Gå til innhold

Kaasa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takker for alle tipsene jeg har fått her, det har hjulpet meg mye. Har brukt en del tid til å trene på det, synes det var gøy med olympiske løft. Meldte meg nå på torsdag inn i AK Bjørgvin (vektløfterklubb) hvor de har gode trenere. Har funnet ut at jeg hadde mange feil i teknikken og holder på å rette opp i de.
 2. Takk! Dette ga meg en god pekepinne på hva jeg skal trene mer på.
 3. Takk. Har du noen gode øvelser jeg kan gjøre for å bli bedre til å holde stangen nær kroppen? Kan du utdype dette? Hvor er det jeg stopper, som jeg ikke må stoppe?
 4. Hei. Som tittelen sier så er jeg ny til vektløfting, startet med det for ca en mnd siden, men synes det var gøy så har fått inn ca 3 treninger i uken med fokus på vektløfting siden da. Startet med å trene på 50 kg og er nå på 80+. Øker fortsatt i clean, jerk og snatch, men begynner å bli litt redd for å øke mer i clean etter som jeg ikke har godt kunnskap om teknikk på området, og er derfor redd for å pådra meg skader. Håper derfor at noen av de som er på denne siden og har peiling på vektløfting kan se på teknikken min og gi meg noen pointers. Legger ved en video fra et løft på 80 kg på dagen
 5. Takker! Har snakket med Bergen styrkeløfterklubb i dag og skal melde meg inn hos de på tirsdag, så da kan nok de og hjelpe meg med å få satt meg inn i regler for utstyr og slik. Men veldig flott med svarene jeg fikk her, mye bra som jeg kan ta med meg videre.
 6. Takk for svarene! Da beholder jeg skoene og skaffer meg resten nytt. Det blir ihvertfall ikke vanskelig fylle opp ønskelisten til jul. . Btw.Får mann lov til å løfte markløft på converse på stevne?
 7. Hei. Jeg har tenkt litt på om jeg i løpet av 2015 skal prøve meg på et styrkeløftstevne. Jeg har ingen erfaring direkte fra styrkeløft, men jeg har drevet å løftet på litt forskjellige vekter i snart 6 år. Det jeg trenger nå er hjelp til valg av utstyr fra noe som har mer erfaring enn hva jeg har. Jeg har litt utstyr fra før av, blant annet: GASP Hardcore wrist wraps, GASP Branch 18'' wrist wrap, Pro Lifting Belt fra Better Bodies, GASP Knee Wraps og vektløftersko. Mine spørsmål er som følger: 1) Kan jeg bruke noe av dette utstyret på et styrkeløfterstevne? 2) Hva mer trenger jeg av uts
 8. Kaasa

  Pull up-bar

  Takk for svarene. Jeg kan prøve å utdype litt. Det som er hensikten med den er å få handlet den inn til gymmen vi har på skolen. Vi har allerede en del stenger med mulighet for chins og pull ups, men det vi ser etter nå er en stang for å kunne trene muskel ups. Ser etter noe som tåler moment fra slike øvelser. Det er også veldig greit hvis den selges av en norsk forhandler etter som det er vanskelig å kjøpe varer hvor toll kommer i tillegg med det bestillingssystem vi bruker.
 9. Kaasa

  Pull up-bar

  [ATTACH]153307[/ATTACH]
 10. Kaasa

  Pull up-bar

  Hei. Jeg leter etter en norsk forhandler som selger en pull up-bar i Norge som ligner på rougefitness sin P4 bar. Er det noen her som vet om noen som selger noe lignende?
 11. Det er jo mulig å lage sin egen versjon som ligner, men akkurat på denne utfordringen er 100 kg en av reglene.
 12. Jeg fikk nylig en utfordring av en kompis kalt for 100X100 knebøy. Jeg gjennomførte den i dag og det er den tyngste beinøkten jeg har hatt på flere måneder (kunne nesten ikke stå oppreist etterpå). Derfor tenkte jeg å utfordre dere på FB til å prøve det samme. Reglene er som følger: - Knebøyene skal utføres med stang hvor samlet vekt er 100 kg. - Du skal gjennomføre 10 sett med 10 reps i hvert sett. - Tid på å gjennomføre et sett + hvile er 2 min. Det vil si at samlet tid på utfordringen vil være mellom 18-19 min. (Jeg gjennomførte på 18:48) - Alt skal være naturlig så drakter, belter,
 13. Sjekk ut denne: Pristest av 38 proteinkilder fra matbutikken - Fitnessbloggen
×
×
 • Opprett ny...