Gå til innhold

Hugo2

Medlemmer
 • Innholdsteller

  107
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hugo2

 1. MIN teori på det er at hårrøttene påvirkes av tyngdekrafta og trekkes inn i hodet på mannen og når det blir fullt inni der så må noe ut, gjennom ørene, nesen, haka... :D

  edit, glemte øyenbrynan

  Haha, ja det er en bra teori :D

 2. Det tyder på at gubben din bruker endel partydop når han er på sensation white. Kjent bivirkning.

  Moroklompen.... Tenker meg til at det er godt øl som gjør det ;)

 3. Dette skyldes i stor grad at korte hår oppleves /føles stivere og hardere enn lengre hår.

  Trenger ikke være korte for å bli tykkere og mørkere... Gubben sparer innimellom til vinterisolering på ryggen, og det som er der nå kontra når jeg begynte å shave han for noen år siden, er tykt og mørkere....

 4. Bare tull. Isåfall burde jo barbering fungere som kur for de med tynt hår/skallethet?

  Virker som dette ikke gjelder hodet:confused: Ørehår, nesehår og hår ellers gror i vilden sky, men er mannen skallet/måne osv.- forblir han slik...:cool:

 5. Som gammel røyker (starta som 13åring, er nå 39... Med ryyghoste og fandens oldemor, med medisinske anbefalinger om å slutte, halvhjertede ønsker selv om å slutte...) - såe.. sverger til general extra sterk portion.... Det eneste som holder meg maaange timer unna rygen... Har og prøvd div. mentol og lakris varianter, det ble som godter for meg, etterpå tar vi oss en ryyg, liksom... Der har du min usle erfaring, men - jei for GESP ;)

 6. Hva er ditt beste tips til ei som skal skaffe seg hund for første gang? En bullterrier om det har noe å si.

  Ordne deg med en real god forsikring-det er MYE sykdom på Bull Terriern... :oops:(Allergi og hudproblemer!!!) Sjekk linjer bakover, hør med andre valpekjøpere(om mulig), spør oppdretter om det.

 7. Veldig enig med Frk Hoel her.

  En person som har kommet opp på denne vekten, vil vel gå ned endel ved å legge seg på feks. 2500kal. om dagen? Den personen vil vel ha spist en god del mer enn 2500 kal om dagen for å komme opp på 122 kg? kalorier inn, kalorier ut. Og å plutselig skulle legge seg på bare 1500kal. om dagen, kan vel bli veldig demotiverende over tid? Med fare for overspising og å falle rett tilbake til gamle vaner?

  Tror greia må være å _forandre_livsstilen, gå ned litt på matinntak, bytte noen matvarer med sunnere alternativ, røre seg mere. Vil man ting nok, går det. Men ikke å nesten "sulte" seg ned, for så og falle tilbake til gamle matvaner. Dette må vel være noe man følger resten av livet, altså en omlegging av livsstil, kosthold, mosjon.

 8. Nei det burde ikke være noe problem, men det er ikke bestandig like lett å gjøre det som sikkert mange har opplevd.

  Der det er husrom, er det hjerterom, sier nå jeg. Andre ting å hate på enn slike filleting, om man nå skal hate. Hvorfor, liksom. Mange ting som irriterer meg også av og til(av og til, les det;)) Som en gammel dame har jeg lært å legge hatet til side(det går bare utover deg selv in the end....) og heller føle litt på irritasjon til tider. Men, man blir vel etterhvert garvet med små barn, store barn og til slutt tenåringer!!:confused: Og ellers har man levd livet, og kan klare å skue annet enn sin egen navle....:p Det er så mye annet å bry seg om her i livet enn om en frøken el. herremann opptar et apparat litt lengre og løfter lettere enn deg, enn hva _du_synes er greit;) Husk, de har like mye rett på apparatene som TS, de betaler på lik linje som deg. Tåler du det ikke, vel-spar masse penger, lag deg et studio i kjellern din da vel!! Problem solved;)

 9. Tenkte jeg skulle minne dere alle på å bruke så mye tid dere kan med deres firbente venner mens dere har muligheten.

  Min Tiesto fikk plutselig total nyresvikt i forrige uke, og etter tre dager med rask forverring var det på tide å la ham slippe mer. Han hadde vært min beste venn siden jeg traff ham første gang da han var 2 uker gammel (født 15.06.03) til han sovnet inn på armen min (ja, jeg krevde full narkose først) uten smerter på formiddagen 14.11.13. Nå venter jeg på at han skal komme hjem igjen. Urne og vitrinehylle er bestilt.

  [ATTACH=full]123950[/ATTACH]

  Huff da, kondolerer så mye:((

 10. Hei.

  For min del er det vesentlig når det er snakk om et levende vesen. Så lenge folk oppfatter at det er kun råd, men man skal huske når man slenger ut råd er det noen som vil forsøke seg på disse rådene og hvilke fatale konsekvenser dette kan spille inn på dem og deres eget liv.En hund er et levende dyr med masse krefter som kan forårsake mye skade. Klart man ikke behøver utdannelse for å gi råd, du kan spørre hvem som helst om alle slags råd om saker de ikke har nok kompetanse i, og hvem som helst kan slenge ut råd.

  Der er jeg helt enig med deg. Ikke alle klarer å sile ut rådene, og når det kommer til levende dyr, i dette tilfellet hund kan det bli fatalt desverre.

 11. Jo, den skal jeg ta til meg. Jeg har satt dem som reagerer på det de kaller negative feedback (tydelig vis helt uten å lese hva jeg faktisk skriver) og satt dem i båsen for folk som kun bruker positiv feedback ;)

  Jeg trooor egentlig vi er ganske så enige, uten at det nødvendigvis kom fram i kampens hete, hehe;)

 12. Ja, om du noen sinne har sett en hund sette valp pent på plass, så vet du at det er helt naturlig - for en valp. For en voksen hund, derimot, er det ikke like normalt og naturlig å måtte legge seg på rygg for noen - men om man legger en beroligende hånd på brystet på den og ikke gjør andre aggressive signaler, så er det så naturlig og beroligende det kan bli. Du burde prøve det, og enda en gang - ikke sett meg i båsen sammen med noen som digger spanske hundehviskere.

  Ja, det er naturlig-hunder i mellom. Vi er ikke hunder, vi klarer aldri å korrigere valp/voksen hund på lik linje med en annen hund.

  En korreksjon skal komme så konsekvent, presist og med en "styrke"- og uten sinne som gjør at den atferden vi vil korrigere ALDRI gjentar seg. Det er det dessverre svært få som klarer.

  Når det er sagt, jeg er enig med deg i den måten å berolige en valp/voksen hund om ikke det funker å snakke til den. Stryking i bryst/munnviker er meget beroligende. Men dessverre tror mange at det å legge hunden på rygg, er ensbetydende med å slenge pelsen på rygg i vilt sinne og holde den nede til den er rolig(resignerer).

 13. Det var vel kanskje derfor hun oppfordret til å ta kontakt med hun som jobbet med adferd, tror du ikke? Du kan sikkert mye, men å uttale deg så bastant som du gjør om alle hunder tror jeg ingen har noe godt av. Det er ingen vitenskap med bare rett eller bare feil, og du skal få ha dine meninger - men ikke få det til å høres ut som du eier den eneste sanne...

  Nei, jeg eier ikke det eneste sanne, dette handler om å holde seg oppdatert-også innen hund, dette er forsket på opp og ned, og vi som trener ANDRE folks hunder er nødt til å ha litt mer i baklomma enn egen erfaring med egne hunder og hva som har funket for oss.

  Ingen blir noen gang ferdig utlært, tror man det, er man ikke utlært-bare ferdig.

 14. For å si det sånn, jeg ville ALDRI ha valgt å gå til en som er så ensporet og ja som Tiwas her sier bastant som deg.. Du finnes ikke ydmyk, og hadde du snakket så nedlatende som du gjorde på det ene innlegget ville jeg mistet all tillit til deg. Syntes for øvrig også at det er merkelig at ikke en eneste av de mange hundene til oppdretteren er menneskevond (hun driver med hundekjøring)... Tenker sånn siden bare din metode er riktig?

  Det er nå ditt problem:) Jeg har ikke sagt at "min"( verden er kommet videre, også innen hundetrening-det gjelder å holde seg oppdatert;)) metode er den eneste riktige, men jeg reagerer på at folk er nødt til å "ta" hunden sin for å få den til. Mange folk trener hundene sine ved å korrigere og knøvle dem, og de får det stort sett til, det er bare det at å gi råd om å knøvle andres hunder pr.internett-uten å ha sett den, kan være farlig!

  Og å blande to vidt forskjellige metoder som "knøvling"(el. trad.trening) og klikkertrening-det blir å forvirre hunden. Jeg snakker ikke om å bruke klikkern, det er ikke noe magiskt med den-du kan like godt da bruke stemmen-men har dere egentlig lest dere opp på filosofien bak klikkertrening? Hvordan man _egentlig_ klikkertrener?

  Ja, kall meg gjerne bastant, jeg tåler det;)

 15. Tok med klikkertrening fordi jeg har inntrykk av at mange som bruker bare positiv forsterkning som metode ofte også bruker klikkertrening.. Skjønner ikke hvorfor hun skal bli totalt forvirret? Hun reagerer jo både på "flink jente" og på klikk og godbit, men en ny adferd går ofte fortere med klikkertreningen med henne. Føler nesten at jeg ikke burde gidde å svare deg i det hele tatt, for de fleste med hund opplever nok at hunden prøver seg på ting den ikke har lov til i ny og ne, ihvertfall frem til den er to år. Vet ikke hvilken type robot-hund du har, men du kan jo selv prøve å ha en malamute og se om den er suuper lydig med absolutt alt frem til den er ett år!? Hunden min får alt den trenger av både kjærlighet, mat og mosjon, og hun tåler virkelig å bli tatt en gang i ny og ne. Det er selvfølgelig godt mulig at noen andre hadde gjort en bedre jobb om det er det du vil frem til i innlegget ditt, men jeg er veldig fornøyd med måten hunden min er. Med en gang det oppstår en situasjon jeg er usikker på tar jeg kontakt med oppdretteren som har hatt malamuter i en manns alder, og jeg tror hun vet bedre enn deg hvordan man skal oppdra den rasen...

  Joda, for all del, kontakt oppdrettern din om du har problemer:)) Jeg vil bare nevne at jeg har hatt endel polare raser( i tillegg til en hel del andre raser) på kurs oppgjennom de femten årene jeg har holdt kurs-alt i fra valpekurs til lydighet o.l. og jeg er og utdannet innen atferd på hund.Totalt har jeg vel snart holdt på med hund en mannsalder selv såe..;) Får endel hunder på atferdstimer ila. et år, mange med STORE problem på hunden sin.

  Så jeg tror nok jeg er kvalifisert til å uttale meg;))

  Og til Tiwas-en vet. har som regel ikke atferdsutdanning og skal vel ikke uttale seg ang. hvorvidt man skal knøvle en terrier el. ikke. Ja, terriers kan være strie, men du spiller på lag med dem, ellers så kan man få seg en surprise:)

×
×
 • Opprett ny...