Gå til innhold

Gr3tch3n

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Gr3tch3n

 1. Tusen takk for fint og saklig svar. Det var bare en av mange eksempler på de ukomfortable situasjoner. Han har dasket meg på rumpen, og trykket på "musklene" under kragebeinet litt over mine bryst det synes jeg er litt langt over min "comfort zone". Det er greit når han tar på ryggmusklene og for å kjenne om jeg strammer låret mitt. Jeg tror jeg skjønner mer og mer hva jeg må gjøre, skal gi han en sjans og skal si vennlig men bestemt ifra at det er greit når det er absolutt nødvendig å vise meg.
 2. Det er Pripne og pripne det er mine grenser, det er ikke OK at andre tar på meg uansett hvor uten min tillatelse. Hvis jeg lot alle gjorde som de ville så tar de bare frihetene sine ikke sant? tenk at jeg er 15 år og treneren er mye eldre enn meg, hva sier du nå da? stakkars unge jente som føler seg litt ukomfortabel og spurte etter litt råd fra folk som har drevet med dette?. Better to stay quiet and keep your narrow mind to yourself than answer on a forum and let others acknowledge your stupidity.
 3. Det er ikke alle som tør å si noe..........
 4. JA! samme her, men sa du ifra da?
 5. Hei! Hvor har PT lov å ta på på kroppen til kunden? er en jente som måtte kjenne på rompen til PT'n for å se hvor han strammet Jeg vil ikke være hysterisk, synes det er litt kleint men om det er nødvendig så skal jeg heller bite sammen tennene og ikke være så dramatisk.. Hilsen Jente fra Bærum
×
×
 • Opprett ny...