Gå til innhold

fitnext

Medlemmer
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av fitnext

 1. Noen som har testet ut Diet Kick fat burning formula 120, med erfaringer å dele? : - ) altså, for å gå ned i vekt
 2. Hei! Lurte på om noen av dere har noen tips om hvordan jeg kan bli kvitt cellulittene jeg har på baksiden av lårene mine? Det er ikke snakk om nå mye, men det er litt og vil helst ha de vekk før sommeren kommer! :- ) Tar gjerne imot treningstips som kan hjelpe meg med dette, og andre tips. Hva gjorde du?
 3. kanskje litt drøyt bilde! men dette er mine former! gleder meg til resultatene av all treningen og det nye kostholdet mitt kommer
 4. takk for tipsene må vell bare sette meg ned å planlegge måltidene bedre, så de ikke blir like kjedelige som nå! : )
 5. får sette meg ned å spise litt blader! takk for hjelpen stiligececilie
 6. for om jeg skal holde meg nede på antall g proteiner jeg skal ha, så vil jeg nok ende opp med å gå rundt sulten ;o
 7. hva skjer om jeg får for mye proteiner enn hva jeg skal ha en dag? : - )
 8. Hvor mye proteiner, fett, og kcal er det i scampi? please help me! : -)
 9. er 175. har bestemt meg for å prøve ut dette, da det begynner å bli litt for mye å ''ta i'' og vil vekk med dette, slik at jeg da kan få tilbake den gamle motivasjonen min, for å så starte opp med den gode gamle treningen jeg drev med!
 10. Er ei jente på 65-66kg, som skulle ned et par kg til sommeren nå. For å komme meg på trivselsvekten min som er 59-60. trenger derfor litt hjelp til dette med diettplanen min. har funnet ut at jeg trenger 130g protein om dagen og skal holde meg på 800-900kcal om dagen, stemmer dette? Tenker at matplanen skal se slik ut: Frokost hjemme: 1 tomat + 1 broccoli kylling krydret med karri, salt, pepper og litt sitronsaft Lunch på skolen 12: Stor salat med agurk, løk og paprika + 1 boks med tunfisk/litt kyllingbiter Mellommåltid halv 2: 1 boks mager kesam eller cottage cheese med F
 11. Dette er noe jeg vil teste ut, og trenger litt hjelp til planleggingen av mat
 12. Hei! Jeg tenkte å starte på denne dietten til mandagen som kommer (egentlig bare fordi det er påskeferie for skolen, slik at det blir enklere å starte denne dietten da jeg er hjemme å kan lage alle måltidene mine ordentlig og ikke på farten..) Er det noen av dere som kan hjelpe meg med å komme med tips til hva jeg kan spire til frokost, lunch, middag, kvelds og hva jeg kan drikke under dietten?
×
×
 • Opprett ny...