Gå til innhold

Stephanie F

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 238
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Innlegg skrevet av Stephanie F

 1. Hm, jeg synes også det virker veldig mye okveine ?

  TS: jeg har samme høyde og alder og veier 2-3kg mer, trener også, og går ned i vekt. Uten å vise til annet enn egen erfaring fant jeg ut at for å gå ned akkurat passe fort (2kg pr mnd) spiser jeg alt mellom 1670-2500 etter hvor mye trening+hverdagsaktivitet.

 2. Jente snart 21, 169 høy, veide 75,1 kg forrige mandag, prøver å gå ned i vekt mens jeg fremdeles har progresjon i treningen. Ønsker å gå ned 0,5-1kg i uken. Trener styrke 3 ganger i uka, og intervaller på mølle to ganger i uka (samme økt som styrke). Spiser 1400 på fridager, og 1600 på treningsdager, av dette er 1,8g per kg kroppsvekt protein. Spiser jeg nok, for lite eller for mye?

  For lite.

 3. Har sett sånne røntgenbilder av føtter i høye hæler / stiletter, og tenkt at skoene ser virkelig knekkeklare ut. Hvor mye tåler høyhælte sko? Finnes det maksgrense i kg? Hvordan lages egentlig skoene siden de tilsynelatende tåler en del?

 4. Skjønner ikke helt tror jeg, kan du skissere person A og person B f.eks?

  Er det riktig at du spør om muskler kan avlaste lungekapasitet?

  Eller spør du om to personer, like dårlig kondis, en av dem trener styrke og nå skal de løpe om kapp i oppoverbakke. Om den med mest muskler vinner?

 5. Haha. Seriøst.

  Jeg måtte velge levering hjem fordi nettsiden ikke hadde andre muligheter. Jeg vill aldri valgt det selv fordi jeg foretrekker å gå og hente når jeg har tid. Så sparer man tiden til en postmann. Faktisk spurte jeg vedkomne om det var mulig å legge pakken min på et tilfeldig postkontor som passer HAM best slik at jeg kunne hente der i stedet. Det gikk ikke pga signatur, sa han.

  Ang jobb så jobber jeg i Asker og bor i Oslo. Kan ikke levere til jobben nei, om jeg hadde jobbet i dag.

  Jeg har også tilbudt ham å møte ham på havveien, f eks utenfor en holdeplass han kjenner til nettop fordi han kjører forbi der - sa han.

  Grunnet til maset om tid var fordi jeg aldri fikk en bekreftende tid. Han sa "før kl 16", som jeg fikk vite kl 11. Deretter, når kl ble 14, spurte jeg på nytt for å ikke være borte i butikken, som jeg måtte innom. Jeg fikk svar. "går det kl 18? har mye å gjøre". Altså skulle jeg sitte hjemme i 7 timer? Er det ikke lettere å si et tidspunkt med en gang så jeg ikke måtte ventet?

  Uansett det endte godt, da han plutselig dukket opp for 10 min siden likevel. Skjønner ingenting jeg, men saken er ute av hue nå :)

 6. Ble bare nesten-påkjørt og kalt 'bygdetulling' m.m syv ganger på veg fra nuf til hotellet, i call succes!

  Den som kan forklare meg hvordan fotgjengersystemet i Oslo er skal få en kopp kaffe imorgen :)

  Jeg bor ganske sentralt i byen og erfaring viser at

  1) enkelte busser

  2) taxi

  3) folk som leker mafia

  er de som er flinkest til å gi bånn gass over gult lys og i blandt kjører på rødt rett foran gjengen som venter på grønn mann

×
×
 • Opprett ny...