Gå til innhold

Thanzen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Thanzen

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 30. jan. 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Leter forsatt etter leilighet....! Jobber fram til August og satser på at flytting skjer ASAP!!! Vil gjerne møte medstudenter i Stavern for litt sosial samferdsel!
 2. Kjekt å se at resultatene er ute
 3. Ikke sant:) Vi alle må bare ta det som kommer! Angående betennelse på armen/skulderen din. Gjør du noe med problemet, eller lar du tiden lege? Tenker bare at hvis du kommer inn, så må du få gjort noe med det fort. Kan se for meg det blir fysisk krevende på det første året. Fikk høre om en heftig livredningstest ved slutten av første semester.
 4. Å ønske at alt er godt tilrettelagt ved opptak, er optimistisk. Ønske om at kroppen føler seg klar, ønske om optimal rekkefølge på de fysiske testene, ønske om lite venting, ønske om god intervju. Mye man kan ønske! Men det handler i bunn og grunn om hvordan du selv velger å møte situasjonen. Jeg var forkjølet på opptaksdagen. Tenkte ikke at dette skal gå rett sør. Det eneste jeg tenkte på var at dette har jeg trent og forberedt til. Uansett hva jeg møter på, så må jeg bare prøve å håndtere det på best mulig måte. Å sitte i et rom med andre under gruppeoppgaven med rennende nese og slim i
 5. Det ordner seg nok! Om det ikke skulle gå din vei, så må man bare prøve igjen. Gjennom motgang blir man sterkere. Brenner du virkelig for dette, så skal det ikke være noe problem å prøve igjen. Ikke lenge igjen til vi får vite svaret! Har talt ned dager siden opptaket... Får vel vente et par dager til og se om jeg får svar på emnetestene!
 6. Har alle fått? Har ikke mottatt noe e-post enda..
 7. Dykk, svømming, bom, benk og løping var min rekkefølge
 8. Angående spørsmål fra opptaket vil jeg ikke snakke så mye om. Dette er på grunn av at alle skal stille med de samme forutsetningene. Jeg forstår at det er en del som er veldig nervøs, men det eneste jeg kan si er at dere må glede dere og ta det som det kommer Jeg fikk en veldig positiv opplevelse. Instruktørene der er ikke ute etter å ta deg. Alle vil hjelpe deg. De fysiske testene tar mye på kroppen, med tanke på det er alt på en gang. Ta med mat med raske karbohydrater og få en god opplevelse!
 9. Lykke til i morgen for de som skal på opptak! Ble ferdig med gruppeoppgave og intervju idag. Følelsen jeg sitter igjen med er litt blandet. Svarte så godt jeg kunne, men ble rett og slett litt overrasket også. Fikk et spørsmål på hva jeg er fordomsfull mot. Dette er noe jeg rett og slett ikke har tenkt på. Vi alle er fordomsfull mot noe, om det er bevisst eller ubevisst. Jeg følte ikke at jeg fikk gitt det svaret jeg ønsket, så det er derfor jeg sitter igjen med litt blandet følelse. Ellers var det en god intervju
 10. Man kan jo bare sjekke Samordnaopptak på hva poenggrensen ligger på i år. PHS Politiutdanning, Bodø 1)2) 233 682 POLITI Bachelor 144 40.3 Søknadsfrist 1. mars. PHS Politiutdanning, Kongsvinger 1)2) 233 683 POLITI Bachelor 144 41.9 Søknadsfrist 1. mars. PHS Politiutdanning, Oslo 1)2) 233 681 POLITI Bachelor 264 47.2 Søknadsfrist 1. mars PHS Politiutdanning, Stavern 1)2) 233 679 POLITI Bachelor 168 42.1 Søknadsfrist 1. mars.
 11. God tips til stup uten å miste brillene er å ta på brillene før man tar på badehetten. Da sitter de godt på
 12. Etter det jeg har lest så kan en velge om en vil stupe eller starte fra kanten
 13. Dette varierer fra individ til individ. Det som er anbefalt er å teste dette ut. Teste ut hvor lang tid kroppen bruker for å hente seg inn etter en styrkeøkt, etter en utholdenhetsøkt, osv. Personlig syns jeg det er dumt å prøve på noe man overhode ikke kan rett før opptak. Spesielt en hardøkt som setter mye belastning i kroppen. Noen henter seg inn fortere, mens andre bruker litt lengre tid. Anbefaler sterkt at folk finner ut av dette selv på egenhånd. Bli kjent med kroppen og lytt til hva den sier. Å ligge i ro et par dager ser ikke jeg på som restitusjon. God restitusjon er hvile ko
×
×
 • Opprett ny...