Gå til innhold

langaard

Medlemmer
 • Innholdsteller

  434
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av langaard

 1. 5 timer siden, Nea skrev:

  Nå daler motivasjonen min (og vekten ikke like så...). Dame, 30 år, 174 cm høy. I første omgang ønsker jeg meg å gå ned i vekt men bevare det jeg har av muskelmasse (same ol' story!). Når jeg har nådd ønsket vekt, vil jeg fokusere på muskelbygging (og oppgang). Dette har jeg jobbet med ca siden jul, med litt prøving og feiling. Nå føler jeg meg totalt forvirret av alt jeg leser og håper på at noen vil hjelpe meg litt!

  I starten la jeg meg på et styrkeprogram med helkropp 3-4 ganger i uka, med kaloriinntak på rundt 1800 kcal og ingen cardio. Dette gjorde lite for nedgangen, selv om jeg ble en tanke mer definert (ikke stor forskjell på 1RM heller). Siden jeg følte resultatene uteble, forsøkte jeg å bytte strategi. Etter en grov regning av BMR ser jeg at behovet mitt ligger på ca 1400 kcal daglig, så de siste 8 ukene har jeg ligget på rundt 1450 kcal (i følge LifeSum). Vektnedgangen uteblir, målebåndet gir ikke særlig utslag på noe som helst (men jeg føler meg jo litt klarere i toppen, dog nokså sulten).

  Jeg fokuserer på mye protein, sunt fett, og passelig mengde karbohydrater til hvert måltid (dvs det går mye kyllingpålegg, havregrøt med kesam og proteinpulver, rent kjøtt til middag med mye grønnsaker og litt karbo til).

  I det siste har jeg lagt inn mer cardio i håp om at det skal sette fart på tingene; en vanlig treningsuke for meg nå ser ut som følger:

  • 1-2 ggr med 4x4 intervaller
  • 1 langkjøring med jogging 1 times tid
  • 3 styrkeøkter med helkropp styrke

  Er det noen åpenbare glipper her som jeg har sett meg helt blind på? Er det noe "galt" med treningsopplegget, kostholdet eller kalorimengden.....? Setter stor pris på all hjelp ^_^

  Edit: samlet sett siden jeg begynte ved juletider har jeg gått ned rundt 2,4 kg.

  Kan jeg spørre hva du veier? :)

   

 2. Kjøkkensjefen er en tufs, han har med vilje malt seg inn i et hjørne som nesten garantert tvinger eierne til å si han opp fordi han er misfornøyd med jobben, folka der og lønna.

  All the DRAMA. Så det betyr vel egentlig at jeg blir provisorisk kjøkkensjef til de finner noen annen, og jobbe enda flere timer.

  Og her trodde jeg at jeg var ferdig med 80timersuker, LMAO.

  Håper du får lønn etter innsats!! (n)

×
×
 • Opprett ny...