Gå til innhold

BenedicteJ

Medlemmer
 • Innholdsteller

  76
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BenedicteJ

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 02. okt. 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Håper da det blir det Første gang ja! Blir nok Kaliber Gym! Hva med deg?
 2. Ja 19-21 september! Ligger an til at man satser dit ja sleng deg med!
 3. Jeg koser meg også bare tenker å starte diett så smått i juni, såfår vi se om det blir norway open i fredrikstad i september ! Spiser rent da, og håper på å bygge mest mulig uten å legge på meg så veldig mye i fett %. Så vi får se! Men er veldig gira på fredrikstad altså
 4. Hvordan går det med jentene her da?
 5. Are you for real?? Så, om dama di ikke er i tipp topp form året rundt, trener vettet av seg, spiser bra og ser smashing ut 365 dager i året, så går forholdet til h...? Da er det DU som må jobbe med deg selv for det første. Hvorfor falt du for henne in the first place? Greit nok at det er gøy å dele interesser, men engasjerer du deg i hva hun interesserer seg for da? Kanskje du skal være såpass voksen og ta deg en prat med kjæresten din, og lufte dine tanker og følelser. Så får du nok garantert hennes tanker og følelser om ting også.
 6. Det stemmer at man ikke kan stille i NM, uten å ha konkurrert før altså?
 7. Norway Open er heller ikke satt opp til høsten. Eneste som er satt opp i høst i Norge er jo NM..
 8. Blir det ingen debutant konkurranser til høsten iår?? Ser på nkf sine sider at det ikke er satt opp til feks stavanger open iår? Man kan jo ikke debutere/delta i NM uten å ha konkurrert før?? http://nkf-ifbb.no/stevner/index.html
 9. Hva er din/dine favoritt mageøvelser?
 10. Rettsaken har ingenting med hvordan Gunnar er som coach for meg. Han stiller opp, svarer meg og hjelper meg akkurat som en god coach skal gjøre. Rettsaken sier heller ingenting om hvordan Gunnar er som coach. Snillere, mer profesjonell og serriøs coach skal man lete lenge etter. Hva Gunnar har gjort og gjør på sin fritid har verken jeg, du eller noen andre noe med. Jeg ser på hvilke resultater han har hatt som coach, hvordan han legger opp ting, og erfaringer. Totalt unødvendig å dra rettsaken og han som coach under ett. Hadde han ikke hatt tid, eller vært for opptatt til å coache,
 11. Gunnar er coachen min også. Joda.. Det er vel mye med å jobbe med seg selv. Tenkte å høre med han idag, en final call egentlig. Er dag 9 på diett nå.
 12. Jeg er jo på diett enda jeg også. Men vel, jeg vet ikke jeg syns liksom det er så vanskelig på hvor man må ligge med tanke på form. Og det er jo også en del delte meninger om det også!
 13. Hvordan går det med dere jenter? Dere må legge ut form bilder!! Etter mye om og men, så blir nok jeg å vente til høstens konkurranser. Føler meg overhodet ikke i god nok form til å stille nå til våren !
 14. Det er lov å spørre! Som sakt av Malin, så har jeg et treningsprogram satt opp til meg, og det jeg må jobbe med. Til og begynne med så er det lurt å bli sterk i baseøvelsene, de dekker de fleste muskelgrupper. Så når du har blitt sterk i disse, kan man justere programmet og fokusere på små pirk, og mindre muskelgrupper. Hold deg til et fast opplegg i lengre tid, så ser du også framgang bedre enn å skifte program heletiden Fullt kroppsprogram er nok supert om du trener 3 gang i uken!
×
×
 • Opprett ny...