Jump to content

BROrilla

Members
 • Content Count

  3514
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by BROrilla


 1. Gratulerer!:D:D

  tuller, mente mandag! haha! Ikke en selvfølge å vite hvilken dag man har gått over i når man er på sykehuset! hoho

  Fasinerende det der at uansett hvor stor og stygg man er så blir det fine kids uansett! hehe

  Takk takk :)

   


 2. Du er glad i å vise fram beina dine, ja :p

  Har sett de så mange ganger at jeg kjenner deg igjen selv om du har klipt vekk ansiktet og bytta brukernavn :eek:

  Når man har brukt 10 år på noe så ser jeg ingen grunn for at man ikke skal kunne vise det man er ok happy med :)

  Tviler på du kan forestille deg arbeidet som ligger bak, men en dag vil du kanskje forstå det og om du ikke gjør det burde du nesten ikke kommentere en gang ettersom det kun er de som virkelig bruker tid og energi som oppnår og forstår arbeidet bak noe man brenner for :)

  ...og fortsatt trykker du på bildene:banghead:

  post-2387-14440986373469_thumb.jpg


 3. Hehe.. jeg har hatt flere pasienter i det offentlige som gikk på ritalin og enkelte narkomane, og det er nesten utelukkende i disse gruppene (+innvandrerbarn) man finner folk som har 30+ hull i året. Folk flest har alt fra 0 til 2 hull i året, lettbrus eller ei.

  Dette var tema på bille på tvnorge for litt siden btw. Grunnen for at slike ting ødelegger tenner er av en grunn: DE PUSSER IKKE TENNENE/ PUSSER DÅRLIG :p

  Det er ikke stoffene i seg selv, siden de ikke innholder noe som lager hull eller ødelegger emaljen


 4. En liten digresjon ; men i et slikt tilfelle vil nok antropometri ha noe å si, en person med lange bein vil kunne dekke lengre avstander enn en person med kortere bein om de går i samme tempo; det vil også være _marginalt tyngre å opprettholde lange steg i kupert terreng (ref bratte oppoverbakker) Høres det for urimelig ut?

  pleier å holde med å vite høyden :p Forskjellen på beinlengden hos to personer med lik høyde er som regel ikke veeeeeldig stor…

  Men om du vil vite både høyde og beinlengde, greit for mg:p Tyngdepunktet kan jo også spille inn, ikke minst luftmotstand :banghead:


 5. Det er et spørsmål det kan bli ganske vanskelig å svare på da det er masse variabler vi ikke aner noe om; vi vet jo ikke helt hvordan ruten er, hvor god form du er i, høyden din, lengden på beina dine, hvor mye du veier, hva slags romaskin det er snakk om, hvor tung belastning du bruker på den, om du ror med god teknikk, og så videre.

  Men en romaskin er en veldig god investering i egen helse. Du kan f.eks prøve å ro et bestemt antall meter per dag, eller i en satt tid, eller opprettholde så og så mange drag i minutter over tid, eller holde på til du blir så sliten at du ikke orker mer.

  Mange muligheter :)

  lengden på beina :roflmao: hehe

  Mangler bare blodtype, stoffskifte og oksygenopptak så kan man finne en formel for dette :p

  Man må jo bare elske bloggen! hohoho


 6. Selv om man ikke altid får kontakt med div muskler så trenger ikke det å betyr at man gjør noe feil dersom teknikken er brukbar.

  Muskler som er festet på begge sider av div ledd og som må til for å utføre denne bevegelsen kan man ikke isolere bort. De vil altid brukes, men av og til kan en muskelgruppe dominere pga den er sterkere enn en annen... Skjønner ikke hvorfor så mange henger seg opp i slikt når forklaringen ofte er veldig logisk

×
×
 • Create New...