Jump to content

SofiaK

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

About SofiaK

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/17/1994
 1. Er 17 selv.. miniputts for the win
 2. For å gjøre slik at du kan løpe fortere over lengre tid, burde du prøve terskeltrening Det forbedrer utholdenheten din i benene ved at melkesyren slår til mye senere/at du kan løpe fortere og lengre uten å få melkesyre :-D Terskeltrening er løping/intervalltrening med en fart hvor du ligger rett under syregrensa:) (beklager for dårlig forklaring, hehe)
 3. Word! Er ikke i det hele tatt slemt ment mot trådstarter, men når sant skal sies og man skal være realistisk og ærlig, er jeg enig med Shahin :-)
 4. Meg og min sosiologi-klasse har de siste månedene deltatt i en konkurranse som heter Oppdag Oslo, hvor vi nå er èn av tre skoler i finalen om å vinne en tur til Oslo. Denne konkurransen har gått ut på å fullføre forskjellige oppgaver hvor premien er en tur til Oslo sammen med læreren og klassen vår. Vær så snill å stem på oss ved å legge igjen en kommentar under Sandnes Videregående Skole litt lenger ned på siden!!! Her kan dere også se de ferdige produktene av oppgavene vi har fått tildelt :-) https://www.facebook.com/oppdagoslo?sk=app_186331554755241 Setter utrolig stor pris på det dersom dere hadde tatt dere tid til å legge igjen en liten kommentar med fine ord som kan hjelpe oss å vinne tur til Oslo!!
 5. SofiaK

  Creepy på trening

  Oh, yes! kom meg fort hjem den dagen, kan man si
 6. Du burde nå høre på det du liker, da? Jeg anbefaler band som Pantera, Lamb of god, Meshuggah, Insomnium, Godsmack og Alter Bridge, de funker bra for meg i hvert fall :- D Ellers er techno/dubstep kjekt å trene til også! Kommer litt an på hva du trener, dersom jeg trener styrke liker jeg å høre på metal/rock
 7. SofiaK

  Halvmaraton

  Er dette noe som kan gi utslag på dopingtester? Spør om dette fordi jeg løper mellom- og langdistanse og kan ikke ta sjansen på at noe slår ut på dopingtest når det blir foretatt. Hadde vært flott å prøvd ut dette da, ettersom at det kunne hjulpet meg slik som det hjalp kompisen din!
 8. Hahaha jeg også, måtte fjerne sminken iløpet av den videoen!! :rofl:
 9. :rofl:bare meg, eller er dette bildet helt utrolig morsomt? ler meg skakk i hjel!!
×
×
 • Create New...