Gå til innhold

heihade

Medlemmer
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen som vet om det er ulovlig å BRUKE frenzy i Norge?
 2. Da har jeg bestemt meg for å kjøpe bøkene. Men jeg ser at noen av bøkene er delt opp innimellom. Er det noen forskjell på om de er delt opp eller ikke? Hva er f eks forskjellen på https://cdon.no/b%C3%B8ker/martin%2c_george_r-_r-/game_of_thrones%2c_5_vol_box-18663733 og https://cdon.no/b%C3%B8ker/martin%2c_george_r-_r-/a_song_of_ice_and_fire_-_a_game_of_thrones%3a_the_story_continues-18555425. Er det noen forskjell på innholdet?
 3. Er bøkene lange da? Hadde håpet å kunne lese bok nr 4 i ferien.
 4. Vurderer å kjøpe meg bok nr 4. Er det nødvendig å lese de 3 første bøkene først, eller har jeg fått med meg nok fra serien til å henge med i bok nr 4?
 5. heihade

  Craze

  Predatornutrition er ei engelsk nettside som selger kosttilskudd. Har hørt at det er større sjanse for å få det gjennom tollen om det er fra et EØS land. Jeg er skeptisk til privatpersoner fordi man aldri kan være 100% sikker på hva man får. Innholdet i PWOet er nok trygt, hvis ikke ville det vært ulovlig utenfor Norge også.
 6. heihade

  Craze

  Ganske dyrt i forhold til Predatornutrition, såfremt det kommer gjennom tollen da. I tillegg er jeg skeptisk til å kjøpe fra privatpersoner.
 7. heihade

  Craze

  Har ikke skrevet under kontrakt med treningssenteret, så jeg får nok i verste fall advarsel da. Men er det noen som vet hvor stor sannsynlighet det er for at det blir stoppet i tollen? Vurderer å bestille fra Predatornutrition(England).
 8. heihade

  Craze

  Jeg har hørt at den kommer gjennom hvis jeg bestiller fra EØS. Men hva er det verste som kan skje i en kontroll? Treningssenteret er medlem av antidoping norge, og de tolererer ikke doping. Men Frenzy er jo ikke doping(tror jeg), selv om det kan slå ut som amfetamin i en dopingkontroll.
 9. heihade

  Craze

  Den originale er ute av produksjon ja, men er ikke frenzy nesten det samme? Jeg er klar over at det er ulovlig å selge i Norge, men er det ulovlig å bruke det utenfor konkuranse? Vil jeg få noen som helst problemer om jeg blir tatt i en kontroll?
 10. heihade

  Craze

  Jeg vurderer å kjøpe meg noe PWO til styrketrening, men er litt usikker på hva som fungerer. Jeg har lest mye bra om craze, men er usikker på om det er ulovlig å bruke det, eller om det bare er ulovlig å selge det i Norge? Noen som evt har erfaring med craze?
 11. Har trent i litt over et år. Jeg løfter ca 105 i benkpress(1RM), litt over 100 i knebøy(under parallell og ca 120 i markløft(4x4). Jeg øker ganske bra, men vil selvfølgelig øke så mye som mulig. Og jeg er klar over at jeg tar litt i knebøy og markløft btw, jobber med saken.
 12. Vil ikke se på meg selv som en nybegynner lengre. Jeg har hatt stor fremgang og er ganske sterk for alderen. I tillegg har jeg lyst til å trene oftere enn 3 ganger i uka(derfor jeg ikke vil trene fullkropp).
 13. Prøvde under "treningsprogram", men fikk ikke noen respons, så jeg prøver her. Jeg er 16 år og har trent styrke i ca 1 år, og har laget et eget treningsprogram, og vil høre hva andre synes. Dag 1:rygg og biceps chins/pullups, rows, reversed flyes og biceps curl. Dag 2: bryst, triceps og skuldre Benkpress, skulderpress/militærpress, dips, flyes, uthev og frankpress. Dag 3: bein Tung knebøy, lett markløft, fotpress og leggmaskin Dag 4 pause Dag 5: rygg og biceps chins/pullups, rows, reversed flyes og biceps curl. Dag 6: bryst, triceps og skuldre Benkpress, skulde
 14. Jeg er 16 år og lurer på om det kan være skadelig å kjøre tung markløft så lenge jeg har rett teknikk. Er det farlig å gå langt over 100kg? Jeg vet markløft skal være trygt med rett teknikk, men jeg er litt usikker med tanke på at jeg fortsatt er i vekstperioden.
×
×
 • Opprett ny...