Gå til innhold

I16

Medlemmer
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. I16

  Astma

  http://forum.fitnessbloggen.no/threads/til-dere-med-astma-eller-som-kjenner-noen-med-astma.5473/ - Det der, kombinert med styrke- og kondisjonstrening har kurert meg for 90% av all astma og allergier.
 2. Hvor ofte/mye praktiserer dere teknikkene? Har innsett at jeg må få fingeren ut og få KP-en opp til i alle fall 40 sekunder. Nå ligger jeg på 18-20. Er det noen som har en fast rutine på dette?
 3. Kan vel slenge inn en aldri så liten oppdatering jeg også. Foruten å drastisk redusere astmasymptomene mine, har også katteallergien nesten forsvunnet nå etter knappe 5 måneder med ganske halvhjerta praktisering av teknikkene. Før kunne jeg ikke være i huset hjemme uten massiv kløe i øyne og noen gang ukontrollert nysing. Forrige helg jeg var hjemme nøs jeg ikke en eneste gang og klødde heller ikke i det hele tatt. I tillegg er det fascinerende å merke hvor rolig jeg puster nå i forhold til andre (også friske) personer. Nesten uansett hvem jeg sitter ved siden av på skolen, så merker jeg a
 4. Motivasjonen min er todelt. På den ene siden blir jeg politi for å kunne gjøre en svært viktig og nyttig jobb i samfunnet, for å kunne hjelpe andre mennesker og for å skape trygghet. På den andre siden gjør jeg det for å få en spennende og variert jobb.
 5. Er i noenlunde samme situasjon som trådstarter, og har begynt å legge inn facepulls i treningen. Det jeg lurer på er om det har noe for å seg å kutte ut brysttrening i en periode nå? Eller er det uproblematisk å kjøre på med brysttrening som normalt, så lenge jeg i tillegg trener facepulls?
 6. Glemmer aldri den følelsen da legen sa til meg, i en alder av 17 år, at når jeg hadde astma i den alderen, så måtte jeg regne med å leve med den resten av livet. Så satte hun meg på enda sterkere medisiner, og poengterte hvor viktig det var at jeg husket å ta den hver eneste morgen og kveld, samt før aktiviteter. Ikke noen gøy beskjed å få i det hele tatt. Og nå er jeg altså så å si astmafri.
 7. Bumper denne tråden opp igjen, må bare dele mine erfaringer med dette. Ga buteyko-metoden et seriøst forsøk fra desember 2013, og etter en måned merket jeg forbedringer. Ble gradvis mindre tett i nesa. Har lenge slitt med å være kronisk tett i nesa, og har tidligere slitt med astma, noe jeg delvis har spist og trent av meg. Etter noen få måneder nå med mer eller mindre seriøs buteyko-trening, har jeg ikke vært tett i nesa på 6-7 uker. Nå begynner etterhvert begge neseborene å være åpne samtidig også. Har gått fra å måtte puste med munnen når jeg går fort, til at nå kan jeg jogge i 12km/t uten
 8. Det er da ikke noen unnskyldning, det er et bevisst valg fra min side. Nå er jeg 83kg/183cm og spiller ikke fotball heller. Hele poenget jeg prøver å få frem her er at det er da mitt valg hvor mye jeg vil trene bein, men dette blir mitt siste ord i denne diskusjonen. Takk for meg og god jul!
 9. Ja, da har du forstått meg helt riktig.
 10. Det virker som du ikke helt skjønner hva jeg mener. Jeg sa jeg er sterk nok i beina, jeg er altså fornøyd med mengden kilo jeg tar i knebøy. De musklene jeg har fått fra løping og sykling er alt det jeg trenger, og jeg har ingen behov for å ta 2-3x min kroppsvekt i knebøy, eller å få kjempestore lår og legger. Jeg banner visst i kirka nå.
 11. Jeg vet godt hva forskjellen på styrke og utholdenhet er.
 12. Skipper leg day som bare det. Er sterk nok i beina, og føler jeg får nok beintrening ved å løpe og sykle. Gjør meg ingen ting å ha mindre lår og legger i forhold til resten av kroppen, og synes ikke at noen andre trenger å henge seg opp i det.
 13. I et samfunn der man er trygg på sin egen kropp og andre, vil jeg påstå at det ikke vil være noe problem å dusje i fellesskap. Å sette opp skillevegger i dusjen vil ikke gjøre noe for å gjøre folk tryggere på egen kropp og andre. Det er nå min mening. Hvorfor skal det være uakseptabelt å være nakne i fellesskap? Det er jo verdens mest naturlige ting. Vi kan jo sette det på spissen, og stille spørsmål ved om man skal ha svømming i fellesskap på skolen? Greit nok at man ikke svømmer naken, men det er jo nok av elever som vegrer seg mot svømming også pga. dårlig selvtillit. Er det ikke ba
 14. Er så enig med deg. Da jeg vokste opp på 90-tallet var aldri fellesdusjing noe problem på min skole, selv om noen på ungdomsskolen etterhvert begynte å dusje i boksershorts... Å innføre skillevegger i dusjen eller hva nå enn det måtte være er et prakteksemplar på å angripe problemet i feil ende. Problemet er at ungdommer i dag er usikre på kroppen sin, og det har ikke oppstått på grunn av fellesdusjen.
 15. For å si det sånn - de som ikke sa noe under gruppeøvelsen kom ikke inn. Den er ikke noe å bekymre seg for, det gjelder bare å ikke være sjenert.
×
×
 • Opprett ny...