Gå til innhold

HelgeW

Medlemmer
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Akkuratt sånn type video eg var på jakt etter takk
 2. Takk, var noe ala det eg var på jakt etter
 3. Hei, lurte på om det er noen her inne som har en utøyningsrutine, (fullkropp eller evt overkropp/underkropp) de kan anbefale? Har tatt alt for liten hensyn til dette og må ta tak i det nå, så setter pris på linker/ tråder osv. Helst beskrevet øvelse for øvelse men youtube osv funker det også.
 4. ja stemmer, takk for kjapt svar
 5. Leste en artikkel om et nytt senter som ble åpnet for en stund tilbake. Mest styrke preget og med røde apparater. Mener dette var på Askøy. Klarer ikke å finne dette igjen så lurer på om noen tilfeldigvis vet hva dette heter??
 6. Gikk selv for Espen Nordhagen, kan absolutt anbeflale han og!
 7. Okei, takker for tilbakemeldinger
 8. Noen her inne som har gode erfaringer med online kost/trenings- veiledere, eller rett å slett kjenner noen som kan anbefales?
 9. Okei, tusen takk for tilbakemelding!! Da blir de uten
 10. Har en fysisk hard jobb og jobber ca 5-6 timers før første måltid. (Dette er ei uke annen hver måned). Lurer derfor på om noen har peiling på om dette går fint, eller om jeg burde kjøre bcaa annen hver time til første måltidet?
 11. Har en fysisk hard jobb og jobber ca 5-6 timers før første måltid. (Dette er ei uke annen hver måned). Lurer derfor på om noen har peiling på om dette går fint, eller om jeg burde kjøre bcaa annen hver time til første måltidet?
 12. Billettene er solgt, men takk for tilbudet
 13. Pga sykdom må eg desverre selge mine to billetter på Rad 5, plass 33 og 34. En meget god plassering! Bilettene selges rimligere enn ord.pris. Ta kontakt for et røverkjøp
 14. Savner en egen post med "bilder av medlemmer" eller "nyeste bilder". Et annet tips hadde vert å hatt en egen post inne på profilen til folk med "bilder", i tilegg til profilinnlegg, nylig aktivitet osv. Men ellers et Meget oppegående forum
×
×
 • Opprett ny...