Gå til innhold

IngvildT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Møre og Romsdal Sunnmørsalpane, selv har jeg vært på Slogen og i molladalen. Slogen er en tung tur med litt enkel klyving opp til toppen, men det er virkelig verdt det når man kan nyte en helt fantastisk utsikt på toppen. Spisse fjell som ender rett i fjorden. Anbefales virkelig! I Molladalen ligger Bladet, en pinakkel som er ganske enkel å klatre opp. Det er veldig høyt ned på baksiden så sikring kreves. Om ikke du har utstyret til det kan man heller gå opp på en (eller flere) av toppene der, randers topp, mohns topp og jøhnshornet. Også i Molladalen er det helt nydelig utsikt.
 2. IngvildT

  .

  Haha! Kontaktannonser liker vi! Jeg hadde egentlig tenkt å søke etter en treningskompis her inne selv, men turte aldri Jeg trener på SATS. Mest i sandviken da, av og til i byen. Er seriøs i perioder, men siden jeg syns det er litt ensomt å trene alene har jeg litt lett for å falle ut av rutinen. Trenger noen å ha en avtale med slik at jeg ikke kan skulke;) Har også lyst å bli pushet litt, for tror ikke jeg klarer å presse meg maks når jeg er alene Ikke alle øvelser jeg tør å presse meg maks i heller forsåvidt!
 3. Litt småtterier handlet på vei hjem i dag.Totalt 520 kr
 4. Fordi jeg heter Ingvild til fornavn og etternavnet mitt begynner på T. Kreativiteten lenge leve
 5. Du bør bestille slik at det blir under 200 NOK eks. frakt. Hvis ikke kan du risikere å måtte betale mva og toll, og da blir varene litt dyrere enn du hadde tenkt
 6. Når du alltid er den siste som er ferdig å spise Når du planlegger (og gleder deg til) neste måltid mens du spiser Når du får kommentarer av typen: seriøst, skal du spise IGJEN? Mat <3
 7. Samme her, håper noen smartinger her inne kan forklare! (sikkert dårlig/feil teknikk eller noe...)
 8. Jeg satt i faktisk i går å holdt på å lage et nesten make innlegg, men var så sint og irritert at jeg ikke klarte å formulere meg Blant mine venner og kollegaer er det få som stiller spørsmål ved treningsmengde eller kosthold, for de fleste er igrunn godt opplyst om dette. MEN når det kommer til alkohol!!! Det er rimelig nytt for meg dette her med å være sunn og trene og slikt (jan 2012), og tidligere har jeg glatt vært med på fylla 4 ganger i uken. Nå har jeg derimot gått all in for å få en flott og stram kropp til sommeren, og da kan jeg jo ikke feste 4 ganger i uken. En gang i blant er gr
 9. M1: Havregrøt med walden farms karamell-dip og 20 g prozyme sjokolade M2: Skyr M3: 1 kyllingfilet med en liten potet og masse grønnsaker M4: Sashimi av salmalaks Diverse: 1 eske lackerol og litt sjokolade. (skylder på at jeg akkurat har sluttet å snuse )
 10. Hva/var Da/når Og/å Særskrivingsfeil Kommafeil Husker eksempelet fra norsktimene på barneskolen. "Heng ham, ikke vent til jeg kommer" "Heng ham ikke, vent til jeg kommer" Kommafeil kan bli fatalt. Eller skal det være han? Jeg får prestasjonsangst.
 11. Jeg bruker shock absorber run sport. Den er kjempebehagelig, gir god støtte (selv for meg som har endel som skal støttes) OG jeg slipper nipple-problemet som jeg har i alle andre sportsbher jeg har prøvd. Minuset er at den er aaaltfor dyr, kostet 700 på løplabbet. Men den finnes sikkert mye billigere på nett for de som er interessert.
 12. Nettopp blitt 24. Men det ser tydligvis ikke sånn ut. Betaler barnepris på bussen, og må vise leg for å kjøpe paracet...
 13. Jeg skulle ta knebøy her for en stund siden. Personen som hadde vært før meg hadde lastet på rimelig mye vekter som jeg måtte fjerne før jeg kunne begynne. Smart som jeg er tok jeg å fjernet vekt etter vekt på den ene siden. Idet den siste vekten kommer av velter hele stangen med et brak. Han som sto ved siden av meg å trente så rimelig sjokka ut når min stang plutselig lå borte med han. Kunne blitt veldig skummelt, men ble heldigvis bare veldig veldig pinlig! Hadde vært kjipt å klaske noen i hodet med en 20-kgs stang liksom..
 14. TAKK for denne tråden! Akkurat det jeg trengte for å komme meg på trening i dag!!
 15. 2.års økonomistudent, og jobber i butikk på si
×
×
 • Opprett ny...