Gå til innhold

arnold78oslo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om arnold78oslo

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 07. des. 1978
 1. Yes jeg skjønner at man er skepsis, men er medisinstudent. Har ingen intensjoner om å selge noe annet enn det jeg beskriver. Hadde bare ikke lyst til å kaste en hel pakke. Likte rett og slett ikke smaken. Men kjøper ingen, så bruker jeg bare pulveret i ett eller annet.
 2. Selger en pakke, 2,27 kg billig! Kjøpte, for noen dager siden til 499, men siden smaken ikke falt i smak, selger jeg den til 100 kr. Jeg har ikke tatt mer enn 2 scoop, og det er så godt som like fullt. Bor i Oslo! http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/mutant-whey-227-kg
 3. Kan slutte med alt mat da? Spis heller sunt, tell kalorier inn, og ut. Og ikke kutt for mye på en gang. Litt og litt. Fortell mer om deg. (vekt, høyde, osv)
 4. Sykt billige Quest Bars der. Bare 199 kr, og de har On Optimum Whey minst 200 kr billigere enn man får kjøpt i Norge!!! Beste service, og utrolige bra priser. Skal dit slutten av juli, og anbefaler alle å ta en tur dit. Mye mye bedre enn bodypower. Kan hente til noen som bor i Oslo, hvis noen hadde gjort det samme for meg en annen gang. Har kylling file 2 kg på maximat til 99 kr også. Kjøpte 12 kg
 5. Hei. Har du solgt pistasj smaken? Hvis ikke, så kan jeg komme og kjøpe! Bor i Oslo, og betaler med glede 300. Jordbær smaken har jeg aldri smakt, så vet ikke hvordan den smaker.
 6. Men iherb sender den billigste pakken til 4$!! Tar riktignok, lang tid (ca 14 dager maks), men er ikke så dyrt da! Og trenger ikke sende express. vanlig post.
 7. Hvis du reiser til USA, så kan du sende pakker til deg selv. Men ikke send flere på en gang, kan sende med 1-2 dagers mellomrom. Det beste er hvis du har venner eller famile der!
 8. Det skjer ingenting. Kan ta med lovlig for 3 mnd forbruk! Hvordan jeg vet dette?, Jo fordi jeg har jobbet for Statens Legemiddelverk. . Men det gjelder ikke alt. Noen ting slipper ikke igjennom. Men akkurat denne går greit!
 9. Tror det går bra! Men du kan jo ha påfyll hver 5 eller 7 dag med karbs. Trener du også? Isåfall, må du huske på at det beste er å gjøre det på en annen måte. Mange som går på en smell, og går enda mer opp i vekt.
 10. Jeg mener at det kan være greit å prøve noe nytt. Ikke sikkert det vil være så mye bedre, men da får du trent, og hvilt de forskjellige muskelgruppene mer. Kan dele kroppen i tre også. Arm- rygg, bryst-skuldre, og bein-mage. Men du får prøve deg fram. Lykke til!
 11. Dele kroppen i flere deler, feks bein og mage, bryst og triceps, rygg og biceps, skuldre og mage eller bein. Og evt kjøre cardio en gang i uka. Prøve noe nytt. Kjøre noen øvelser til utmattelse, slik at mer muskel brytes, og dermed kan bygges opp igjen sterkere. Synes uansett du har hatt bra fremgang iløpet av den korte perioden.
×
×
 • Opprett ny...