Gå til innhold

Tviksy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. -0,5 etter veiing i går! Ikke tatt igjen de +0,7 ennå, men er allikevel fornøyd med en halv kilo
 2. Ok. Jeg skal prøve med cottage cheese! Takk for innspill!
 3. Ok. Ikke flere boller eller kakestykker på meg framover hvertfall! Spiser ca slik: 2 brødskiver til frokost og lunsj, 1 brødskive som mellommåltid og kvelds. En porsjon middag med grønnsaker. Ellers prøver jeg å få i meg frukt og grønnsaker utenom. Spiser rundt 1300-1600 kcal til dagen.
 4. Jeg har gått opp 0,7 kg denne uken..?!? Okay, to fastelavensboller og et bursdagskakestykke ble det. Men jeg trodde jeg kom til å stå i ro framfor å gå opp.. *sukk*.. Kan det ha noe med treningen å gjøre? Har vært veldig aktiv den siste uken, med både styrketrening, jogging og turgåing. Noe som er mer aktivitet enn jeg har vært i hele 2013 Flere som merker at vekten øker når aktivitetsnivået øker?
 5. Så flinke dere er med treningen! Jeg har bare 3 treningsøkter i uken + noe turgåing utenom :happy: Har ikke trent på 6-7 år så jeg våger ikke å kjøre for hardt..
 6. 87,6* (fikk ikke til å redigere innlegget mitt..)
 7. Jeg er med! Startvekten var 92,2 kg i januar og jeg har gått ned 4,6 kilo til nå, og vil ned ytterligere 15 kg. Håper å nå målet mitt med -10 kg til sommeren. Og jeg satser på å være 20 kg lettere til vinteren Høyde: 165 cm Alder: 26 Vekten torsdag forrige uke viste 87,8 kg
×
×
 • Opprett ny...