Gå til innhold

Emjane

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sjarme og uselvhøytidlighet i kombinasjon med et utseende jeg liker!
 2. Cinnamon roll etter noen minutter i stekovnen på 200 grader! Fantastisk!! Og dere som bruker mikro; det blir SÅ mye bedre å steke de i ovnen!
 3. Emjane

  Vippeextensions

  Tar litt tid til å bli vant med de. Ikke gni deg i øynene slik som du kan gjøre uten extensions. Men sårt og rødt synes jeg også høres ut som en allergisk reaksjon og det er jo ikke uvanlig spesielt hvis det er andre ting du også reagerer allergisk på. Håper det løser seg!
 4. Bland med kokos yoghurt! Smaker helt fantastisk, spesielt hvis du har blåbær på toppen! (Og du liker riskrem) ellers bruker jeg det også som "fetaost" i salat og på knekkebrød med skivet eple på. I lasagne, most bladet med litt matfløte i stedet for den hvite sausen. Likte det heller ikke før. Nå er jeg avhengig
 5. Gamlebyen Da blir de veldig glad:) Mye av det gamle regelverket som er gjort om på så hvis det er lenge siden du meldte deg som giver og fikk avslag så kan det være verdt å sjekke nettsiden eller ringe de for å høre!
 6. Som tidligere ansatt ved blodbanken i Oslo så kan jeg informere om at denne reglene er veldig gammel! Uansett hvor du har tatt tatoveringen så gjelder det en karantene på 6 mnd. Så hvis dine tatoveringer er mer en 6 mnd gamle så er du hjertelig velkommen! FrkDings13 utrolig bra at du har meldt deg som blodgiver og samtidig oppfordrer venner og kjente til det samme! Det er den helt klart den beste rekruteringsmetoden!
×
×
 • Opprett ny...