Gå til innhold

Franck3

Medlemmer
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hva er forskjellen på Vine og videofunksjonen til Snapchat?
 2. Ser ikke problemet jeg? Hun gjør det hun får beskjed om av arbeidsgiver.
 3. Hva mener du med at storyen er litt ute ifht til de to første?
 4. Hva slags galskap er dette her!? Er jo dagen før jeg lærer mest.
 5. Haha, må bare si meg enig ang. at de fleste er tjukke/stygge/tafatte. Det er helt utrolig hvor slitne mange er her. Nå har TS ikke sagt noe om hva slags jobb det er, men jeg vet at arbeidsdagene i visse sektorer også er utrolig mye lengre enn det er i Norge.
 6. Nei, jeg studerer. Det var derfor jeg måtte betale 8pund mnden, siden jeg var en utelandsk student. Helt idiotisk.
 7. ^Og jeg anbefaler Lloyds. Brukte HSBC første året jeg var her, og bruker nå Lloyds. Hos HSBC måtte jeg betale 8pund i mnden bare for å ha bank hos de også. Hva jobber du med amarita?
 8. Kommer ann på hva slags jobb det er og hvilke fordeler disse årene vil gi de neste årene.
 9. Kjører du kun de tre øvelsene der eller har du noen øvelser mellom også? Knebøy GB Mark ville jeg kjørt om du kun har de tre øvelsene. Har du med andre øvelser i tillegg så ville jeg puttet de mellom GB og mark. X-size kjører Bøy -> RDL -> Utfall -> HT. Duke: Når jeg trente SL5x5 så makset jeg i bøy og mark på samme dag i 2-3 uker. Går fint det.
 10. Franck3

  Filmtips?

  well fuuuuck you. Iron Man 3 er på høyde med 1'ern.
 11. Franck3

  Filmtips?

  Hehe, tenkte meg nesten at det var noe sånt, var litt vel mye ræl på den lista der som aldri burde blitt anbefalt til noen Ellers kan jeg anbefale Moonrie Kingdom.
 12. Franck3

  Filmtips?

  Burde vært ulovlig å nevne kun de to siste batman-filmene uten å nevne 1'ern og forsåvidt Burton's Batman. Taken 2? Grusom. The last airbender? Muligens tidenes makkverk? Tv-serien er sånn 99x bedre. Men stort pluss i boka for at noen endelig nevnte Star-Trek. Såg Into Darkness her om dagen, og den skuffet ikke. Ellers slår jeg et slag for litt animasjon: - Despicable Me - How to train your dragon - Wreck It-Ralph - The fantastic Mr-Fox - Toy Story - Ratatouille - The Lion King - Up - Wall-E - The Incredibles - Brave - Tangled
 13. Franck3

  Turmat?

  ^Sverget til de når jeg hadde friluftsliv på VGS back in the days.
 14. Hø hø hø hø.
×
×
 • Opprett ny...