Gå til innhold

Norskefaa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  85
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. believe you can and you are halfway there

 2. Hørt at den er ulovelig, hvorfor det???
 3. Har tenkt til å kjøpe meg syntha-6.. Men har ikke hørt så mye om det hva syntes du? og når tar du det?
 4. Veldig bra skrevet Aurelius har noen prøvd babymat? Det er jo mye proteiner i det og er sunt? haha
 5. For jo flere reps du tar så brenner man mere fett? (Isåfall svetter man mer isåfall) Jeg hadde ikke tenkt til å bli noe sterkere, det hadde ikke gjort noe det heller haha, men helst bare gå ned i fett % og beholde muskelmassen. Greia er vell som jeg har skjønt nå mer Prøts enn Carbs, jo mer carbs du spiser da legger man på seg mer? Har noen planer nå isåfall for treninga. Jeg trener 4 ganger i uka, så si at 1 dag er tung (For vis du trenger mye tungt så blir man tung. am i right?) Og resten av dagene er så middels, men siste settet er tungt så at jeg sliter litt med si 8-12 reps. Har fulg
 6. Hehe, ja vet. Sett begge og dem er helt sykt råe! Vilt bra kropper i disse filmene også Skulle være en norsk film av noe lignende..
 7. Er det noen som har noe enkelt til dette? har hørt at mindre kcal og mer protein.. Løfte tungt i 3 sett da kan du gå opp i vekt, men vis du løfter i mange reps så du blir sliten og 1 siste sett der du tar tungt, er vell greit? Hva burde jeg drikke lett melk eller ekstra lett melk? Hva kan godteriet være? Hvilke erfaringer har du?
 8. Hei, jeg vil gå ned i vekt snart. Starter i februar tenker jeg Jeg er 16 år snart 17 Vekt: Ligger på 81kg er jeg rimelig sikker på Høyde: 180 cm Jeg vil gå ned sånn cirka 5 kg fett.. Gjerne mer fett, men 5kg er planen. Hvor lang tid brukte du på å slanke deg 5-10 kg fett? Fortell dine erfaringer! Starte på diett er planen da, hvilken diett funker best for det med å holde musklene? Jeg vil gjerne ikke stoppe å drikke melk for melk drikker jeg hele tiden.. Vis folk har erfaring med dette del det med meg!! Trenger virkelig hjelp med dette
 9. Hva funker best for dere av inntaket? Jeg har aldri prøvd det før, men blir spennede å prøve dette! Tar dere 1 eller 2 scoops hver dag, og med hvor mange dl vann?
 10. Ahh, Hva er forskjellen på monohydrat og ikke da?
×
×
 • Opprett ny...