Gå til innhold

Mrb-1

Medlemmer
 • Innholdsteller

  345
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. hvorfor finnes det ikke en chat?
 2. Mrb-1

  Utdanning

  googlet dette med lønn og fant denne artikkelen: http://www.personligtrenerutdanning.info/personlig-trener-lonn/ Hadde jeg vært deg så hadde jeg tatt en annen utdannelse også kanskje PT utdannelsen. Er veldig lite som skal til i økonomien for at PT er overflødig eller rett og slett ikke er et gode vi kan ta oss råd til.
 3. Mrb-1

  Dagens negative

  Tar meg den frihet til å klage litt her jeg. Noen av dere har jo fått med seg at jeg har kjempet litt mot kreft de siste 2-3 årene å måtte amputere en fot i slutten av 2012 som en del av tiltakene/behandlingen mot det. Fikk den glade beskjed i midten av Mai at jeg endelig var blitt frisk etter at jeg hadde fått det tilbake for andre gang. Men dessverre fikk jeg beskjed på fredag om at jeg var blitt syk igjen. De har da funnet 7-8 svulster i lungene. Å nå ser det ut til at de har gitt opp troen på at jeg kan bli frisk igjen. Nå har de så langt forespeilet en behandling som i stor grad handler
 4. Jeg an ikke gjøre noe annet ennå melde den beste fredagen på lenge. Skal å se både Hercules og Guardiens of the galaxy på kino i dag Nørd!
 5. joda, han skriver jo også at gutter kan svare. Det jeg lurer på er hvorfor han spør etter jenters oppfatning. Å der mener jo jeg at de skal få ha en menig og en preferanse på hva de liker. Det jeg ikke mener de skal få han noe si på er defineringen av hva en mann er, å slik som tråden har utviklet seg er jo det det vi ser ut til å prøve. Syntes f.eks dette er direkte kjønnsdiskriminerende: http://anettemarie.blogg.no/1406791246_manneposten_17.html
 6. Forresten jeg syntes det er litt rart at du spør jenter om dette. De har INGEN rett til å definere hva en manns skal være..
 7. Hva video var det? Å gi en skikkelig definisjon på hva en mann er umulig vil jeg tro.
 8. hei ja Du jeg bare lurer litt her. Hva definerer du som en feminin mann? Ja siden du blir kvalm av de som du sier. Syntes det er interessant siden du sier du støtter "naturlige kjønnsroller". Forstår jeg deg rett at du blir kvalm av en Mann som jobber i barnehage? Blir du kvalm av en Mann som vasker gardinene? Å slik jeg ser det så er det ingen ting i veien for at det jeg anser som en feminin mann kan konfrontere trusselen i dette eksemplet ditt. Å om du lurte så har vi ikke en "kultur som på død og liv skal presse menn til å være mer feminine og kvinner til å være mer maskuline".
 9. Noe andre som har lest Joe Abercrombie sin The First Law triologi? Er rein skjær magi å lese dem! Noe av det beste fantasi jeg har lest, kanskje det beste. Naturlig nok anbefales det på det sterkeste!
 10. Mrb-1

  Natt-Tråden

  Er så perfekt å ikke få sove...
 11. ja takk begge deler egentlig!
 12. Da CamillaO og FitFish sier jeg tusen takk
 13. i noen logger her og andre steder ser jeg at noen skriver f.eks 150*3 @ 7. Hva i alle dager betyr @ og dette tallet bak?
×
×
 • Opprett ny...