Jump to content

Åringen

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Åringen

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/30/1966
 1. Nå har mirakelet skjedd ! Nesten akkurat 1 år etter at varer ble betalt har jeg nå fått pengene tilbake. Truet med siste advarsel før saken ble oversendt Forbrukerrådet ,politiet eller Brønnøysundregisteret. 1 år med mailer og sikkert 8-10 lovnader om at penger skulle tilbakeføres. Puh!!
 2. Bre søk opp " klageskjema Forbrukerrådet " så dukker det opp. Skjema for salg fra næringsdrivende til privatpersoner. Les prosedyre for fremgangsmetode på skjema. Har ventet på penger for varer i et helt år:( har ikke sendt selv enda, men har hatt kontakt med Forbrukerrådet og de rådet meg til dette. De sa at firmaet eksisterte og at de var juridisk ansvarlige. Hørtes ut som de ikke kom utenom dette. Lykke til:)
 3. Har vært i kontakt med Forbrukerrådet. Fyll ut klageskjema og legg med dokumentasjon på betaling, og send saken dit. Firmaet er fullstendig useriøst og en kan ikke ta et eneste svar( hvis en får et) seriøst har fått 3-4 lovnader fra Geir Aandal om at ting skal ordnes , men det er ren bullshit. Send saken til Forbrukerrådet , slik at de sender krav mot firmaet . Eneste som nytter
 4. Hei! Forhåndsbetalte varer i September. 2012. Har sendt sikkert 10 Mail, og innimellom fått noe svada svar. Fikk også beskjed om at pengene skulle overføres til konto for 4-5 uker siden. Men etter dette har jeg ikke fått kontakt med svinet. Er det noen som har kontaktet Forbrukerrådet, og har noen erfaring med om det kom noe vettug ut av det, i forhold til refusjon etc. Hvis det ikke skjer noe mere i fra dette søppelfirmaet( noe jeg ikke tror skjer) så har jeg tenkt å avlegge svindleren et besøk i sommerferien.
×
×
 • Create New...