Jump to content

grizzlysterk

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About grizzlysterk

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Medlemmer 2012 (tall fra forbundstinget 2013) Sande KK; 322 Oslo SK; 52
 2. Jeg bare lurer på en ting, tamadeus, hva slags signaler sender lokalene våre til nye løftere?
 3. Det ble slettet av en moderator med tynn hud, ser det ut som.
 4. Synd å høre at du var syk og det er helt klar ikke optimalt. Vi driver med en idrett med mange marginer. Jeg er helt sikker på at du ikke kommer til å gi deg, holde ut og få ut det du er god for. Vi prøver å komme oss ut av våre lokaler. Vi har prøvd i mange år å få nye, som dere sikkert husker ble vi kastet ut de gamle lokalene. De er kalde, kjipe og dassene har nettopp blitt fikset etter vannlekkasje, noe som skjedde etter at vi hadde bestemt oss for å holde dette stevnet. Vi kunne ha leid en hall og flyttet alt dit, men det er ikke billig, den hallen vi fikk leie var ikke billig den heller. Mye av inntekten vår kommer fra kiosk, det får vi ikke ha den gamle hallen vi var i. Skal vi ut av hallen må vi fikse dette logistikkmessing, også ganske dyrt. For å forklare hva man ser på når det kommer til lokaler i Oslo; leie: et sted mellom 20 000 og 50 000 i måneden. Vi er ikke moms pliktige; det fører til at mange ikke vil leie ut til oss Vi lager MYE bråk, vi er der hele tiden, når de finner ut hva vi skal gjøre der så blir vi ikke så aktuelle, allikevel. Det koster vanvittig mye å lydisolere et bygg. Her er det ikke så farlig at vi bråker.
 5. Det trenger du halt klart ikke og jeg trenger ikke høre på en utgreiing heller. Det er veldig uvanlig for en dommer å kalle en utøver dum for meg høres det ut som du har misforstått noe av budskapet til dommeren. At han heller har prøvd å hjelpe deg muligens. Jeg kjenner de alle dommerne personlig og det virker veldig spesielt det du har opplevd. Likevel så virker ikke dine høyninger spesielt logiske. Når vi deltar i offentlige rom så må vi også akseptere at vi kan bli utsatt for kritikk. Den kan til og med være urimelig, frekk og morsom. Ellers så må jeg si at Internett har blitt mye bedre siden sist gang jeg deltok. "PERSONANGREP, PERSONANGREP, PERSONANGREP!" ropte gutten, men det var ingen som kom...
 6. Det virker som dere som kommer med den mest krasse kritikken her har vært på mange styrkeløftstevner. Jeg tror denne idretten er noe for dere! Det meste som arrangeres rundt om i landet er av langt høyere standard. Det er alltid lett å finne frem til lokalene. Ikke på nasjonalt og det beklager vi på det groveste. Med veibeskrivelser som dette blir vrient, det skjønner jeg. At en dommer kritiserer en utøver for å gjøre dumme høyninger er helt normalt og skjer hele tiden. Det er en av de tingene man lærer på dommerkurs. Her er det flere taktikker; våre utøver er bedre enn deg, du er stygg, feiten og hore er noen få. Jeg mener hvem kan kritisere disse høyningene? Jeg ser systemet funker!
×
×
 • Create New...