktet på andre. Og sutringen startet lenge før det var snakk om noe anti-fitness her.
  4. Hvem i all verden kaller du naiv? Eller...ok, da. Jeg vil heller være naiv enn en negativ drittsekk, så jeg tar den alikevel og takker for det. Noen ganger er det fint å kunne smile og tro det beste om verden.
 2. Like
  Wardruna reacted to Tiwas in ER DU STOLT AV DIN BIKINIFORM TIL TROSS FOR AT DU ER NOEN KG FOR MYE?   
  Seriøst - hva er det med denne diskusjonen? Fitness er da (minst) to ting - å være sunn og/eller å se ut som et glansbilde. Siste kategorien er det ekstremt få som gjør, og fitness må jo også være veien mot å bli sunn. Så hva forventer folk å se? Bare ortoreksiske jenter? Er man sikker på at de "er fit"? Fit for hva da? Legger de ved blodprøver og full helsesjekk?

  Og seriøst - hva er nok? Hvem skal man måle hva som er bra nok for? For min del får jeg jo pes fra "andre siden" om det kommer ut bilder av meg i badeshorts eller på stranden. Da er jeg jo ekkel og klysete, spesielt om noen ser antydning til sixpack. Skal man være like smålige tilbake?

  Min mening er i hvert fall:
  1. Om man bare har negative ting å komme med, så hold kjeft. Man kan i det minste pakke det inn.
  2. Fitness går ikke etter utseende, og det er mer en vei enn et mål.
  3. Folk har forskjellige idealer og forskjellige mål. De kommer fra forskjellige ståsteder og vi er alle forskjellige.
  4. Masse mer respekt til dem som har jobbet og kommet seg godt på vei mot målet sitt.
 3. Like
  Wardruna reacted to Afterall in ER DU STOLT AV DIN BIKINIFORM TIL TROSS FOR AT DU ER NOEN KG FOR MYE?   
  Det jeg tolket som motivasjon for tråden:

  1) Vise andre at det er greit å være fornøyd med seg selv på vei ned i vekt. Ikke bare etterpå.

  2) Inspirere andre til å kanskje føle seg bittelitt bedre om seg selv, selv om de ikke stiller i bikinifitness til høsten, og dele det.

  3) En person som er fornøyd, og stolt, av å kunne gå i bikini for første gang på fem år. Er ikke det en bra ting? Jeg synes det er jævlig bra at noen kommer seg over en sånn kneik.
 4. Like
  Wardruna reacted to Metal_Barbie in ER DU STOLT AV DIN BIKINIFORM TIL TROSS FOR AT DU ER NOEN KG FOR MYE?   
  Woooow! Okei dere...før det første...

  Jeg tror dette er tatt waaay ut av proposisjon....jeg mente at man bør være fornøyd med seg selv og kunne være stolt av sin kropp selv om man har noen ekstra kg ;MEN det er ikke synonymt med at jeg mener at man ikke skal strebe etter en normal vekt eller at man som tynn eller undervektig ikke skal være stolt! Hvordan i alle dager får dere et egg til å bli så mange tusen høns egentlig?

  Og @Tamadeus- Det må være slitsomt å være deg du som har så stort behov for å slenge dritt og oppkast rundt deg her inne slik du gjør...herregud mann! Og nei jeg er ikke 110 kg. Til din info har jeg gått ned snart 50 kg og ligger på 85 kg per i dag om du må vite det.

  Og dere...NEI-jeg mener ikke at man ikke skal føle seg vel tross for undervekt eller normal vekt eller noe slikt,jeg mener ikke at man skal oppmuntre og hylle overvekt på noen måte- igjen ,dette egget som ble til tusen høns helt sånn ut av det blå...

  Og NEI jeg mener IKKE at alle skal like min kropp verken nå eller om 15 kg mindre,jeg skjønner at alle ikke liker det samme,det var heller ikke poenget her vel og merke da...Og nei jeg ble ikke sur bare fordi jeg ikke fikk bare de svara jeg ville ha-men skulle ønske at man kunne tolke ting positivt her inne en gang for alle..ikke med en gang sette klørne ut og regne med at posten er ment slik eller slik.

  Men jo takk for at denne tråden ble så negativ..det var virkelig "kjempe" gøy...:confused: Den var ment bare positiv og ikke med noen slemme baktanker eller stygge intensjoner overhodet..det var det dere andre som gjorde,faktisk:p

  Uansett..var ikke ment som en negativ tråd overhodet og det var heller ikke ment å tråkke noen på tærne.Det er ikke min intensjon å starte noen "kropp mot kropp debatt".

  Poenget var igrunn at man ikke MÅ være klar til å stille i bikinifitness for å gå i bikini og kunne være stot av kroppen sin.
 5. Like
  Wardruna reacted to Ojive in ER DU STOLT AV DIN BIKINIFORM TIL TROSS FOR AT DU ER NOEN KG FOR MYE?   
  Siden vi deler våre meninger, så synes jeg at det er forkastelig med regelrett mobbing (som vi prøver så hardt å bli kvitt her i Norge) av #fitnok konseptet skapt av Camilla. Det er så misforstått og besatt nesten, at jeg blir kvalm. Jeg blir generelt kvalm når flere går mot en person som en ulveflokk rundt en sau.

  #fitnok er ikke snakk om å være overvektig og være stolt av det. Det er snakk om å ha en normal kropp (med fornuftig fettprosent, uten å være BF-rippa) og kunne være fornøyd med seg selv. Det finnes folk som er misfornøyde med sine helt vanlige kropper og fungerer dårlig i hverdagen av den grunn. Det er snakk om å løfte personen opp og guide dem til deres mål, uten selvskapt og samfunnskapt negativitet rundt det.

  Slik "fellesmobbing" er enda en grunn til at #fitnok bør eksistere i mange år fremover og bli større med årene.

  So what om Metal_Barbie har laget en dårlig formulert post. So what om det er "kropp mot kropp" igjen. Det kan være viktig å ta ting opp og diskutere og forbedre slik at neste post blir bedre formulert og reflektert. Men å virkelig GÅ ETTER en person? Har dere virkelig så dårlig selvfølelse at dere har behov for å mobbe og rakke ned på andre for å føle dere bedre? Hva med å prøve å forbedre en person? Dra dem opp istedenfor å dra dem ned?

  Shit ass, dere har sykt mye å gjøre, føler jeg.

  Går ut i sola og tar meg soft-is på Aker Brygge.

  /Peace.
 6. Like
  Wardruna reacted to Myr in Kostholdseksperter og brukere på Fitnessbloggen   
  Alle på fitnessbloggen er glad i å anbefale (for) mye mat, men 1500 kcal kan være passende til ei jente med lite muskelmasse som skal ned i vekt i passelig tempo. Har man masse energireserver aka fett, så går det fint.

  Bare ikke tren for mye og for hardt. Ligger du såpass lavt, trenger du ikke å trene så mye. Tren fullkroppsstyrke 2-3 x i uka. Og evt et par gåturer for helsa sin del

  Hør på utdannede personer, fremfor folk på et forum. Meninger florerer overalt. Prøv 1500 kcal, tren fornuftig og følg med vekta. Jeg tipper det går strålende. Lykke til
 7. Like
  Wardruna reacted to AngryJess in Treningstights - favoritter   
  Har også Antishake Thights fra Röhnisch med høy midje. Favoritten!! Den sitter bra og elsker å brette ned midje for kul effekt, og rumpa ser bra ut. Den er litt tykkere i stoffet, men en som har litt "junk in the trunk" vil kanskje oppleve den litt gjennomsiktig når hun bøyer seg ned... Ellers er det bare å stå med ryggen til veggen, så vil ingen se de røde blondetrusene under
 8. Like
  Wardruna reacted to ThereseHag in Treningstights - favoritter   
  Har 2xu elite, som jeg relativt fornøyd med, syntes bare den kunne vært litt bedre laget i livet, evt m en litt bredere strikk el lignende.
  Har 4 fra nike, syntes de er helt greie, men syntes Nike sine tightser er store i strl, og derfor sitter de slækt på meg.
  Har 2 fra pumpa som jeg er veldig fornøyd med, men etter flere års bruk er de nå gjennomsiktig på rumpa.
  Har 2 fra HM, superfornøyd med begge to. Er jo samme modellen, bare forskjellige farger.
  Har 2 stk fra PB, liker de veldig godt, får snerten rumpe i de:P
  Har 1 fra addidas som jeg syntes er fin, litt høy i livet bare.
  Har 3 stk fra Better bodies som jeg er fornøyd med. Liker at de er lave i livet da det passer min kroppsfasong og at de sitter fint over rumpa. Et lite minus for at lårene har lett for å se mindre ut forfra...
 9. Like
  Wardruna reacted to eeee in Treningstights - favoritter   
  Tips: 2xu er så gjennomsiktig i ræva som man får det.
 10. Like
  Wardruna reacted to jannesurr in Treningstights - favoritter   
  2xu er kjempe gode, men at merkene fosvinner kan hindres om du vasker den på vranga i sånn vaskenett en bruker til BH'er, genialt Vasker forresten alle tightsene mine i vaskenett og på vranga
 11. Like
  Wardruna reacted to Indiska in Kvinner, fettprosent, sixpack, østrogen   
  Beklager ærligheten, men da vet du for lite.
  Østrogen:
  - Forebygger aterosklerose og koronarsykdom. Kvinner med østrogenmangel har derfor høyere risiko for å utvikle hjertesykdom enn normalhormonelle kvinner.
  - Østrogenmangel kan gi depresjon
  - Østrogenmangel er hovedfaktoren for utvikling av beinskjørhet
  - Østrogenmangel øker risikoen for mer kompliserte uriveisinfeksjoner og urogenitale plager som inkontinens og hyppig vannlating og kan gi tørre slimhinner i vagina og dermed økt risiko for sår og rifter (=ubehag).
  - Kan over tid føre til varig infertilitet
  - Lavt nivå gir nedsatt sexlyst
  - Lavt nivå kan gi hårtap og tørr hud, hos noen også mer hårvekst.
  - Sikkert masse annet jeg ikke har lært om enda, ettersom jeg kan lite om samspillet mellom kjønnshormoner og andre hormoner. Jeg vet at mangel kan føre til at fettet legger seg rundt magen (som hos menn), og jeg tror også det kan gi metabolske endringer, uten at jeg vet noe om disse.

  Jeg er heller ikke ute etter å krangle, men det er virkelig langt fra et hysteri. Hormonmangel er hormonmangel uavhengig av om den kommer av anoreksi eller bodyfitness - the body does not differ them. Uansett hvor "sunn" man er, uansett hvor næringsrik mat man spiser, og uansett hvordan man ivaretar kroppen - det er ikke optimalt og det er ikke sunt.
 12. Like
  Wardruna reacted to Indiska in Kvinner, fettprosent, sixpack, østrogen   
  Jeg har stor respekt for deg, Therese, men jeg synes ikke det er greit å ufarliggjøre manglende menstruasjon og hormonstatus. Det er forbundet med flere komplikasjoner over tid, og selv om du kanskje holder deg frisk, vil ikke nødvendigvis andre gjøre det. Det er ikke et overdrevent hysteri - det er tydelig og klart at det ikke er optimalt for en kvinne å være i en slik tilstand, og du bør ikke fremme usunnhet som sunnhet, for det er usunnhet det er, det å gå år etter år med suboptimal hormonstatus.
 13. Like
  Wardruna reacted to Miss Iron in Er jeg normal?   
  Det eneste unormale ut fra denne posten er det faktum at du tviler om du er normal. Dersom du har problemer med selvbildet ditt anbefaler jeg sterkt at du oppsøker proffesjonell hjelp, ikke bekreftelse på et forum (da kompetanse/seriøsiteten her inne kan variere kraftig!) Ønsker deg all mulig lykke til i livet.

  <3
 14. Like
  Wardruna reacted to Ole-Mats Moskvil in Er jeg normal?   
  Det er av en eller annen merkelig grunn sånn dere jenter fungerer, bare å slutte med det først som sist Ut ifra måla du sier er det ingen grunn til å være misfornøyd.


 15. Like
  Wardruna reacted to Kristin Charm in Er jeg normal?   
  Som Aurora Marie sier, du er helt normal. På din egen unike måte, selvfølgelig, men fremdeles normal. Du har en helt normal vekt på høyden din og helt fine mål. Du har sannsynligvis heller ingen "klump" på innsiden av låret, det er bare hud, fett og muskler, slik alle jenter har, og du skal ikke trenge å fjerne det, definitivt ikke med en operasjon. En gjennomsnittlig jente vil ikke ha "innerlår som liksom er litt mer rett strek fra kne og opp" fordi dette innebærer en farlig lav fettprosent. Jeg skjønner at det ikke er lett, men prøv å tenk mindre på hva du finner negativt med kroppen din, og mer på hvordan du kan fremheve det du finner positivt.
 16. Like
  Wardruna reacted to Stig Ingebrigtsen in Ikke akkurat fitnessmat...   
  Gårsdagens refeed:

  - 400g karbonadedeig med tacopulver
  - 4 hamburgerbrød
  - 1 boks ben&jerry phish food
  - 1kg pastagrateng
  - 1 boks kulinarIS sitron
  - 1 pose chips
  - 1 boks kulinarIS mango
  - 1 pose lakris
  - mye smågodt
  - 4 julemarsipan pølser
  - 1 ben&jerry cherry garcia

  Nam nam!
 17. Like
  Wardruna reacted to Stig Ingebrigtsen in Ikke akkurat fitnessmat...   
  Refeed baby!

  - 1kg Pasta Grateng (Herregud så godt!)
  - 1 Ben&Jerry Chocolate Fudge Brownie
  - 1 Kulinaris Bringebær
  - 1 Pose Doritos
  - 1 Pose Cheeze twisters
  - 1 Lion
  - 1 Pit Stop karamell (proteinbar)

  Og jeg har bare holdt på en time. Skal hente en ny Ben&Jerry nå
 18. Like
  Wardruna reacted to ubertass in Ikke akkurat fitnessmat...   
  God mat i godt selskap. 5kg med kalkun og 3kg med potetmos. Genius.
  Kalkunen var marinert i maple sirup og ardbeg og den blei pensla under steiking med en blanding av baconfett, smør, ardbeg og maple sirup.
  Steikt i 9 timer i ovnen på lav temperatur. Saftig, mør og dødsgod, på en hjerteinfarktfremkallende måte.

  Ølet som blei drukket til var Kinn Bryggeri sin Vestkyst. Ein IPA som går ann å kjøpe på polet. Snadderøl.


 19. Like
  Wardruna reacted to Stig Ingebrigtsen in Ikke akkurat fitnessmat...   
  Vel ok da.

  - 400g karbonadedeig med tacopulver
  - 3 store fullkorn tortillas med salsa
  - 2 peanut butter cups
  - 1 boks ben&jerry
  - 1 pose ostepop
  - 1 boks Kulenaris kokos sorbet (denne var veldig god. Norsk is nesten uten fett)
  - 400g butikkjøpt lasagne
  - spiser en pose godt & blandet nå. 400g men mye dårlig lakris i den. Lurer på å hente en ny boks ben&jerry istedet.

  69 innlegg, da kan jeg ikke skrive mer!
 20. Like
  Wardruna reacted to Daddylicious in Ikke akkurat fitnessmat...   
  En jevn strøm av M&M's har funnet veien til munnen min siden posen kom seg i hus. Posen inneholder 1 kg av herligheten. Den virker bunnløs, utømmelig....Challenge accepted!!
 21. Like
  Wardruna reacted to Keegil in Ikke akkurat fitnessmat...   
  Bøseste refeeden jeg har sett!
 22. Like
  Wardruna reacted to Stig Ingebrigtsen in Ikke akkurat fitnessmat...   
  Jeg har en refeed, oppkarbing, shitloading eller hva du vil kalle det i uken. Den foregår etter kveldens siste måltid, som regel på fredager. Der spiser jeg hva en det er jeg føler for og har lyst på. Denne fredagen gikk det ned:

  - 2 bøtter ben&jerry
  - 1 pose med noe nytt ostepopgreier
  - 1 pose chips
  - 1 pose daim krisp
  - noe lakris og smågodt

  Ble ca 3-4000 kalorier oppå de 2500 jeg spiser fast.
 23. Like
  Wardruna reacted to Keegil in Ikke akkurat fitnessmat...   
  ... men noe mat er så god at du gir blaffen! Her er det fritt frem for all mat som bare er DIGG! Del oppskrifter og drit i hvorvidt det er "sunt" eller ikke.

  Selv er jeg glad i å skeie ut i blant, og i går lagde jeg disse kjeksene: http://chocolateandcarrots.com/2011/09/almond-oat-chocolate-chip-cookies-best-cookie-ever

  Det er sannsynligvis de beste kjeksene jeg noen gang har laget, og vel verdt et kraftig innhogg i dagens kaloribudsjett.

  Skeiet ut i det siste? Noen guilty pleasure confessions? Kom med det!
 24. Like
  Wardruna reacted to Zygote in Hva hører du på NÅ?   
  Det nye albumet til Opeth


 25. Like
  Wardruna got a reaction from Susann Bøe Kleive in Hundetråd (voff voff)   
  Jeg har en staffetispe på 2 år, og en boerboel på 5
×
×
 • Create New...