Jump to content

theaeline

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 1. Klarte ikke siste reppen idag. Nå løfter jeg da, heldigvis, ganske lett i forhold til de fleste her inne. Jeg fikk den ikke opp, men det som funka var å føre stanga sakte ned, legge den på brystet og få den av seg. Nå aner jeg ikke hva du løfter, men jeg synes at dette gikk fint. Er jo lettere å få den opp en ned, så for min del gjorde det ikke noe. Men nå driver ikke jeg med noe maks løft greier, så kommer nok veldig an på antall kilo.
 2. Det var herlig! Og litt is er en nødvendighet i varmen :rofl:
 3. Ehm, hva gjør jeg her i dag? Jo, det er lørdag! (Teknisk sett ikke, men tar lørdagen min idag jeg ) - 2 hamburgere i pitabrød - 2 stykker kake - Is med oboy og peanøtter - Ritz kjeks - Nesten en liter melk - En atkins bar Ehh, husker ikke om det var mer, men har en tendens til å glemme sånt
 4. Ang proteinpulver i matlaging. Når man for eksempel skal ha det i havregrøt, blander dere det ut, også har det i? Hvordan får dere da dette varmt? JEg prøvde en gang, men det ble så ekkel konsistens. Og når dere har det i f.eks. mager kesam, blandes det ut eller has det oppi som pulver? Tar gjerne i mot en detaljert oppskrift på hvordan dere lager dette?
 5. Hvor begynner man? Er egentlig på PSMF, men siden det er 17. mai så kan vi godt kalle det en fridag - 1 skillingsbolle - 2 kakestykker - 1 kopp kakao - 2 pølser med lomper og ketchup - Omelett med masse ost og lavkarboknekkebrød - 1 frukt tallerken med 1 appelsin, 1 eple, 1 kiwi og masse druer I tillegg til sikkert litt alkohol i kveld. Og siden klokka ikke engang er 3, blir det vel litt til mat. + at jeg skal i 75. års dag/lag på lørdag Fasting frem til da, tror jeg vi sier. (På lørdag selvfølgelig, ikke tenkt meg over 2 døgn uten mat)
 6. theaeline

  Dagens Glade

  Snart Spania og noen uker etter, London
 7. theaeline

  Solarium

  Jeg tar sol 3-4 ganger i måneden ca. Bruker betakaroten(15 mg), og solariumskrem + at jeg smører meg etter soling. Dette hjelper, jeg føler meg mye bedre, huden ser bedre ut med litt farge, og jeg føler meg mer opplagt. Tar hver gang 20 min. Herlig, rett og slett!
×
×
 • Create New...