Jump to content

Cayia

Members
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg begynte å trene styrke når mine tvillinggutter var 5 mnd. 3 ganger i uka for å komme fint i gang igjen. Gir mer seriøst til værk når de var 1.5 år. Jeg hadde planer om å gå på scene når de var 2, men de er nå 3 og jeg har ennå ikke vært på noen scene, men jeg trenger styrke 4 ganger i uka + cardio fortsatt. Muskler er det greit med, men tror diettperioden ville blitt tøffest. (har testet en konkurransediett på 12 uker tidligere, når de yngste var 1.5 år. Det gikk fint, men man blir fryktelig sliten av all fokuset på mat og trening når man i tillegg har små barn - MEN ikke umulig) Lykke til med treningen og planlegging.
 2. Jeg er snart 34 og har lekt med tanken allerede et par år. Følger Fitnessfrue som var over 40 når hun debuterte, og etter planen skal ut flere ganger. Sjekk ut bloggen hennes
 3. Hell yeah! Jeg liker det jeg ser ... ********* Men når alt kommer til alt så er det andre kvaliteter som veier tyngre, ihvertfall for mitt vedkommende. Men nå som jeg selv er ganske kroppsfiksert (les: opptatt av å holde meg i god form) er det utenkelig for meg å skulle ev. være sammen med en som var tykk og ga f.. (tror jeg) men det er meg. Men jeg tenker vel at en mann med six-pack ikke nødvendigvis trenger å være superforfengelig. Det er jo ikke gitt at selv om man er veltrent så er man av den overeksponerende typen? Sånn tolker ihvertfall ikke jeg det. *Ler* jeg kan vel si som de har sagt om menn i forhold til kvinnelige glamourmodeller (el.l) i mange år, at jeg kunne gjerne "hatt meg" med en av disse muskelbuntene, men ikke sikkert det hadde vært noe langvarig forhold hæhæhæhæhæ Men at jeg synes det er fantastisk flott å se på, har jeg aldri lagt skjul på (man kan vel få brains AND beauty)... *tommel opp*
 4. SÅ det du skriver er at om man bruker S normalt så vill S i disse tightsene passe bra? Er intr i en av de, ev begge. Men om de er små i størrelsen er jeg i tvil om de passer..
 5. Jeg trener 4 ganger i uka. Alltid etter at ungene har lagt seg. JEg har 3 barn under 5 år og de skal absolutt priorieres før meg. Men når det er sagt, så gir treningen min energi til å kunne være mye mer aktiv med barna mine. Jeg trives bedre med meg selv og er derfor også mer fornøyd og glad. Alt det faller tilbake i positiv grad på min familie. Jeg synes det til tider er jobbete at døgnet ikke har flere timer. Jeg prioriterer trening fremfor å støvsuge gulv, men til gjengjeld sover jeg noen netter mindre fordi jeg skal rekke å vaske hus, gå tur med hunder og trene etter at ungene er i seng. I tillegg har jeg en mann som jobber skift. Hujeda meg for en hverdag vi har noen ganger, men er det verdt det? Ja, for meg er det det. Jeg trodde før jeg bestemte meg for å gjøre treningen mer seriøst og å gå ned i vekt, at tiden ikke strakk til og forsto ikke hvordan ejg skulle greie å trene så mye. Nå er det slik at det faktisk er sofasliting og tv titting som jeg har valgt bort. For i den tiden jeg trener pleide jeg tidligere å se på tv. Jeg ser knapt på tv lenger. Kanskje maks 2 timer i måneden.. Og da synes jeg at prioriteringene ikke er så værst allikevel. Er vel bare min antitrenende mann som synes jeg heller skulle ha sittet litt i sofaen sammen med ham på kveldstid..
 6. Cayia

  Bodybuilding-tråden

  Det er helt klart. Godt vi er forskjellige
 7. Cayia

  Bodybuilding-tråden

  Hjelpes.. vet ikke om jeg skal le eller grine.. Less is more.. I rest my case..
 8. Kan ikke helst se at man trenger å bruke så mye energi på hva andre har på seg på trening.. Eller ellers for den sakens skyld.. Jeg vil gjerne føle meg vel på trening uansett om det er better bodies, eller en joggis fra H&M. Og det uten at man skal være redd for at andre skal dømme en på bakgrunn av bekledning..
 9. Som mamma til 3 og tvillingmamma er det ganske unaturlig at jeg i det hele tatt skal forestille meg å abortere et av barna. Når man blir beriket med den muligheten å få flere barn, gjerne da på en gang, så ville det for meg være helt utenkelig å ikke omfavne det og bare være glad. Jeg synes alle skal få bestemme over sin egen kropp og velge hva som er rett for seg. Når det er sagt så synes jeg ikke noe om det at "noen" benytter abort som en slags prevensjon, eller at man velger å ta abort meget sent i et svangerskap... I tillegg er det veldig enkelt å ha tanker om abort uten å selv ha vært gravid, for mye endrer seg så fort man har en spire i magen. For de fleste er nok ikke abort et enkelt valg så man skal være forsiktig med å dømme.
 10. Noen tips til gode sports-bh nå rett etter operasjon? Trenger en til så jeg har litt å bytte i. Den jeg har nå er vel fra Triumph og er egentlig ganske okej, men andre tips mottas med takk. Da fortrinnsvis de man kan åpne foran eller bak og ikke trenger å tre over hode.
 11. Jeg er også rastløst etter å komme igang å trene, men jeg er kjemperedd for å tulle til operasjonen fordi ejg er utålmodig så jeg drøyer det litt til tror jeg.. SYnes ikke at jeg kan bruke 32k på noe jeg skal tulle til med en gang
 12. Det går finfint. Brukte kun smertestillende de to første dagene. Eneste nå er at jeg synes brystbåndet strammer ubehagelig og at jeg kjennes stiv og støl ut. Men ellers veldig bra. 6 dager post op nå. Ser ut som puppene står godt til kroppen min og ikke er altfor store. Spent på om jeg vil synes de blir for små etterhvert. Håper ikke
×
×
 • Create New...