Jump to content

storeBø

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by storeBø


 1. Du bør nok legge deg på et høyere kalorinivå. Søk på tdee eller bmr calculator. En går ikke ned i vekt på så få kalorier.

  En går ikke hurtig ned i vekt jo mindre man spiser, dette er en vanlig feil folk gjør når de skal ned i vekt. Jeg gikk selv ned 14 kg på 6 mnd, ved å ligge på høyere på kalorier. Jeg kan ligge på 3000 kcal uten å legge på meg.


 2. Tror det blir en kamp mellom phil, kai og big ramy. Spesielt Kai og ramy har forandret fysikken sin enormt siden i fjor. Ramy har jo fordelen med at han har myostatin deficiency. Vet aldri hva som skjer med politikken inad i dømmingen. Ikke alltid den med mest pleasing fysikk som vinner.


 3. Hei alle,

  Jeg har i dag en mye høyere treningstoleranse enn jeg hadde tidligere, men jeg føler fortsatt at en lav frekvens og forholdsvis lavt volum fungerer bedre for meg, som i at det gir bedre resultater og mer overskudd.

  For ikke lenge tilbake fulgte jeg et opplegg av Menno Henselmans. 4 dager fullkropp per uke hvor man alternerte mellom to splitter. Det vil si i praksis benkpress to ganger per uke, knebøy to ganger per uke, romanske markløft to ganger per uke. Og selvsagt langt flere tunge baseøvelser. Brukte rundt 2 timer per økt.

  For meg ble dette i overkant selv om jeg holdt følge i en 5-6 uker. Menno sa at dette ikke var spesielt mye trening og at han hadde klienter som trente langt mer enn dette.

  Nå er jeg tilbake på en 3-splitt, men jeg har lagt meg på et høyere volum og kanskje også høyere intensitet enn hva jeg tradisjonelt har gjort. Og jeg føler kanskje det blir litt for mye. Har ikke like mye overskudd og føler ikke at fremgangen er like bra. Har for eksempel to benktreninger per uke og nå torsdag hadde jeg 9 arbeidssett i benkpress (Børges program).

  Skal ha en deload uke etter denne uken, men tror at jeg da kommer til å gå tilbake til min gamle WS4SB 3-splitt.

  Andre som meg her inne? :)

  Trener noenlunde samme type treningsopplegg

×
×
 • Create New...