Jump to content

annikenjw

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 1. For tiden har jeg trent ett 3 splitt program, delt inn i bein, rygg, bryst og skuldre, med litt armøvelser der jeg føler for det. Nå har jeg derimot sittet og lest masse om fullkroppsprogram på nettet, og hvor fantastisk dette er. Men hvis fullkropp program er så bra, hvorfor trener ikke fler dette? Er jo så mange som trener splitt? Og hvor ofte kan man kjøre ett flerkropp program? Jeg driver i tillegg mye med løpetrening, og må ha det inn på planen 2-3 dager i uken, da gjerne 2 intervall økter og en langkjøring, hvordan vil dette være og kombinere med ett fullkropp program? Trenger litt for og imot, og hva som vil være best. Gjerne også noen tips til gode programmer.
 2. Noen som har erfaring med denne? http://www.xxl.no/trening-helse/kosthold/etter-trening/myo-myo-zma-amino-120-kaps/p/1067495_1_style
 3. annikenjw

  Dagens Glade

  Har hatt ett treningsopphold på ca 6 mnd på grunn av utredning for leddgikt. Idag kjørte jeg 2 sett, 6 reps med 60 kg markløft. DET var dagens glade
 4. annikenjw

  Tatoveringer

  Har to, skriften ble tattovert hos lokal tattovør som første tatto, blomstene ble tattovert i Bulgraria. Planen er og fylle resten av armen når pengene til det kommer.
 5. høres ut som rastløse føtter, kanskje det er det?
 6. Tusen takk for svar jeg kjører som regel sirkeltrening med 8 reps og 3 sett pr øvelse. Jeg vet det er en del på bein, men som sagt har jeg kun en benk og stang og jobbe med, kanskje tips til flere øvelser jeg kan gjøre hjemme? Kjører forresten ikke alle øvelsene, hender jeg varierer, spesielt på treningen av ben at jeg bytter ut noen av øvelsene. Det ser kanskje litt lite ut, men jeg aner ikke hvordan jeg skal få i meg mer mat, da jeg blir så mett. Eks til middag, spiser jeg gjerne 2 kyllingfileer, de er relativt store, eller 2 laksefileer. Jeg har alltid mye grønnsaker og salat, litt vanskelig og forklare hvor mye, men jeg har mer grønnsaker eller salat enn kjøtt, og igjen mindre av evnt ris. Havregrøten på kvelden spiser jeg en god skål av. Hvordan regner jeg ut hvor mange kalorier jeg bør ligge på? Og hvor mye underskudd burde jeg gå på for og minske fettprosent?
 7. Hei! Trenger noen til og kikke over opplegget mitt. Jeg er en jente på 20 år, der planen er og gå ned i fettprosent og stramme opp. Ønsker definert mage. Jeg er 170cm høy, og veier 60kg. På grunn av skole og egen ansvar for hund får jeg ikke trent på treningssenter (trent styrke på senter i 1 år), men har derimot en benk hjemme med olympiastang og vektskiver jeg får gjort en del med. Til nå trener jeg styrke 3 ganger i uken, etter fulgt av 1 time gåtur med hunden. Jeg trener hele kroppen, og har da med øvelser som knebøy, markløft, bicepscurls, tricepspress (?) skulderpress, leg extentions, bulgarske utfall, armhevinger, benkpress og planken. (trur jeg fikk skrevet med alle nå) Er dette nok styrkeøvelser (evnt tips til andre øvelser og gjøre hjemme) Jeg jogger 2 ganger i uken, og går ellers minst 1 time tur med hunden hver dag. Måltidene mine ser ca slik ut: Frokost: 2 knekkebrød med salat, paprika, agurk og laks eller kylling. Litt lavfett yoghurt med 15 mandler. Mellommåltid: Klementing og noen druer. Lunch: Salat med agurk, paprika, løk, advokado og laks eller kylling. Middag: Karbonadedeig med grønnsaker, kylling, ris og grønnsaker, eller tunfisk, reker, mager kesam og salat. Kvelds: Knekkebrød (likt som frokost) eller havregrøt kokt på vann. Jeg drikker kun vann, og spiser litt godteri på lørdager, men har samme kosthold (altså ikke grandis eller McDonald og slik) Målet er og komme i bedre form til sommeren og kvitte meg med litt fett. Hvordan ser dette ut?
 8. Nå er den nesten 4 mnd siden jeg hadde mine føtter inne på treningsstudioet, og det merkes både på kroppen og sinnet. Nå vil jeg tilbake, men det er vanskelig. Før jeg startet og trene, hadde jeg en liten mental sperre, på det og gå inn på treningsstudiet. Jeg overkom denne frykten, og følte meg kjempebra. Vekten min økte, men så gjorde musklene, jeg ble strammere og tynnere, og følte virkelig at jeg endelig mestret noe! Før sommer stangerte treningen litt, og med sydentur, skolestart og sykdomsutredning, har det stoppet helt opp, men nå vil jeg tilbake til treningen, og setter jeg igang nå, vil jeg kanskje endelig være komfertabel i bikini til sommeren. (Jeg trener for helsen, utseendet, psyken og styrken) Jeg trenger noen tips, råd eller gode ord for og komme meg tilbake i treningstøyet, og ta steget inn på studiet og løfte vekter igjen..
 9. Det er greit nok det, men som nevnt tidligere er jeg nybegynner, og ønsker ikke og lage ett eget program, da jeg vil ha mest mulig ut av treningen. Derfor jeg spurte om råd til noen programmer som folk hadde gode resultater av, innenfor kroppsbygging.
 10. Helt ærlig, syntes jeg du er litt frekk.. Du vet ingenting om min fremgang og hvordan jeg har trent, og jeg har vel aldri sagt at knebøy egentlig ikke er nok. Jeg ønsker fler øvelser enn bare knebøy, da jeg hvertfall hadde mistet motivasjon av 4 øvelser på senteret, og det samme hele tiden. Det er vel igrunn forståelig?
 11. Som sagt har jeg trent etter phat og lignende programmer, og syntes disse passet meg bra, så håpet noen kunne tipse om noe lignende, som folk selv har erfaring med osv. Alt dette skrev jeg også i det første innlegget mitt...
 12. Hmm, har ennå egentlig ikke fått noe særlig tips til program, så om noen andre har noen inspill er det supert. Programmet som ble tipset på topp her er ikke aktuelt, da det ikke passer meg..
 13. som sagt har jeg god teknikk, og får stadig hjelp med terping av den, og trente etter phat, så jeg må ærlig si at det programmet blir litt får simpelt for meg... Greit jeg er nybegynner fordi jeg ikke har trent mer enn 1 år, men jeg kan da alle de punktene som står i linket...
 14. Jeg syntes det programmet har altfor lite forskjellige øvelser, her er det jo bare snakk om en øvelse for bein osv...
 15. Hei! Jeg er en jente på 20, trent aktivt i 1 år med styrketrening. Ikke gått skikkelig inn for det, men trente 3 mnd før og i sommer med fokus på og bygge muskler. Trente da 4 dager i uken etter PHAT programmet. Jeg har øvelser inne, og merket stor fremgang i styrke, dog ikke så mye i muskelmasse. Jeg er nøye på og få i meg nok proteiner, har i tillegg litt hjelp på treningssenteret til terping av øvelser osv. Nå, etter 1 mnd pause (kun litt smått trening) grunnet motivasjon, er jeg virkelig klar for og sette inn ett støt igjen. Jeg trener sammen med kjæresten min, som har mye erfaring fra styrketrening. Så, er det noen som kanskje kan linke til ett passende program, med fokus på og bygge muskelmasse?
×
×
 • Create New...