Gå til innhold

Weronica91

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Målet mitt først å fremst er å gå ned i vekt og stramme inn/opp. For å etterhvert bygge. Alder; 21 Høyde; 1.65 Vekt; 60 kg Jeg har trent styrke siden jeg var 17 år, også vært med på en del gruppetimer. Men hatt noen opphold mellom årene. Nå har jeg endelig kommet igang igjen med styrketreninga og prøver å komme meg på spinning to ganger i uka
 2. Er det noen som vet om noen som er gode og seriøse på å sette opp diett? Jeg vet selv hva man skal spise og ikke spise, men for å klare å holde meg til det må jeg få en diett skrevet av noen andre!
 3. 21 år, 1,65 høy og veier 63 kg (gikk opp 7 kg nå på tre mnd uten trening!!) Har trent en del med frivekter siden jeg var 17 + gruppetimer som bodypump og spinning. Kjempe glad i å trene styrke, ikke så mye kondisjon...!
 4. Halloo Jeg ønsker å gå ned noen kg samtidig stramme inn/opp. For å etterhvert bygge. Så hva lønner seg, 2 splitt eller 3 splitt? Må jo få lagt inn en del cardio også, med tanke på at jeg vil ned i vekt.. Håper på svar, NØDT for å komme i gang med treningen igjen etter en lang pause!
 5. Jeg lurer på om det er noen som har erfaring med periodisk faste? Både positivt og negativt. Har litt lyst til å teste det ut ettersom jeg vil ned i fettprosent og er drittlei av å hele tiden gi etter på søtsuget..
×
×
 • Opprett ny...