Jump to content

Ildtopp

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Ildtopp

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/10/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har en teori om at kroppen craver det den trenger. Selv hadde jeg dilla på makrell i tomat tre uker, så måtte begrense meg selv litt. Spiste en boks om dagen. Kanskje var babys hjerne da i full utvikling og trengte omega3:p Hadde også voldsomt lyst på salt lakris. Dagen etter fødsel fikk jeg ikke drikke pga ekstremt lave kaliumverdier, så det var nok saltet jeg trengte, ikke lakrisen. Tror nå jeg da. En annen personlig erfaring var at de første mnd var jeg fryktelig sulten. Jeg hadde ganske lav fettprosent, så jeg tror kroppen trengte litt fett på beina. Muligens ikke for graviditeten, men for ammingen. For DA var jeg sulten da! Føler det tæret mer på kroppen enn selve svangerskapet. Tror det er viktig å spise sunt, så regulerer det seg selv. Det er gode spm du stiller. Skulle ønske det var lov å prate høyere om det. Selv synes jeg graviditeten var tung for psyken, og spør man jordmødre, helsesøster eller (hjelp) gravideforumene, om mat og sånt får man liksom ikke noe ordentlig svar. Er hvertfall min oppfatning:)
 2. Det virker som du spiser mye brød/pastagreier. Ville vel prøvd å trappe ned på det, evt. bake selv? Muligens holde chipsen til fredag ognlørdag. Du kan jo lage egen "chips" av søtpotet, gulrot, pastinakk osv. På bama.no er det masse tips på hvordan du tilberedt grønnsaker. Ovnsstekte grønnsaker er Noe av det letteste i verden, fryste grønnsaker også. Tror du bør fokusere på å spise grønnsaker altså. Kanskje er det derfor du sprekker også, kroppen mangler næringsstoffer fra grønnsakene du ikke får i deg, og tror den trenger snop. Hva med å stavmikse grønnsakene, sånn man gjør til ungene. Lag saus av det:p Jeg må holde meg helt unna sukker. Klarer rett og slett ikke å spise "litt" godteri/kaker.
 3. Jeg blander med en ts kokosmel, en ts kakao, hakkede nøtter og sjokoladesøtning. NAM! Dessert til frokost:p
 4. Ah, stemmer! Glemmer det, sånt er fremmedord etter baby har meldt sin ankomst :dead:
 5. ... De blir tenåringer også. Da kommer jeg nok til å ønske at vi valgte hund Får satse på at de færreste får barn kun for å føle seg elsket og betydningsfull:dummy:
 6. Ildtopp

  Game of Thrones

  Denne er superartig!
 7. På en slik tråd kommer jo ofte alt det værste Kunne like gjerne skrevet - når man blir møtt av verdens fineste smil etter å ha vært borte en time - når man hører pusten til den lille som sover trygt og godt i armkroken - når man våkner av en lykkelig babys kose/gurglelyder (mye bedre enn alarmklokke) - når man er så heldig å få følge utviklingen til et menneske helt fra starten av Men for all del, det er godt å få slippe ut litt frustrasjon og skrive litt "skremselspropaganda"
 8. - når der er luksus å sove til halv åtte - når man kan si "var der sånn det var" hvis snuppa har sovet så lenge at vi kan se to episoder Game Of Thrones etter sju - når man har fått fine lår etter en million knebøy med levende hantel. Ingen søvn uten - når det er koselig å tørke snørr
 9. Nå vet ikke jeg hva slags sykdom du har, men da jeg var gravid fikk jeg bekkenløsning. Den klarte jeg å trene i sjakk ved hjelp av svømming og noen øvelser med slynge, disse blant annet: Slyngetrening for gravide - Slik blir du kvitt bekkenplager - Gravid Kanskje det kan hjelpe? Slenger inn forslaget, så kan du jo prøve dersom det er mulig
×
×
 • Create New...