Gå til innhold

Mrb-1

Medlemmer
 • Innholdsteller

  345
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mrb-1

 1. Tar meg den frihet til å klage litt her jeg.

  Noen av dere har jo fått med seg at jeg har kjempet litt mot kreft de siste 2-3 årene å måtte amputere en fot i slutten av 2012 som en del av tiltakene/behandlingen mot det. Fikk den glade beskjed i midten av Mai at jeg endelig var blitt frisk etter at jeg hadde fått det tilbake for andre gang. Men dessverre fikk jeg beskjed på fredag om at jeg var blitt syk igjen. De har da funnet 7-8 svulster i lungene. Å nå ser det ut til at de har gitt opp troen på at jeg kan bli frisk igjen. Nå har de så langt forespeilet en behandling som i stor grad handler om livsforlengelse.

  Skal i møte med legene på tirsdag for å få et endelig anbefalt behandlings opplegg.

  Sier seg selv at jeg på INGEN som helst måte har tenkt å ligge meg ned å død. Skal gi full gass for å gjøre det jeg kan gjøre for å bli frisk. Men mektig lei hele drittet nå!

 2. joda, han skriver jo også at gutter kan svare. Det jeg lurer på er hvorfor han spør etter jenters oppfatning. Å der mener jo jeg at de skal få ha en menig og en preferanse på hva de liker. Det jeg ikke mener de skal få han noe si på er defineringen av hva en mann er, å slik som tråden har utviklet seg er jo det det vi ser ut til å prøve.

  Syntes f.eks dette er direkte kjønnsdiskriminerende: http://anettemarie.blogg.no/1406791246_manneposten_17.html

 3. Utgangspunktet mitt er ikke noe spesielt dypere enn at jeg blir kvalm av feminine menn og enormt tiltrukket av feminine kvinner, så dermed er det i min egeninteresse å støtte naturlige kjønnsroller. ;)

  Men for å ta et eksempel, så synes jeg det er helt utilgivelig og skamfullt dersom en mann flykter for å berge seg selv dersom kjæresten hans er truet. Han burde konfrontere trusselen selv dersom oddsen er sterkt imot han, i håp om å berge henne. Men, dersom kvinnen har en anledning til å unnslippe så er det helt forståelig om hun tar den, for pga. naturlige kjønnsforskjeller blir det helt galt å forvente at kvinner skal ofre seg i slike situasjoner. Det finnes selvsagt individuelle unntak, og det er helt fint, men jeg synes det er samfunnsmessig positivt dersom vi ikke har en kultur som på død og liv skal presse menn til å være mer feminine og kvinner til å være mer maskuline.

  Visdomsord fra Robert Heinlein:

  Det er forøvrig veldig vanskelig å definere eksakt hva maskulinitet og femininitet er, men det er likevel veldig lett å forestille seg. Tenk på Marilyn Monroe kontra Rosie O'Donnell, eller på Liam Neeson kontra en hvilken som helst person fra Gay Pride.

  Ferdig på jobb nå, skriver kanskje mer etter middag og trening. ;)

  hei ja :)

  Du jeg bare lurer litt her. Hva definerer du som en feminin mann? Ja siden du blir kvalm av de som du sier.

  Syntes det er interessant siden du sier du støtter "naturlige kjønnsroller". Forstår jeg deg rett at du blir kvalm av en Mann som jobber i barnehage? Blir du kvalm av en Mann som vasker gardinene?

  Å slik jeg ser det så er det ingen ting i veien for at det jeg anser som en feminin mann kan konfrontere trusselen i dette eksemplet ditt.

  Å om du lurte så har vi ikke en "kultur som på død og liv skal presse menn til å være mer feminine og kvinner til å være mer maskuline".

 4. himmel og hav altså.

  Bildene dine sier jo sitt tenker jeg. At du tar feil. På det ene bildet ditt kan jo du se hofte partiet ditt ganske greit. Å det er på INGEN som helst måte noe for mye fett der. Nå kan jo jeg bare spekulere i hva du mener en 45-år gammel rumpe ser ut da. Men tviler sterkt på at din rumpe er noe ille. Men om du mener det så er jo du i din fulle rett til å mene det.

  Å hadde jeg vært deg så hadde jeg droppet å tenke på å gå ned i fett prosent da det vil gå utover det som ser ut til å være en ellers så ganske fin kropp. Hvordan er styrkeøkten din lagt opp? Om jeg var det hadde jeg hatt fokus på å få bygget litt mer muskler i underkroppen. Men vanskelig å si noe uten å vite noe om hvordan du trener underkroppen per dag dato. ??

 5. Siden GOT tar pause nå så er det på sin plass at vi får en True Blood tråd også.

  Er veldig spent på hvordan de avslutter serien nå som dette er siste sesong..

 6. Ser det er endel store karer på gymmet. Bodybuildertypen med store svulmende muskler.

  Når jeg ser de trener så er det ganske slapt. Ikke en svettedråpe. Ingen baseøvelser, kun kabler og annet slags greier.

  Jeg forstår ikke hvordan de kan ha fått så store muskler med den treningen der, og når det i tillegg er med lav innsats. Kan det være bol ute å går?

  Eller kan slik trening funke bra?

  Klart det kan være boler med i bildet. Men hvorfor bryr du deg om det? Spiller vel ingen rolle for deg det vel?

  Å tviler på at kabler er det som gjør dem stor. Men ingen vits i å dømme noen nord og ned...

 7. Som de over sier så spiser du alt for lite! Det sier seg selv at energinivået ditt forsvinner når du ikke får i deg noe energi. Det verste her er jo at du er 16 år og er alt for opptatt av kropp og hva du får i deg.

  Men uansett spis mye MYE mer, få deg et skikkelig treningsprogram og ha fokus på progresjon på hva du løfter, så kommer kroppen etter den også.

  Hvordan trener du? og hvordan trente du før?

×
×
 • Opprett ny...