Gå til innhold

9fitness000

Medlemmer
 • Innholdsteller

  100
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av 9fitness000

 1. Håper det. Øvelsene jeg gjorde er jeg vant med - er bare to-tre uker siden jeg gjorde sist. Repsantallet var lavt, bortsett fra at det ble gjort i tri-sett. Begynte bare å lure siden jeg er så veldig støl i armene.
 2. Klarer å strekke ut armene, men å føre de bak kroppen gjør vondt (mye mulig fordi jeg er støl?) merker dette i begge armene. Ikke mørk urin, enda. Men så drikker jeg veldig mye vann også.
 3. 9fitness000

  Rabdomyolyse

  Hei! Jeg lurer litt på sykdommen rabdomyolyse, noen som har kjennskap til denne? Jeg trente ganske hardt med tri-sett (pullups, pushups og facepulls) for en dag siden. (Reps 3-6-10) Altså ikke konsentrisk/eksentrisk el. dag er armene mine dritstøle og de er vonde (lenge siden jeg har trent skuldre+bryst) Er over middels godt trent (7 dager/uke) Noe jeg bør være bekymret for? Hørt så mye om denne sykdommen, ALLE får jo den?
 4. Ca 3 mnd. Har blitt betydelig sterkere og gått litt opp i vekt.
 5. Hei Jente 22 år, 169 cm, 69 kg. Har en fettprosent på 24,5 og vil gjerne få den litt ned. Jeg trener 6-7 dager i uken, 1 kondisjonsdag og 6 styrkedager. Jeg deler opp styrken slik: A. Ben og rumpe B. Bryst og skuldre C Rygg og armer Trener også kortintervaller 3 dager i uken etter styrketreningen. Kosthold: Spiser ca. 2100 kcals, mest proteiner og fett, lite karbohydrater. Har noen tips om å redusere fettprosent, bør jeg endre på kosthold/trening?
 6. Hvordan ser dette programmet ut? Planlagt 6 økter, så blir trent x2 i uken 3- splitt trenes x2 i uken A- Ben og rumpe + mage 1. Knebøy 2. Sumo markløft 3. Hip thrust / glute brigde 4. Gående utfall / utfall 5. Benpress 6. Step up / kabel kickback B- Rygg og skuldre 1. Pullups 2. Markløft 3. Militærpress 4. Roing 5. Nedtekk 6. Rear delts i kabel / fronthev / sidehev C- Bryst og armer + mage 1. Benkpress 2. Skråbenk 3. Flies i kabel / benk 4. Dips 5. Pushups 6. Triceps/bicepsøvelser
 7. Aaat jeg har fått mer muskler MEN, de siste ukene har jeg vært på stedet hvil, og kommer ingen vei.
 8. Spiser jeg for lite? Kan si at jeg har gått ned i str, men har lyst ned noen kg også.
 9. Hei Jeg er 21 år, 168cm og veier 68 kg. Jeg har et veldig sunt kosthold, men unner meg noe godt av og til. Jeg trener hver dag, styrketrening, kondisjon er 1dag langkjøring + 2 kortintervaller etter styrkeøkt. Likevel går jeg ikke ned i vekt?
 10. Hvordan har dere tenkt å spise/trene i julen? Frykter selvfølgelig de velkjente julekiloene, men en uke med godteri/god mat har vel ikke så mye å si i lengden?
 11. Jeg tror likevel alle har godt av "kosedager" innimellom, både for psyken og at kroppen ikke tar skade av litt sukker innimellom, men jeg skjønner poenget.
 12. Holder det ganske strengt i uken, er opptatt av å få i meg næringsrik og ikke minst, nok mat ellers
 13. Hvor mye ødelegger egentlig EN dag i uken med godteri og usunn mat? Si at jeg spiser en halv pose smågodt og litt chips. Vil det ødelegge hele fremgangen for den uken? Målet mitt er å bygge muskler og bli sterkere, samt kanskje ned i fettprosent.
 14. Jo, har hatt stor fremgang, men vil få litt variasjon i treningen nå!
 15. Hei Jeg har nå gått på x-press i 8 uker, og nå tenkte jeg å bytte program. Jeg tenkte på en 2-splitt i over/underkropp som jeg vil trene 6 dager i uken (3 på hver) Underkroppsøvelser: Knebøy Strak mark Glute brigde / hip thrust Utfall Leg ex / leg curl Standing calf Overkropp: Benkpress Foroverbøyd roing Militærpress Pullups Dips (Evt isjolasjonsøvelser) Er det ok? eller bør jeg velge noe annet? Er forresten 1.68 cm, 68 kg og 21 år.
 16. Har ikke pullupstang, men begynner å ta et par hver gang når jeg er på trening, og kjører 2 harde økter i uka i tillegg
 17. Jeg trenger inspirasjon om hvilke øvelser jeg kan bytte ut i programmet mitt. Selvfølgelig har jeg alltid med benkpress, pullups og militærpress, men tenker mer på isolasjonsøvelser. Beste for bryst, rygg og skuldre?
 18. Hvor mange økter med pullups bør jeg trene? Er så motivert at jeg vil trene det hver dag! Eller bør det bli annenhver dag?
 19. Så belte og strikk er unødvendig? Kan jeg prøve å trene negativt med vekt, har det noen bedre effekt enn kun kroppsvekt? Takk for gode råd ellers, skal prøve ut dette! Har økt i alle øvelser på treningsprogrammet utenom pullups, det sliter jeg med, så skal se om jeg får fremgang nå!
 20. Jeg sliter med å meste pullups. Jeg trener med strikk, og klarer mange, jeg holder negativt, men klarer fortsatt bare 2 på egenhånd. Hvordan skal jeg klare fler, kan jeg bruke belte med vekt OG ta med strikk, slik at jeg klarer kanskej bare 2-3 reps isteden for 10?
 21. "Proteinpulver gjør deg feit fordi kroppen klarer ikke absorbere det"
 22. hei jeg har holdt på med en gutt et par måneder nå, og problemet er at jeg ikke klarer å si fra om hva jeg føler, derfor vet jeg heller ikke hva han føler og tenker. vi har ikke møttes på lang tid nå, og ikke snakket så veldig mye den siste tiden som før, så jeg er så usikker. hva bør jeg gjøre? jeg liker jo han fremdeles utrolig godt, men tørr bare ikke si fra.
 23. Det er nok sant. Men det er ofte slik at jeg ikke klarer å styre meg på lørdager, og spiser for mye. Men en pose smågodt er innafor. Ønsker mageruter, men det tar fryktelig lang tid, selv om jeg spiser veldig sunt og ikke for mye i ukedagene.
×
×
 • Opprett ny...