Gå til innhold

D4rkh4n

Medlemmer
 • Innholdsteller

  75
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vegard L er jo "ernæringsekspert", visste du ikke dette?
 2. D4rkh4n

  Trollgenetikk

  Neeeeh sier du det? For han har ikke studert celler etc siden 60 tallet:whistle: Er det litt skremmende kanskje når ting blir sagt så går imot dagens bok vitenskap?
 3. D4rkh4n

  Trollgenetikk

  Som Michael Cremo så godt sier: "Darwin evolution fairy tales" ahaa..aahahha..haaaaaahaha!
 4. D4rkh4n

  I fkn love this!

  Det blir nesten som x-files irl
 5. D4rkh4n

  Trollgenetikk

  Ser ikke at jeg har nevnt ordet "homeopati", hele jævla greia handlet om at gener har ingenting å si om du er feit, din egen feil. Hvorfor du nevner homeopati, I DONT KNOW MAN! Bare pågrunn av at noen ikke liker Lipton? Klasket ut boka pågrunn av celle,gen, quantum fysikk, epigenetic. Han har teorier/facts som er awesome(y)
 6. D4rkh4n

  Trollgenetikk

  Ser ingen plass hvor misforståelse av Darwin og biolgi kommer i spill. Gratulerer med dagens største epeen fail på fb:asshat:
 7. D4rkh4n

  Trollgenetikk

  Hvertfall ikke for folk som lever i en samfunns pyramide boble, som kritiserer alt utenom det "vanlige"
 8. D4rkh4n

  Trollgenetikk

  Skolemedisin som feks antibiotika? Som er på vei rett ned i vasken pågrunn av immunitet? For all del Darwin tilhenger much?:happy:
 9. D4rkh4n

  Trollgenetikk

  Misbruker? Please ikke prøv å si at du har mer peiling enn Lipton, lmao. Kanskje lese selve boken isteden for å datere 2009 samt en beskrivelse fra Amazon, fantastisk. Youtube litt, er ting fra 2013 der hvis årstallet var så viktigt:D Kommer også ut me ny bok i mai, versegod, litt nyere enn 2009, ingen problem. Din lille boble gutt azz
×
×
 • Opprett ny...