Jump to content

is_te

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 1. is_te

  For mye salat!?!

  Hehe, jeg personlig syns ikke det.... Men jeg blir overrasket over at mennesker rundt meg kommenterer maten min når den ikke er lik dems egen... Haters gonna hate!
 2. is_te

  For mye salat!?!

  Mmmm... Roastbiff!
 3. is_te

  For mye salat!?!

  Haha, søte dere er! Men dama m flere fikk nok nye store øyne i dag. Valgte 2 kyllinglår og litt salat, fremfor 1 kyllinglår med kremet pastasaus... Tipper kollegaene mine tror det har klikket for meg... Såååå mye mat!?!? Men nå ble jeg iallefall ikke sulten etter en time
 4. is_te

  For mye salat!?!

  Jepp, de er ikke allverdens. Men hvis jeg skal ha mer proteiner oppi må jeg gå for 2 boller, haha da tenker jeg det blir lange øyne!
 5. is_te

  For mye salat!?!

  For all del, jeg vet hva jeg spiste så det går ikke inn på meg sånn sett. Men jeg reagerer på at folk faktisk kan kommentere hva man spiser, da særlig en salat. Og jeg klarte selvfølgelig ikke å la være med å argumentere tilbake. *salatbolla*
 6. is_te

  For mye salat!?!

  Jeg hadde ingen problemer med det, men det verste var faktisk at jeg måtte forklare hva jeg hadde spist, og hvorfor... Uansett hva jeg spiser så blir jeg like sulten etter 2 t. Det er faen meg ikke rart at jenter får spiseforstyrrelser, og holder seg til sine 2 magiske knekkebrød. Lurer på om jeg skal gå for 2 boller i morgen så kjerringa over 60 år kan få litt mer å slarve om i røykpausen sin!
 7. is_te

  For mye salat!?!

  Er akkurat ferdig med dagens lunsj, og jeg fikk en kommentar som fikk meg til å lure. "Jeg er imponert over den store porsjonen du fikk i deg, jeg trodde jeg spiste mye"! WTF? Kjerringa satt ikke ved sidna meg en gang, men alikevel lange nok øyne til å se hva jeg fikk i meg... Det var en saltbolle med masse salat (halve bollen), agurk, tomat, noen fetaost, sukkererter og noen oliven (æsj), jeg hadde i tillegg 2 egg og en engangspose med majones. (Vi har salatbar). Ja, det så sikkert mye ut, pga eggene og oliven, men alikvel - hvem er det som sier at salaten er stor!?! Så mitt opplagte spm er da, lå det noe i det hun sa - kan man spise hvor mye salat? (Jeg sliter ant. med stoffskifte, og skal nå teste lavkarbo så langt det vil la seg gjøre)
 8. Jeg så på programmet i går, og fikk godt inntrykk av JF. Men.... En god start hadde nok vært et bedre program for han, men så vidt jeg har fått det med meg så var TV3 som kontaktet JF. Det er mye fokus på mat, men litt trening har vi vel alle godt av...
 9. Denne signerer jeg! Man trenger ikke å være fedmeopperert for å ikke spise opp maten sin.
 10. Spise minde neste gang? Jeg forstår frustrasjonen, gikk selv på en gedigen smell i helgen. Men tanken om å faste påfølgende døgn falt meg aldri inn. Fokuserte på å spise som jeg gjorde før smellen + komme på trening.
 11. Jeg vil også bli god i chins/pull ups, fordi kjærseten min tror jeg aldri vil bli sterk nok til å klare en. Yeah right - får se på det da! Jeg har ikke tenkt til å fortelle han om fremgangen, før han står der med sjegget i postkassen og har tapt veddemålet. Det i seg selv er motivasjon til 1000! (Selvfølgelig, det er en kongeøvelse)
 12. Jeg bruker bh under ved jogging (av samme grunn som deg), føler ikke jeg har det samme behovet ved styrketrening
 13. is_te

  Selvbruning?

  Leste for litt siden der Gariner sin selvbruningsspray kom godt ut i test. Tror ikke den skulle smøres ut. Fant ikke akkurat den testen der den var med, men fant en annen:Test av selvbrunere: - Denne gir mest brunfarge for pengene - Mote & Skjønnhet
 14. Jeg støtter styrketrening, innbiller meg at jeg kan se forskjell
 15. Haha, tommel opp for den! Men hvor ble av resten av historien?
×
×
 • Create New...